Connect with us

Diktatura

Hrvatsko predsjedanje Europskom Unijom započelo snažnom medijskom cenzurom!

Published

on

U vrijeme robotizacije i super-rečunala Hrvatima se ovršni troškovi za režije koji se obrađuju automatizirano na računalu naplačuju minimalno 500 kuna. To je masonski harač, tvornica novca i korupcije u Hrvatskoj.

Ovršni zakon je pisala koruptivna mafijaška hobotnica i po više zakona i prema Ustavu je potpuno nezakonit.

Jedan kompjutorski program može obraditi nekoliko tisuća takvih “dugova” u minuti, a prema hrvatskome zakonu svaka mikrosekunda takvog programa kojeg može napisati student prve godine računarstva građani plaćaju minimalno 500 kuna !

Ovršni zakon je najbolji pokazatelj stupnja korupcije u hrvatskom pravosuđu i jasno pokazuje koruptivnu namjeru pljačke hrvatskog naroda te korupciju na najvišim instancama hrvatskog pravosudnog sistema.

Rezultat protu-ustavnog ovršnog zakona je cenzura i stvaranje medijskog koncerna HANZA MEDIA.

Hanžeković i njegovi masoni su novcima hrvatskog naroda ( ovrhama ) većinu medija stavili pod svoju kontrolu i vlast. Hanza Media d.o.o. je postala vlasnik Jutarnjeg Lista, Slobodne Dalmacije, Sportskih Novosti, Globus, Gloria, 100posto, novac.hr, EUActive, Dobra hrana, Auto-klub, Dubrovačkog vjesnika, Zadarskog.hr, Šibenskog, CroatiaTimes-a idr.

Iza druge polovice medijskog kolača krije se austrijska kompanija Styria.

Styria i austrijska RBA banka koja ju koristi za zataškavanje kriminala RBA zadruga u Hrvatskoj i u svijetu su interesno i vlasnički povezane !

Dakle ista kompanija koja uređuje Večernji list, Poslovni dnevnik, 24 sata, Bika, missMAMA, missZDRAVA, Miss7, Gastro, Pixsell idr., uređuje i austrijski Kleine Zeitung i dr. austrijske listove.

Krajnji cilj kontrole medija u Hrvatskoj je kontrola i manipulacija političkim prostorom. Promocija Kalergijevog plana i projekta Pan-Europe. Mješanje stanovništva pod izlikom humanitarnih akcija. Otimanje hrvatskih domova u medijskoj tišini.

Predsjedanje Hrvatske Europskom Unijom dovelo je do još jačeg napada na sve druge nezavisne medije.

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek je najavila nove zakonske protu-ustavne cenzure te se tako pišu novi zakoni o medijima. Europa će određivati Hrvatima što da misle o njihovim imperijalističkim politikama, a neistomišljenike će hapsiti, pljačkati i zatvarati.

Europska Unija je u tu svrhu stavila i marketing subliminalnih poruka ponovo u funkciju. Tako da subliminalno oglašavanje koje direktno utječe na čovjekovu podsvjest koje je prvotno u EU bilo zabranjeno ponovo je od nedavno dopušteno !

Naravno sve te gadosti EU opravdava govorom mržnje, netočnim informacijama, a nikako se ne spominje inženjering javnog mišljenja i cenzura ! Nekonzistentna politika i praksa koja sve više steže obruč diktature i cenzure oko svojih članica. Takova situacija je i u nedemokratskom EU parlamentu gdje članice koje su do jučer imale pravo veta i mogućnost su odlučivanja više to pravo nemaju i u potpunoj su milosti korumpiranih EU birokrata !

Ima tu i jednostavno rečeno pranja mozga, subliminalnih poruka i manipulacije.

Neke nezavisne portale EU jednostavno kupuje direktnim donacijama iz EU proračuna !

Takvi portali stavljaju oznaku da su primili novac te su dio Europskih strukturnih i investicijskih fondova, što god to bilo ?

EU donira pojedine portale i kupuje njihovu naklonost !

I drugi poznati portali kao naprimjer portal Index.hr čiji je osnivač Matija Babić su pod utjecajem EU globalista, te im oglasne prostore puni ozloglašena RBA banka. Matija Babić je u emisiji “Nedjeljom u 2” objasnio svoju povezanost i primanje donacija od Otvorenog društva Georgea Sorosa. Komentirajući Indexov tekst naslovljen ‘Zašto se desničari diljem svijeta panično boje Georgea Sorosa?’ napisao je da je 1999. kupio prvi PC i inspiriran Feral Tribuneom pokrenuo dva web sitea: Izbori.net i Vlast.net. Pred izbore su mi se javili Sorosevo Otvoreno društvo i US Aid treba li mi pomoći u troškovima. Dobio sam za mene tada ogromnih par tisuća maraka (kupio sam Yugo 45) i foto aparat. Nikad poslije nisam tražio ni dobio donaciju od Sorosa jer sam želio biti neovisan i poslovati umjesto parazitirati, ali ovu ću pomoć zauvijek pamtiti. Hvala velikom čovjeku Georgeu Sorosu, iako za mene ni ne zna.

EU očigledno gleda na Hrvatski narod i Hrvatsku državu kao hrpu idiota, Hrvati ne daju svoje nezavisne medije i ako treba oped će pravdu tražiti na ulici kao 1996 godine kada je 120 000 ljudi izašlo na ulice i diktaturi reklo dosta je bilo ! Svi na ulice lopove u zatvore !

Hrvatska nikada neče biti prčija Angele Merkel i drugih veleizdajničkih lopova !

Zadnja linija laži i obmana su neprofitne agencije za istraživanje istine, koje su evo tu da Vam kažu što je istina a što nije jer ste Vi eto preglupi da sami skopčate i fale Vam prave istinite informacije.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Diktatura u šarenom paketu demokracije

Published

on

Premijer Plenković je u strahu od opljačkanog i prevarenog naroda pomahnitalo počeo naoružavati policiju. Imati u Vladi čovjeka koji je do nedavno lažirao financijske izvještaje najveće kompanije u Hrvatskoj (Agrokora) za ministra financija bi već i sljepom, gluhom i blesavom čovjeku bio alarm za uzbunu!

Kultura straha, visoke kazne i masovna hapšenja!

Policijska država je pokazala svoje pravo lice. Premijer je dekretom naredio gašenje svih slobodnih medija osim onih režimskih koji šire njegovu lažljivu propagandu. Pod izlikom govora mržnje počeli su pretresi, hapšenja i suđenja pojedinaca i društava koji vjeruju u pravi, a ne ovaj šareni paket demokracije.

Dok se u režimske medije ciljano plasiraju informacije da će premijer Plenković samo lijeno ignorirati, započeo je rat na ulicama i u društvu, za Ustavna i ljudska prava u Hrvatskoj. Čovjeku koji je mjenjao Ustav da bi rasprodao Inu, sve više liči na predhodnika premijera Sanadera koji je završio u zatvoru. Sanader je spremljen u ćeliju jer je proglasio Gospodarski Pojas, a ne zato što je ionako radio ono što je znao cjeli vrh Europske Unije i vladajuće vrhuške. Danas je i on slobodan čovjek iako je Hrvatsku riješio enegerske samodostatnosti, Plenković je taj put samo nastavio te je još i naftu poslao u Mađarsku.

Suđenjam kažnjavanja i uništavanja svih onih građana koji ne podržavaju ideju Plenkovićeve kolonijalne Hrvatske koja je carstvo ovršnih agencija, zelenaša i kamatara. Dovoljno je ljude kazniti, ovršiti ili zastrašiti, sustav će odraditi svoje. Čovjek bez posla, stana ili osnovnih ljudskih prava bezpogovorno će slijediti naputke ludog Cara do potpunog sloma Hrvatske. Ako je put u pakao popločan dobrim namjerama, put europske Hrvatske pod vodstvom Andreja Plenkovića je put tiranije, laži, obmana, medijskih manipulacija, psiholoških tehnika manipulacija masama i EU direktiva koji za cilj imaju u potpunosti uništiti Hrvatski narod.

Država to sam Ja!

Sulude izjave premijera doslovce otkrivaju psihičke probleme, ponaša se kao apsolutistički vladar u 16 stom stoljeću. Njegove izjave da on neće dopustiti predsjedniku Milanoviću da iznosi kritike na njegov rad pokazuje i narcističku prirodu. Dok narod nema što jesti Plenković tamani kolače što bi ga moglo doći glave budući da u Hrvatskoj jačaju domoljubne i republičke snage.

Plenković bi gubitkom vlasti vrlo vjerojatno završio u zatvoru !

Vladavina Andreja Plenkovića je obilježena brojnim aferama i lažima i pravo je čudo kako se uspio spletkama i rupama u zakonima održati na vlasti.

Plenković neće samostalno odstupiti, a postoji mogućnost i građanskog rata gdje bi Europska Unija krenula sa regrutiranjem migranata za takozvanu EUropsku policiju koja je eto tu tobože, da nam pokaže blagodati slobode i demokracije, dok se konstantno krši hrvatski Ustav i uništava hrvatska Država do potpunog uništenja!

Plenković bi se trebao bojati naroda, a ne narod Plenkovića !

Norod mora pravdu tražiti na ulici te vratiti vlast u svoje ruke. Ova Vlada se odmetnula od naroda i narodnih interesa.

Continue Reading

Diktatura

Snimak otkriva, Danijel Bezuk htjeo je uzeti policajca za taoca !

Published

on

Nedavni snimak koji je pušten u javnost otkriva pravu namjeru Danijela Bezuka. Vidi se da nije pomahnitalo i nekontrolirano ubijao sve oko sebe. Danijelova namjera je bila uzeti policajca kao taoca.

Naoružani policajac potegao pištolj te se odbio razoružati !

U tom trenutku Danijel nije imao izbora već pucati. Sada shvaća da je izgubio kontrolu nad situacijom te bježi uz pucnjeve. Da je Danijel bio zaluđeni ubojica sigurno bi ušao u zgradu i nastavio pucati, međutim on je odbacio jaknu i oružje i počeo bježati.

Dvije nadzorne kamera na istome trgu Sv.Marka sa razlicitim brojem slika u minuti bude sumnju u namjerno brisanje pojedinih “frameova” okvira kako bi se sakrila neugodna činjenica da je snimka kamere blizu ulaznih vrata namjerno reducirana.

Policija tvrdi da je počinio samoubistvo međutim to izaziva sumnju zbog cjelokupne situacije. Zaluđeni policajci su nastavili nekontrolirano pucati, te je Danijev užurbano već sutra pokopan, a pažnja se skreće na tzv. oporbene stranke i terorizam.

Svi pričaju o posljedicama Danijelovog napada, a ne o uzrocima.

Premijer je iskoristio situaciju za obračun sa neistomišljenicima i oporbenim političarima, te je spiskao nekoliko milijona eura nekontrolirano kupujući pancirne veste i tenkiće koji su masno preplaćeni. Plaćeno je 53 miliona za 3000 komada pancirnih vesti dok je New Youk 12 000 vesti platio 47 miliona.

Policija iz snimke izbrisala ključne djelove u kojima policajac poteže pištolj !

Uzrok Danijelovog napada su patriotske vrjednosti budući da je hrvatsko društvo bilo zahvaćeno ogromnim korupcijskim skandalima, a nije pala niti jedna ostavka.

Premijer najavio daljnju cenzuru i policijsku državu u kojoj će on imati neograničenu vlast, a stranka optužena za brojne afere i propast hrvatskog društva i države se obračunava čak i sa predsjednikom Milanovićem koji je manje zlo ovoga bolesnoga i nefunkcionalnog sistema bez znanosti i proizvodnje u kojem država robuje eurima iz Brisela te štuje valutu kao božanstvo , a građane hrvatske prinosi kao žrtvu imperijalističkim težnjama Europske Unije i njezine aristokracije.

Hrvatska Policija je zbog brojnih afera izgubila kredibilitet te namjerava pojačanom represijom i diktaturom držati građanstvo u ropstvu pod tobožnjom borbom protiv terorizma se stvara i naoružava Policija dok građani nemaju niti za ljekove.

MUP jedan od rijetkih koji ne koristi poligraf pri ispitivanju u korupcijskim i drugim aferama čime izravno pomaže optuženicima

I u slučaju Dinka Molnara su osnivana nekakva povjernenstva, a nitko nije pristupio poligrafskom ispitivanju. Slična situacija i sa slučajem Jadranke Skender računovotkinje u uredu bivše predsjednice Kolinde.

Continue Reading

Diktatura

Korona za skretanje pažnje sa korupcije i ilegalne imigracije po naredbi Eurposke Unije

Published

on

Acu2020.org je organizacija i udruženje doktora iz cijeloga svijeta koji upozoravaju na širenje dezinformacija vezano za virus Korone. Doktori ne ulaze u razloge manipulacija društva već cijeli svijet žele upozoriti na neprimjerene mjere te skretanje pažnje sa aktualnih društvenih tema.

S druge strane i stručnjaci prava kao što je Dr.Reiner, koji tvrdi da bi se zbog uzurpacije vlasti i za zločine prema ljudima trebalo suditi sve odgovorne !

Korupcija na apsolutno svim razinama tordiobe vlasti.

Marin škibola o korupciji i kriminalu u rh

U Hrvatskoj aktualne teme su korupcija na apsolutno svim razinama i u svim institucijama Republike Hrvatske. Milioni u torbama i niti jedna pravomoćna presuda, optuženi dužnosnici koje odmah puštaju neposredno nakon uhićenja, nakon mjesec, dva dana zatvora, kada se skreće pažnja društva i svih građana sa aktualne teme.

Policija zataškava kriminal ne korištenjem poligrafa u istragama !

Aktualna tema u Hrvatskoj su svakako migranti koji korumpiranoj aktualnoj Vladi će dobro doći za izazivanje međugrađanskih sukoba i kao novi glasaći čije povjerenje je lako kupiti ! Za izazvane sukobe kao rješenje će se nametati policijska država, o uzrocima nitko neće pričati već će se samo govoriti o posljedicama.

Premijer i predsjednik su kupili blindirane aute od nekoliko miliona kuna sa strojnicama i detektorima suzavca i drugih plinova te na taj način jasno pokazali na koji način se namjeravaju obračunati sa neistomišljenicima.

Opća narodna pobuna je pred nama ostaje za vidjeti dali će i ovoga puta narod jeftino nasjesti na obmanu i društveni inženjering.

Cilj društvenog inženjering je u narodu uzrokovati podjelu, a migranti će im upravo služiti u tu svrhu jer su za takve operacije najpogodnij.

Policijska država kroz kontrolu medija, mišljenja i gašenja narodnog proljeća namjerava daljnju EU kolonizaciju i devastaciju Hrvatske te pljačku svih njenih građana !

Dok se društvu skreće pažnja Koronom u Hrvatsku ulaze svakodnevno na tisuće migranata koji su njihovi interesi u Hrvatskoj ? Migranti se nalaze sa mobitelima, oružjem i većim količinama novca što pokazuje da su pod nećijim utjecajem te da ih se ciljano šalje na teritorij Republike Hrvatske.

Zatucani i primitivni fundamentalisti sa Bliskog Istoka i Azarbeđana od kojih su neki bivši pripadnici ISILa sigurno Hrvatskoj neće donjeti ništa dobroga. Neki od njih otvoreno iskazuju mržnju i netrpeljivost u zemljama u koje dolaze.

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno