Connect with us

Diktatura

EU financira kriminalnu vlast u RH!

Published

on

Dok nas mediji pod kontrolom EU agenata svakodnevno bombardiraju novom anti-koruptivnom akcijom, u iščekivanju te bolje Europe u pozadini se skriva pljačka hrvatskih građana.

Zašto bi EU nešto mjenjala u Hrvatskoj kada naša državna uprava sve radi u njihovom interesu, kako bi udovoljila EU kolonizatorima ?

Ovi opasni kriminalci na vlasti u Hrvatskoj skrivaju neviđenu pljačku i otimačinu koja je napunila njihove đepove i trezore njemačkih banaka.

Jedino čega se oni boje je opljačkanog naroda i demonstracija.

Hrvatski građani pravdu će morati tražiti na ulicama. Da li možete u korumpiranoj državi vjerovati u demokratske izbore ?

Svjedoci smo nevjerojatnog kriminala i korupcije.
Opljačkane i neistomišljenike, protivnike sistema se trpa u ludnice i zatvore. Svjedoci kriminala i korupcije se nerjetko likvidiraju. Svjedoci, policajci i službene osobe preko noći nestaju ili izvršavaju samoubistva. Sve prema istom, dobro osmišljenom i već isprobanom scenariju.

U korupciji sudjeluje cjelokupan pravosudni, zakonodavni i izvršni sustav premrežen obiteljskim vezama. Nihova jedina zadaća je slijepo služiti sistemu. Za to netreba nekakva diploma i kvalifikacija, nego samo sljepo izvršavanje anti-demokratskih lažlivih zakona koji se mogu uvjek tumačiti na razne načine, kako za koga.
Upavo je to pravo kao ne egzaktna znanost, to koje daje privid pravde u Hrvatskoj. No u Hrvatskoj nema pravde postoje lopovi i njihove žrtve. Ti društveni paraziti parazitiraju na radnicima, proizvođačima i rasprodaju društvenu imovinu koja nije njihova, nego su ju jednim dekretom prepisali na sebe u vrjeme ratnih 90-tih, kao što to rade i danas ?!

Opran novac izvučen iz poduzeća vraća se u Hrvatsku kao investicija, a onda se privatizira društvena imovina. Izvući novac na tajne račune i uništiti poduzeće te ga zatim kupiti istim tim novcem već uhodan scenarij ratnih profitera i privatizacijske mafije.

Nedavni pokušaj uspostavnjanja diktature za vrijeme Korona krize i uvođenje zakona koji će virusnu krizu moći pretvoriti u fašističku diktaturu, podsjeća na pljačku i rat 90-tih.

Pred našim nam očima oduzimaju ljudska i ustavnih prava te stvaraju policijsku državu. Izmanipulirani narod je u strahu da ne izgubi radno mjesto pa bude prepušten protu-ustavnom ovršnom zakonu.

Stotine tisuće hrvatskih građana raspodaje djedovinu. Svakodnevno se prisilno ovršuje i rasprodaje na stotine tisuća kuća i stanova. Dok korumpirani mediji čiji vlasnici su banke bacaju krivnju na hrvatskog radnika, rasprodaja društvene imovine kojom je prisvajaju strane banke se nastavlja.

Mnogi građani u ovakvom sistemu ne prožaju otpor već gube volju za životom pa izvršavaju samoubistva.

Za koga se postavlja 5G mreža ako je građani ne žele koristiti ?

5G mreža ima atribute radio-aktivnog, energetskog, mikrovalnog oružja. Korona kriza traje koliko i postavljanje 5G mreže u Hrvatskoj i svijetu.

Taj smrtonosni koktel kemijskih tragova, GMO hrane, Mosantovih pesticida i 5G mikrovalnog zračenja zasigurno ima cilj uništenje čovjeka, opljačkanog građana kakvog znamo te izgradnju novog poslušnog roba koji će zaboraviti njihove rabote. Ubrzana smjena generacija popraćena jakom imigracijom. Obrazovni sistem će preodgojiti građana Hrvatske, te će taj novi građanin izgubiti pravo identiteta i nacionalne svjesti.

Antipopulacijaska politika i velika količina migranata koji se prikazuju kao djeca iako među njima ima potecijalnih terorista.

Wikileaks je razotkrio lažljivog predsjednika sabora Jandrokovića, a premijer šalje 50 000 000 kuna u Bosnu i Hrecegovinu nakon što je i sam Saudijski princ priznao da toj korumpiranoj kaljuži neće dati više niti jedne kune jer novac na putu jednostavno nestane.

Dok se narodu prodaje magla o Velikoj Hrvatskoj sa Hercegovinom, predsjednik hrvatskog Sabora Jandroković u pregovorima sa stranim ambasadorima izjavljuje da je unija Hercegovine i Hrvatske glupost, te da to služi samo za zavarivanje birača i građana. To je samo dimna bomba da privuče naivce koji miske da oni eto rade u interesu hrvatskog čovjeka.

No zapravo rade u interesu EU bankarske mafije, za interese stranih ambasada i njihovih banaka za što imamo i dokaze.

Dokaz su tajni RBA računi i operacija rušenja jednoglasno usvojenog hrvatskog zakona !

Ta operacija povezuje i razotkriva umreženost tzv. hrvatskih institucija, institucija Europske Unije te austrijske ambasade.

Udruženi poduhvat u pljački hrvatskog naroda.

Nakon jednoglasno usvojenog zakona protiv RBA mafije premijer Plenković za svog stručnjaka za odnose s javnošću imenuje Krešimira Macana koji je neposredno prije radio za RBA banku i zataškavao aferu RBA zadruga. Macan je otpušten nakon što je svojom stručnošću i nepažnjom stvorio neugodnosti premijeru nazivajući nogometno slavlje i pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije pokušajem da ekstremna desnica i ustaše izvrše državni udar.

RBA zadruge i CHF krediti su čista prevara i organizirani kriminal. Samo naivci mogu vjerovati podmuklim bankarima koji na raspolaganju imaju napredne računalne sisteme za financijsku analizu.

Jasno je da je u ovaj kriminal upletena i Hrvatska Narodna banka koja pravovremeno nije reagirala iako u njenim institucijama rade brojni stručnjaci za statističku analizu i financije.

Narodu prodaju priču da se eto to slučajno dogodilo, a radi se o dobro smišljenoj pljački i uništenju hrvatskog naroda financijskim terorizmom.

Financijski i oružani terorizam treba poslužiti za stvaranje policijske fašističke države!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Hrvatska nije država već EU rezervat obespravljenih

Published

on

Dokazi o obmani i lažima te serviranje hladne istine o potčinjenosti Hrvatskog naroda te virtualnoj Hrvatskoj državi koja uveliko podsjeća na indijanski rezervat:

Proizvodne kvote u kombnaciji sa neoliberalnim kapitalizmom, nema smisla niti logike.

Korumpirani rukovodioci u državnim institucijama na usluzi germanskom kapitalu, austrijskim i njemačkim bankama.

Njemačke i Austrijske banke pune novaca ukradenim hrvatskim građanima u protuzakonitoj pretvorbi i privatizaciji u Hrvatsku se vraćaju uz zelenašku kamatu.

Buđenje talijanskog irendetizma i revizija povjesti koja je temelj Hrvatske države.

Hrvatska nafta odlazi u Mađarsku te jačanje Mađarskog nacionalizma.

Hrvatsko more predano Italiji.

Vatikanski ugovori i plaćanje crkvenog poreza.

Talijanski jezik ravnopravan Hrvatskom iako su Talijani u velikoj manjini, a nemaju jednaka prava u Italiji. Veliki sukobi oko ćirilićnih plača dok program Europske Unije o uvođenju Talijanskog jezika u hrvatske škole i državne institucije prolazi nezapaženo.

Talijani i Austrijanci na čelnim pozicijama Hrvatske Narodne Banke i državnim ministarstvima.

Kažnjavanje migranata koji ilegalno prelaze granicu radi provedbe Kalergijevog plana, rezultrialo hapšenjem policajaca i puštanjem migranata.

Za paljenje EU zastave kao izraz državne samostalnosti 3 godine zatvora.

Jednoglasno usvojen zakon, Škibolin zakon (sa 134 glasa za), u Saboru Republike Hrvatske srušila nekolicina korumpiranih EU birokrata, a suci ga neprovode iako je službeno na snazi i uredno objavljen u Narodnim Novinama.

Ovakav tretman u Americi imaju američki Indijanci koji su domicilno stanovništvo Amerike, sada se nalaze u rezervatima. inertnost i nepravovremena reakcija miroljubivih Indijanaca dovela ih je u podređen položaj i vječito ropstvo.

Slika demokracije koja se prezentira kao ravnopravnost lažni je paravan za istrebljenje i okupaciju te prihvaćanje novog imperijalizma.

Što nije uspjelo Hitleru uspjelo je Angeli Merkel i njemačkim tajnim službama. Hrvatska je u potpunosti pod kontrolom stranih tajnih službi.

Pod krinkom Hrvatske demokracije, slobode i samostalnosti sustavno je 38 njemačkih saveznih država i 50 američkih saveznih država radilo na razbijanju jugoslavenske države i zakuhavanju rata. Danas na tzv. oslobođenim područjima nitko ne živi čime ih je lakše devastirati i brutalno eksploatirati.

Uništenje i eksploatacija hrvatskog životnog prostora

Nekontrolirana sječa šuma, pretvaranje nacionalnih parkova u rudnike neke strane državljane će učiniti iznimno bogatima kao i veleizdajnike u hrvatskoj Vladi, ali če nanjeti veliku, nepovratnu  štetu hrvatskom životnom prostoru. 

Ista politika se provodi i u gradovima npr. Zagrebu gdje je jedan od najpoznatijih i najljepših kvartova Trešnjevka izbetoniran do neprepozntljivosti. Profit su podjelile austrijske banke i korumpirano gradsko vjeće na čelu sa gradonačelnikom Bandićem.

Danas se na teritoriju RH nalaze američke vojne baze, a germanske strane banke su uz poticanje kriminala i korupcije protuzakonito opljačkale društveno narodno vlasništvo. Hrvati su proglašeni nekakvim Irancima, sve i da jesu Iranci nepojmljivo je da više liče Slavenima i pričaju Slavensim jezikom.

Hrvati kao Slaveni previše liče Rusima i uz njihovu prevrtljivost potrebno je prostore Hrvatske naseliti obojenim rasama te uništiti Hrvatsku kulturu i naciju.

Pred-izborna uhićenja dokaz su da imamo duboku državu čiji kontrolni upravljač drže lažljivci i psihopati na vlasti u državnim institucijama.

Takozvana trodioba vlasti u Hrvatskoj na zakonodavnu, izvršnu i sudsku nepostoji ! To se vidi uhićenjima neposredno prije izbora i njihova brza puštanja. Sprega politike, sudstva i državnih institucija od Hrvatske je napravila državu “odabranih” veleizdajnika !

Hrvatska uvelike sliči indijanskom rezervatu u americi
SUSTAVNA OBMANA O HRVATSKOM PORJEKLU
Austrijska ambasada uhvaćena u prikrivanju BANKARSKOG kriminala
RANKO OSTOJIČ POD NAREDBOM AGENATA MI5
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
ODVJETNIK NOBILO O AGENTIMA NJEMČKOG BND-a
ima još imena na listi….
UNIŠTENJE ŽIVOTNOG PROSTORA -ZAGREB NEKADA
UNIŠTENJE ŽIVOTNOG PROSTORA – ZAGREB DANAS

Continue Reading

Diktatura

Prodaja poljoprivrednog zemljišta strancima, put u feudalizam!

Published

on

Na snagu je stupio zakon o prodaji poljoprivredne zemlje strancima, istovremeno Europska Unija provodi programe talijanizacije Istre, a predsjednik EU parlamenta naziva Dalmaciju i Istru talijanskima.
U cijelu priču su uključene i austrijske banke koje su pune ukradenog Hrvatskog novca koji se u Hrvatsku vraća uz zelenašku kamatu. Razotkrivena je zavjera protiv Hrvatske države i malenog Hrvatskog naroda.

Dok HDZ kapital šalje u kamenitu Hercegovinu i zakuhava odnose sa Slavenskim muslimanima i pravoslavcima jača Vatikanska katolička crkva u Hrvatskoj kao i utjecaj Talijanskog jezika u Istri. Ina je u mađarskim rukama, a Gospodarski pojas u talijanskim. Očigledno je da nametnuta kvinsliška vlada i predizborni inženjering Europske Unije, cenzura i pranje mozga vodi cilju tuđinskim interesima i daljnjoj kolonizaciji i feudalizaciji Hrvatske i njenih građana.

Mnogi branitelji će reći za ovo se nismo borili, ali do sada nismo vidjeli značajnije proteste budući da Hrvatska nema nikakve ekonomske i proizvodne kapacitete. 
Trenutna situacija liči na pobjedu germanske i talijanske politike. Hrvatska je danas država koju u potpunosti preuzima strani kapital i kapital ukraden građanima Hrvatske. Ono što nije uspjelo Hitleru i Musoliniju uspjelo je Angeli Merkel.

Europa potencira Slavenske vjerske sukobe, a potencirala je i sukobe u bivšoj Jugoslaviji iz kojih je očigledno i najviše profitirala, za razliku od većine građana Hrvatske!

Tu su i migranti koji se masovno naseljavaju dok se građanima oduzima imovina. Ovo sve više liči na provedbu Kalergijevog plana.

Balkansko bure baruta sa migrantima postaje nova prilika fašističkoj Europi da stvori policijsku državu. Nedavna diktatura za vrjeme Korona virusa prikazuje pravu sliku u kojoj živimo i radimo kao i nadolazeća prisilna cjepljenja i ugradnju identifikacijskih čipova.

Raspušten Sabor u koji uopće nedolaze zastupnici te ukidanje jednoglasno usvojenog zakona u Saboru RH baca jasniju sliku na Europu i njen odnos prema mijijaturnoj državici bez ozbiljne vojske, proizvodnje i ikakve šanse za pružanje otpora diktaturi, koruptivnog stranog kapitala koji daje legitimitet pljački i otimačini.

Demokracija u tzv. Matriksu kamera za prepoznavanje lica koja bilježe svaki vaš pokret u kombinaciji sa naprednim računalnim mrežama i multidimenzionalnim matematičkim analizama daje na izbor istu izdajničku politiku za koju su građani u zemlji bez proizvodnje i vojske prisiljeni glasovati ! Pitanje je dali se itko više može oduprijeti fašizmu 21 stoljeća ?

JEDNOGALSNO USVOJEN ZAKON UKINUT OD STRANE EUROPSKE UNIJE
NAJAVA RH U EU JOS DAVNE 91

Austrijska ambasada prikrivala kriminal RBA zadruga diplomatskim kanalima!

Continue Reading

Diktatura

EU provodi okupaciju kroz talijanizaciju Istre

Published

on

Nakon skandalozne izjave predsjednika Europskog parlamenta o talijanskoj Istri i Dalmaciji i Istru dočekao još jedan šok. EU provodi plaćeni program dvojezičnosti u Istri. Mali postotak talijana koji živi u Istri dobilo je pravo na dvojezičnost, odnosno Talijanski jezik je postao ravnopravan sa Hrvatskim u državnim institucijama i školama !

“Živjela talijanska Istra i Dalmacija” – predsjednik Europskog parlamenta Antonio Tajani

Europska Unija je također stala u zaštitu austrijskih bankara koji peru novce za talijansku Cosa Nostru te pljačkaju i varaju Hrvate u svrhu otimanja njihovih nekretnina tzv RBA zadruge.
Jednoglasno usvojen zakon u Hrvatskom saboru nije uspio zaštiti oštečenike RBA mafije jer je Europska Unija na bizaran način režirala rušenje ovoga zakona.

Postoje očigledno da dok se građani Hrvatske zabavljaju nogometom i jeftinim TV serijama Hrvatska nestaje pod čizmom Europskog fašizma !

Grupa mladih Talijana objesila talijansku zastavu na Guvernerovu palaču u Rijeci i to na dan stote godišnjice okupacije Rijeke od strane talijanskog začetnika fašizma talijanskog pjesnika Gabriela D’Annunzija.

Hrvatska predala Gospodarski pojas na upravljanje Italiji gdje godišnje gubi 200 000 000 eura!

EU srušila jednoglasno usvojen zakon marina škibole

Okupaciju će pojačati i vračanje “njemačkih” izbjeglica u Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu !

Continue Reading

Popularno