Connect with us

Kriminal

Brojna politička ubojstva povezuje korupcija i tajne transakcije

Published

on

Nedavno zatvorsko pjevanje Josipe Rimac kako je Kolinda dilala kalašnjikove za Siriju te otkrića o primanju mita od strane njenoga supruga za što je znao DORH no nije reagirao otkriva pravu nacrniju sliku hrvatske visoke političke scene.

Jadranka Skender je vjerojatno ubijena to je sada sve jasnije kako bi se zataškao kriminal u uredu predsjednice, kako bi se zataškao kriminal za koji je znao DORH. Ova hrabra i čestita žena je profesionalno smaknuta jer je previše znala o kriminalu na visokoj razini. Do sada smo čitali o generalima dilerima, a sada vidimo da se državne službe koriste za obračun sa neistomišljenicima sa svrhom zastrašivanja ili ubistva. Hrvatsku javnost je šokirala i priča policajke Ane Marie Braim koju su prisilno psihijatrijski hospitalizirali kako bi je diskreditirali jer je bila na tragu rješavanja ubistva zagrebačke mafije.

Jadranka Skender je ubijena, to su zaključili i mnogi korisnici društvenih mreža.

Da, ona nije jedina. Nedavo takozvano samoubistvo pročelnika Virovitičke gradske blagajne je šokiralo građane Hrvatske jer je u priču o ubistvu-somoubistvu upetljan bivši ministar policije gradonačelnik Kirin.

Nadalje jedno od najgnusnijih ubistava vezano je za ubistvo mladoga policajca Dina Molnara. Dino je prijavio korupciju svojih nadređenih neposredno prije svoga ubistva koje je prikazano kao samoubistvo. Mnoštvo dokaza koji upućuju na Dinovu likvidaciju nalazi se na blogu istraživačkog novinara Mira Matijevića.

Tajni računi i tajne transakcije se zataškavaju na globalnoj razini Europske Unije. Poznati su tajni računi RBA zadruga koji su bez ikakvoga grafološkoga vještačenja odbačeni, a istragu je zaustavila Vesna Pusić koja prema dokumentu u zadrugama na ime svoje kćeri skriva nekoliko miliona eura. Prva na listi je kći bivšega predsjednika Mesića sa vise od 12 000 000 eura.

agencija za nadzor financija u Austriji
tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
korupcija i kriminal
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kriminal

Kapitalistički neoliberalizam i proizvodne kvote sa svrhom uništenja RH

Published

on

Dok je Hrvatska pod udarom kapitalističkog neoliberalizma i tzv. slobodnom protoku kapitala, sumnjiva porjekla, pranje novca, u Hrvatsku stižu direktive o proizvodnim kvotama, zagrani ribolova, uništenje šuma i privatizaciji voda.

Izdajnička vlada je omogućila predaju Gospodarskog pojasa bez ispaljenog metka, mađarske avione na hrvatskom nebu, dok mi brojimo poginulie vojne pilote, srušene zrakoplove i bespilotne letjelice.

Iza

EU Hrvatsku pretvara u austro/ugarski imigracijski rezervat!

Hrvati danas imaju slične probleme kao i američki Indijanci. Hrvati su prjetnja vlastitoj državi i novoj EU okupaciji.

Nametnuti euro

Nametanje eura sa svrhom onemogućavanja ekonomskih reformi i kontrola Hrvatske Narodne Banke.

Dvojezičnost u Istri

EU pod krinkom razvojnih programa provodi talijanizaciju istre, u Istri je i službeno omogućeno Talijanskom jeziku ravnopravnost sa Hrvatskim jezikom u državnim institucijama.

Ukradena INA

Kriminalno preuzimanje INE nije onemogućeno nego se otegnuo postupak vraćanja u vlasništvo Hrvatske kao i lažna obećanja premijera Plenkoviča.

Njemačke tajne službe zakuhavale rat u Jugoslaviji

Njemačke tajne službe su radile na rasturanju Jugoslavije, a Austrijska ambasada uhvaćena u prikrivanju kriminala RBA zadruga.

Rušenje jednoglasno usvojenog zakona u Saboru RH

Zakon Marina Škibole koji je razotkrio i zaustavio kriminal RBA zadruga srušili tajni agenti stranih tajnih službi i birokracija Europske Unije.

Njemačke tajne službe i austrijska ambasada prikrivale pljačku Raiffeisen banke

Guranje Hrvatske u Šengen sa svrhom masovne migrantske imigracije

Licemjerna Europa inkrimirane hrvatske političare stavlja u institucije Europske Unije

Drakonske kazne za paljenje zastavae EU

Predizborna uhicenja su znak duboke drzave kontrola nezavisnih institucija

Continue Reading

Kriminal

Škibola pozvao na bojkot namještenih izbora!

Published

on

Lažna prebivališta aktiviraju se prije izbora !

Kriminalne strukture kontroliraju našu državu – kazao je Škibola

Škibola je pozvao oporbu na kolektivni bojkot izbora iz razloga što valdajuća garnitura namješta izbore izmišljenim prebivalištima i glasovima.

Demokracija sa 100 000 lažnih prebivališta nema nikakvog smisla.

Continue Reading

Kriminal

Eksponencijalni nestanak hrvatskog stanovništva znači nestanak Hrvatske!

Published

on

Državni tajnik Strmota pred šokiranom ministricom dao ostavku

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno