Connect with us

Diktatura

EU financira kriminalnu vlast u RH!

Published

on

Dok nas mediji pod kontrolom EU agenata svakodnevno bombardiraju novom anti-koruptivnom akcijom, u iščekivanju te bolje Europe u pozadini se skriva pljačka hrvatskih građana.

Zašto bi EU nešto mjenjala u Hrvatskoj kada naša državna uprava sve radi u njihovom interesu, kako bi udovoljila EU kolonizatorima ?

Ovi opasni kriminalci na vlasti u Hrvatskoj skrivaju neviđenu pljačku i otimačinu koja je napunila njihove đepove i trezore njemačkih banaka.

Jedino čega se oni boje je opljačkanog naroda i demonstracija.

Hrvatski građani pravdu će morati tražiti na ulicama. Da li možete u korumpiranoj državi vjerovati u demokratske izbore ?

Svjedoci smo nevjerojatnog kriminala i korupcije.
Opljačkane i neistomišljenike, protivnike sistema se trpa u ludnice i zatvore. Svjedoci kriminala i korupcije se nerjetko likvidiraju. Svjedoci, policajci i službene osobe preko noći nestaju ili izvršavaju samoubistva. Sve prema istom, dobro osmišljenom i već isprobanom scenariju.

U korupciji sudjeluje cjelokupan pravosudni, zakonodavni i izvršni sustav premrežen obiteljskim vezama. Nihova jedina zadaća je slijepo služiti sistemu. Za to netreba nekakva diploma i kvalifikacija, nego samo sljepo izvršavanje anti-demokratskih lažlivih zakona koji se mogu uvjek tumačiti na razne načine, kako za koga.
Upavo je to pravo kao ne egzaktna znanost, to koje daje privid pravde u Hrvatskoj. No u Hrvatskoj nema pravde postoje lopovi i njihove žrtve. Ti društveni paraziti parazitiraju na radnicima, proizvođačima i rasprodaju društvenu imovinu koja nije njihova, nego su ju jednim dekretom prepisali na sebe u vrjeme ratnih 90-tih, kao što to rade i danas ?!

Opran novac izvučen iz poduzeća vraća se u Hrvatsku kao investicija, a onda se privatizira društvena imovina. Izvući novac na tajne račune i uništiti poduzeće te ga zatim kupiti istim tim novcem već uhodan scenarij ratnih profitera i privatizacijske mafije.

Nedavni pokušaj uspostavnjanja diktature za vrijeme Korona krize i uvođenje zakona koji će virusnu krizu moći pretvoriti u fašističku diktaturu, podsjeća na pljačku i rat 90-tih.

Pred našim nam očima oduzimaju ljudska i ustavnih prava te stvaraju policijsku državu. Izmanipulirani narod je u strahu da ne izgubi radno mjesto pa bude prepušten protu-ustavnom ovršnom zakonu.

Stotine tisuće hrvatskih građana raspodaje djedovinu. Svakodnevno se prisilno ovršuje i rasprodaje na stotine tisuća kuća i stanova. Dok korumpirani mediji čiji vlasnici su banke bacaju krivnju na hrvatskog radnika, rasprodaja društvene imovine kojom je prisvajaju strane banke se nastavlja.

Mnogi građani u ovakvom sistemu ne prožaju otpor već gube volju za životom pa izvršavaju samoubistva.

Za koga se postavlja 5G mreža ako je građani ne žele koristiti ?

5G mreža ima atribute radio-aktivnog, energetskog, mikrovalnog oružja. Korona kriza traje koliko i postavljanje 5G mreže u Hrvatskoj i svijetu.

Taj smrtonosni koktel kemijskih tragova, GMO hrane, Mosantovih pesticida i 5G mikrovalnog zračenja zasigurno ima cilj uništenje čovjeka, opljačkanog građana kakvog znamo te izgradnju novog poslušnog roba koji će zaboraviti njihove rabote. Ubrzana smjena generacija popraćena jakom imigracijom. Obrazovni sistem će preodgojiti građana Hrvatske, te će taj novi građanin izgubiti pravo identiteta i nacionalne svjesti.

Antipopulacijaska politika i velika količina migranata koji se prikazuju kao djeca iako među njima ima potecijalnih terorista.

Wikileaks je razotkrio lažljivog predsjednika sabora Jandrokovića, a premijer šalje 50 000 000 kuna u Bosnu i Hrecegovinu nakon što je i sam Saudijski princ priznao da toj korumpiranoj kaljuži neće dati više niti jedne kune jer novac na putu jednostavno nestane.

Dok se narodu prodaje magla o Velikoj Hrvatskoj sa Hercegovinom, predsjednik hrvatskog Sabora Jandroković u pregovorima sa stranim ambasadorima izjavljuje da je unija Hercegovine i Hrvatske glupost, te da to služi samo za zavarivanje birača i građana. To je samo dimna bomba da privuče naivce koji miske da oni eto rade u interesu hrvatskog čovjeka.

No zapravo rade u interesu EU bankarske mafije, za interese stranih ambasada i njihovih banaka za što imamo i dokaze.

Dokaz su tajni RBA računi i operacija rušenja jednoglasno usvojenog hrvatskog zakona !

Ta operacija povezuje i razotkriva umreženost tzv. hrvatskih institucija, institucija Europske Unije te austrijske ambasade.

Udruženi poduhvat u pljački hrvatskog naroda.

Nakon jednoglasno usvojenog zakona protiv RBA mafije premijer Plenković za svog stručnjaka za odnose s javnošću imenuje Krešimira Macana koji je neposredno prije radio za RBA banku i zataškavao aferu RBA zadruga. Macan je otpušten nakon što je svojom stručnošću i nepažnjom stvorio neugodnosti premijeru nazivajući nogometno slavlje i pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije pokušajem da ekstremna desnica i ustaše izvrše državni udar.

RBA zadruge i CHF krediti su čista prevara i organizirani kriminal. Samo naivci mogu vjerovati podmuklim bankarima koji na raspolaganju imaju napredne računalne sisteme za financijsku analizu.

Jasno je da je u ovaj kriminal upletena i Hrvatska Narodna banka koja pravovremeno nije reagirala iako u njenim institucijama rade brojni stručnjaci za statističku analizu i financije.

Narodu prodaju priču da se eto to slučajno dogodilo, a radi se o dobro smišljenoj pljački i uništenju hrvatskog naroda financijskim terorizmom.

Financijski i oružani terorizam treba poslužiti za stvaranje policijske fašističke države!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Diktatura u šarenom paketu demokracije

Published

on

Premijer Plenković je u strahu od opljačkanog i prevarenog naroda pomahnitalo počeo naoružavati policiju. Imati u Vladi čovjeka koji je do nedavno lažirao financijske izvještaje najveće kompanije u Hrvatskoj (Agrokora) za ministra financija bi već i sljepom, gluhom i blesavom čovjeku bio alarm za uzbunu!

Kultura straha, visoke kazne i masovna hapšenja!

Policijska država je pokazala svoje pravo lice. Premijer je dekretom naredio gašenje svih slobodnih medija osim onih režimskih koji šire njegovu lažljivu propagandu. Pod izlikom govora mržnje počeli su pretresi, hapšenja i suđenja pojedinaca i društava koji vjeruju u pravi, a ne ovaj šareni paket demokracije.

Dok se u režimske medije ciljano plasiraju informacije da će premijer Plenković samo lijeno ignorirati, započeo je rat na ulicama i u društvu, za Ustavna i ljudska prava u Hrvatskoj. Čovjeku koji je mjenjao Ustav da bi rasprodao Inu, sve više liči na predhodnika premijera Sanadera koji je završio u zatvoru. Sanader je spremljen u ćeliju jer je proglasio Gospodarski Pojas, a ne zato što je ionako radio ono što je znao cjeli vrh Europske Unije i vladajuće vrhuške. Danas je i on slobodan čovjek iako je Hrvatsku riješio enegerske samodostatnosti, Plenković je taj put samo nastavio te je još i naftu poslao u Mađarsku.

Suđenjam kažnjavanja i uništavanja svih onih građana koji ne podržavaju ideju Plenkovićeve kolonijalne Hrvatske koja je carstvo ovršnih agencija, zelenaša i kamatara. Dovoljno je ljude kazniti, ovršiti ili zastrašiti, sustav će odraditi svoje. Čovjek bez posla, stana ili osnovnih ljudskih prava bezpogovorno će slijediti naputke ludog Cara do potpunog sloma Hrvatske. Ako je put u pakao popločan dobrim namjerama, put europske Hrvatske pod vodstvom Andreja Plenkovića je put tiranije, laži, obmana, medijskih manipulacija, psiholoških tehnika manipulacija masama i EU direktiva koji za cilj imaju u potpunosti uništiti Hrvatski narod.

Država to sam Ja!

Sulude izjave premijera doslovce otkrivaju psihičke probleme, ponaša se kao apsolutistički vladar u 16 stom stoljeću. Njegove izjave da on neće dopustiti predsjedniku Milanoviću da iznosi kritike na njegov rad pokazuje i narcističku prirodu. Dok narod nema što jesti Plenković tamani kolače što bi ga moglo doći glave budući da u Hrvatskoj jačaju domoljubne i republičke snage.

Plenković bi gubitkom vlasti vrlo vjerojatno završio u zatvoru !

Vladavina Andreja Plenkovića je obilježena brojnim aferama i lažima i pravo je čudo kako se uspio spletkama i rupama u zakonima održati na vlasti.

Plenković neće samostalno odstupiti, a postoji mogućnost i građanskog rata gdje bi Europska Unija krenula sa regrutiranjem migranata za takozvanu EUropsku policiju koja je eto tu tobože, da nam pokaže blagodati slobode i demokracije, dok se konstantno krši hrvatski Ustav i uništava hrvatska Država do potpunog uništenja!

Plenković bi se trebao bojati naroda, a ne narod Plenkovića !

Norod mora pravdu tražiti na ulici te vratiti vlast u svoje ruke. Ova Vlada se odmetnula od naroda i narodnih interesa.

Continue Reading

Diktatura

Snimak otkriva, Danijel Bezuk htjeo je uzeti policajca za taoca !

Published

on

Nedavni snimak koji je pušten u javnost otkriva pravu namjeru Danijela Bezuka. Vidi se da nije pomahnitalo i nekontrolirano ubijao sve oko sebe. Danijelova namjera je bila uzeti policajca kao taoca.

Naoružani policajac potegao pištolj te se odbio razoružati !

U tom trenutku Danijel nije imao izbora već pucati. Sada shvaća da je izgubio kontrolu nad situacijom te bježi uz pucnjeve. Da je Danijel bio zaluđeni ubojica sigurno bi ušao u zgradu i nastavio pucati, međutim on je odbacio jaknu i oružje i počeo bježati.

Dvije nadzorne kamera na istome trgu Sv.Marka sa razlicitim brojem slika u minuti bude sumnju u namjerno brisanje pojedinih “frameova” okvira kako bi se sakrila neugodna činjenica da je snimka kamere blizu ulaznih vrata namjerno reducirana.

Policija tvrdi da je počinio samoubistvo međutim to izaziva sumnju zbog cjelokupne situacije. Zaluđeni policajci su nastavili nekontrolirano pucati, te je Danijev užurbano već sutra pokopan, a pažnja se skreće na tzv. oporbene stranke i terorizam.

Svi pričaju o posljedicama Danijelovog napada, a ne o uzrocima.

Premijer je iskoristio situaciju za obračun sa neistomišljenicima i oporbenim političarima, te je spiskao nekoliko milijona eura nekontrolirano kupujući pancirne veste i tenkiće koji su masno preplaćeni. Plaćeno je 53 miliona za 3000 komada pancirnih vesti dok je New Youk 12 000 vesti platio 47 miliona.

Policija iz snimke izbrisala ključne djelove u kojima policajac poteže pištolj !

Uzrok Danijelovog napada su patriotske vrjednosti budući da je hrvatsko društvo bilo zahvaćeno ogromnim korupcijskim skandalima, a nije pala niti jedna ostavka.

Premijer najavio daljnju cenzuru i policijsku državu u kojoj će on imati neograničenu vlast, a stranka optužena za brojne afere i propast hrvatskog društva i države se obračunava čak i sa predsjednikom Milanovićem koji je manje zlo ovoga bolesnoga i nefunkcionalnog sistema bez znanosti i proizvodnje u kojem država robuje eurima iz Brisela te štuje valutu kao božanstvo , a građane hrvatske prinosi kao žrtvu imperijalističkim težnjama Europske Unije i njezine aristokracije.

Hrvatska Policija je zbog brojnih afera izgubila kredibilitet te namjerava pojačanom represijom i diktaturom držati građanstvo u ropstvu pod tobožnjom borbom protiv terorizma se stvara i naoružava Policija dok građani nemaju niti za ljekove.

MUP jedan od rijetkih koji ne koristi poligraf pri ispitivanju u korupcijskim i drugim aferama čime izravno pomaže optuženicima

I u slučaju Dinka Molnara su osnivana nekakva povjernenstva, a nitko nije pristupio poligrafskom ispitivanju. Slična situacija i sa slučajem Jadranke Skender računovotkinje u uredu bivše predsjednice Kolinde.

Continue Reading

Diktatura

Korona za skretanje pažnje sa korupcije i ilegalne imigracije po naredbi Eurposke Unije

Published

on

Acu2020.org je organizacija i udruženje doktora iz cijeloga svijeta koji upozoravaju na širenje dezinformacija vezano za virus Korone. Doktori ne ulaze u razloge manipulacija društva već cijeli svijet žele upozoriti na neprimjerene mjere te skretanje pažnje sa aktualnih društvenih tema.

S druge strane i stručnjaci prava kao što je Dr.Reiner, koji tvrdi da bi se zbog uzurpacije vlasti i za zločine prema ljudima trebalo suditi sve odgovorne !

Korupcija na apsolutno svim razinama tordiobe vlasti.

Marin škibola o korupciji i kriminalu u rh

U Hrvatskoj aktualne teme su korupcija na apsolutno svim razinama i u svim institucijama Republike Hrvatske. Milioni u torbama i niti jedna pravomoćna presuda, optuženi dužnosnici koje odmah puštaju neposredno nakon uhićenja, nakon mjesec, dva dana zatvora, kada se skreće pažnja društva i svih građana sa aktualne teme.

Policija zataškava kriminal ne korištenjem poligrafa u istragama !

Aktualna tema u Hrvatskoj su svakako migranti koji korumpiranoj aktualnoj Vladi će dobro doći za izazivanje međugrađanskih sukoba i kao novi glasaći čije povjerenje je lako kupiti ! Za izazvane sukobe kao rješenje će se nametati policijska država, o uzrocima nitko neće pričati već će se samo govoriti o posljedicama.

Premijer i predsjednik su kupili blindirane aute od nekoliko miliona kuna sa strojnicama i detektorima suzavca i drugih plinova te na taj način jasno pokazali na koji način se namjeravaju obračunati sa neistomišljenicima.

Opća narodna pobuna je pred nama ostaje za vidjeti dali će i ovoga puta narod jeftino nasjesti na obmanu i društveni inženjering.

Cilj društvenog inženjering je u narodu uzrokovati podjelu, a migranti će im upravo služiti u tu svrhu jer su za takve operacije najpogodnij.

Policijska država kroz kontrolu medija, mišljenja i gašenja narodnog proljeća namjerava daljnju EU kolonizaciju i devastaciju Hrvatske te pljačku svih njenih građana !

Dok se društvu skreće pažnja Koronom u Hrvatsku ulaze svakodnevno na tisuće migranata koji su njihovi interesi u Hrvatskoj ? Migranti se nalaze sa mobitelima, oružjem i većim količinama novca što pokazuje da su pod nećijim utjecajem te da ih se ciljano šalje na teritorij Republike Hrvatske.

Zatucani i primitivni fundamentalisti sa Bliskog Istoka i Azarbeđana od kojih su neki bivši pripadnici ISILa sigurno Hrvatskoj neće donjeti ništa dobroga. Neki od njih otvoreno iskazuju mržnju i netrpeljivost u zemljama u koje dolaze.

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno