Connect with us

Korupcija

EU ide u borbu protiv korupcije na čelu sa Dubravkom Šuicom

Published

on

Da dobro ste čuli, nije prvo-travanjska šala, Plenković najavljuje da će HDZ biti predvodnik borbe protiv kriminala, a Europska Unija ide u obračun sa korupcijom na čelu sa Dubravkom Šuicom.

Izgleda da će Europska Komisija naći više kriminala u svojim klupama ili će regrutirati svjedoke pokajnike koji će davati informacije iznutra, oni će razotkriti modus operandi i kako se obogatiti preko noći.

Plenković je najavio da Hrvatska ide Tuđmanovim putem, a naslikava se sa sinom Georga Sorosa kojeg je Tuđman proglasio za državnog neprijatelja.

Plenković sa Sorosevim sinom

Senilnom narodu koji rijetko izlazi na ulice moguće je svašta podvaliti, pogotovo u Hrvatskoj gdje sve medije kontroliraju strane banke i odvjetničko društvo Hanžeković tj HANZA media.

Continue Reading
2 Comments

2 Comments

 1. Ana Bartol

  March 6, 2020 at 11:08 pm

  Gospoda Sujica bi trebala biti uhapsena kolike je milijune pokrala u Hrvatskoj a nju stavljate u borbu protiv korupcije.
  Sratoma takve Europe.

  • Ivan Kumburić

   March 7, 2020 at 12:39 pm

   Stara je izreka da lopov najlakše uhvati drugog lopova! Možda onaj tko ju je predložio misli da ima dovoljno iskustva da odradi posao kako ne treba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Korupcija

Plenković i Milanović u službi ovršne i lihvarske mafije

Na popisu tajnih računa nalazi se ime supruge Milana Bandića, Vesne Bandić s iznosom od 4.098.400,00 eura

Published

on

FInancijski terorizam je rezultirao donošenjem škibolinog zakona

Pravda u Hrvatskoj nije dugo trajala, ovršna mafija sa vezama u EU institucijama i Hrvatskoj vladi uspjela je lažljivog premijera Plenkovića kupiti, kako drugačije protumačiti ovu izdaju?
Plenković je na identičan način izigrao oštečenike RBA zadruga kao i Milanović. Ovim profesionalnim lažovima puna su usta borbe protiv kriminala u medijima, ali kada dođu pred gotov čin jasno pokazuju da su bankarski agenti u vrhu Hrvatske vlade.

U državi bez proizvodnje ovršni posao kao unosni biznis otima građanima Hrvatske imovinu. Cilj je EU integracija, a sredstvo je protu-ustavna ovrha.

Jedno pričaju drugo rade!

Sve bivše i sadašnje vlade su pod kontrolom bankarske i ovršne mafije. Plenković je godinama držao građane u zabludi da će rješiti njihov problem. Izigrani građani su sada u još većim dugovima zatrpani sudskim troškovima. Tako i B.J. građevinski poduzetnik iz Zagreba kaže: mislio sam da poslujem sa legalnom institucijom, do sada sam primio 600 000 eura a vratio 900 000, u 3 godine, banka me traži još 150 000 moj posao je uništen, a radna mjesta izgubljena. Zakon koji nas je trebao spasiti sad nas je uništio zbog korupcije u Europskoj Uniji. Umjesto da sam povratio ukradeni novac dobio sam 30 000 eura sudskih troškova. Premijer Plenković nas je sve izigrao, to je ponašanje čovjeka bez časti i lica, sitnog đeparoša i kriminalca što on radi u vrhu visoke hrvatske politike? Izigrao je povjerenje i svoju rječ koju je dao oštečenicima i zastupniku Škiboli. On pljačka narod i uništava male poduzetnike.

2012 generalni direktor Raiffeisen banke Štajerska Markus Mair i Ivo Jospiović
ORSAT MILJENIĆ I PREMIJER PLENKOVIĆ NA SAVEZU KOMUNISTA SRH

Guverner nije reagirao na upad u financijski sistem RH i netransparentna ulaganja

Iako u HNB-u rade vrsni matematičari sa najnaprednijim računalnim softwerom multi-milijunska ulaganja u nekretnine pred sam kolaps tržišta nekretnina nije zaustavljeno! HNB i guverner su to morali znati. Guverner je dopustio lešinarenje lihvarskih kriminalaca. Nesankcioniranjem ilegalnog rada i kriminala u njemu sudjeluje najviša financijska institucija u državi.

Globalna zavjera pljačke i otimačine

Austrijska ambasada uhvačena u zataškavanju kriminala i tajnih računa

Austrijska ambasada upletena u kriminal rba zadruga

Bankarski agenti kao pravni eksperti u EU institucijama

U cjelu priču sa svrhom obmane i cenzure u medije se ubacuju raznorazni tzv. pravni experti. Jedan od njih je i Siniša Rodin plaćenik EU pravnog sistema koji pokušava uvjeriti hrvatsku javnost da iako su ugovori potpisani prije nego što je Hrvatska uopće bila u EU, treba im suditi u pravnim sjedištima Europe kao da su potpisani u EU.

Nagrada za taj dobro plaćeni posao je 220 000 kn mjesečno i fotelja u Briselu. Na slici je uslikan sa nekim privatizacijskim lopovima i tajkunima, drugi sa desna kako pozira sa olovkom.

plenkovica i rba mafiju povezuje krešimir macan

Facebook Faktograf širi dezinformacije i provodi cenzuru

U globalnu cenzuru se uključuju i globalističke mreže i tzv. servisi za provjeru informacija.
Oni navode da su tajni računi lažni jer gospoda na računima ne priznaje ukradene novce i iznose. Također tvrde da su računi lažni jer su iznosi zaokruženi na tisiću.
Da je ovo besmislica potvrđuje činjenica da je u banku stigao dopis od Financijske agencije za nadzor za ispis računa preko milion eura, pa je jasno da su iznosi zaokruženi na tisuću, jer su ionako bitni milioni, a ne tisuće. Također baze podataka nude mogućnost i često se zaokružuju iznosi radi preglednosti.
Postavlja se pitanje zašto se do sada nije provelo grafološko vještačenje nad dokumentima i ako su dokumenti lažni žašto se ne traži krivotvoritelja i provede istragu ?

Zašto se do danas nije provelo grafološko vještačenje na dokumentima ?

Država za vrijeme Korona krize novce djeli ovršnom uredu B2 kapital koji posluje sa dobiti od 500 000 000 kuna

NA POPISU TAJNIH RACUNA NALAZI SE IME SUPRUGE MILANA BANDIĆA

Continue Reading

Korupcija

Hrvatsko pravosuđe sustav za cenzuru i pljačku društvene imovine

Published

on

Privatizacijski tajkuni i bogati privatizacijski političari su na slobodi zahvaljujuči činjenici da su plijen, društvenu imovinu podjelili sa odvjetnicima i sucima.
Brojni zakoni koji se provode kako za koga i ovršni zakon su od pravosuđa napravlili unosan biznis.
Nedavna odluka Vlade da se i stranim odvjetnicima dopusti lešinarenje po Hrvatskoj ukazuje i pokazuje kakva budučnost čeka običnog poštenog radnika.
U slučaju još jednog izmišljenog poreza ovi lešinari će brzo navaliti.
Financijska mafija kontrolira HNB i količinu gotovine, opticaj novca u Hrvatskoj. Tako čvrsta sprega sudstva, odvjetnika i bankara stvorila je plodno tlo za eksploataciju radnika u Hrvatskoj.
Unaprijed režirane financijske krize kombinirane sa novim porezima biti će novi unosan posao za korumpirane suce i odvjetnike na hrvatskim sudovima.
Tu je i novi kompjutorski pravni sistem koji šalje direktive za pljačku direktno iz Europske unije.

Nikome u Hrvatskoj nije jasno kako tajni računi RBA zadruga su postali još tajniji iako je otkriveno da je i austrijska ambasada upletena u ovaj kriminal nad građanima Hrvatske.

Continue Reading

Korupcija

Izmasakrirani turisti žrtve su korupcije u Lučkoj kapetaniji

Published

on

Javna je tajna da su turisti u Hrvatskoj uz novčanu proviziju bez problema dolazili do pomorske dozvole.
Izvor sa otoka Paga nam potvrđuje kako se lako za par stotina eura dolazilo do dozvole.
Vozači bez škole, bez iskustva i znanja, a sa dozvolom za upravljanjem počinili su mnoge greške i uništili mnoge živote.
Pregaženi i izmasakrirani turisti, pomorske nesreće i potrage za turistima rezultati su ove korupcije i kriminala.
Slučajevi uništavanja pomorskog dobra koji završavaju opomenom i oduzimanjem ilegalnog ulova poznati su slučajevi u redovima Pomorske policije. Očigledno da se taj slatki kriminal isplati kad su sankcije male ili nikakve.

Nekažnjavanje korupcije i kriminala Hrvatsku je pretvorilo u najsiromašniju državu Europe te iznošenja milijardi eura na tajne račune.

I slučaj Tomislava Horvatinčića krenuo je od predpostavke da je Tomislav legalno položio za dozvolu međutim pažljivijem promatraču će u oči ispasti iskazi sina poginulog Talijana.

“Gospodin Horvatinčić je prvo rekao da je mahao mojim roditeljima dok sada kaže da je izgubio svjest.”

Za nepoznavaoce pomorskih prometnih propisa objasnit ćemo da jedrilice uvjek imaju prednost prolaska nad motoriziranim brzim plovilima.

Talijan je prije sudara vršio manevar za izbjegavanje, a sada ostaje upitna slaba reakcija Tomislava Horvastinčića.

Trenutak nepažnje u kombinaciji sa dozvolom preko veze mogao je biti presudan za ovu unesrećenu i istraumatiziranu obitelj koja u ljepotama Hrvatskog plavetnila nije ni slutila u što se upuštaju ploveći prekrasnim Jadranskim morem.

Korupcija i njeno ne sankcioniranje Hrvatskoj je definitivno nanjela veliku štetu. Charter kompanije zbog velikog broja turista sa svojim vozilima slabije funkcioniraju, a broj privatnih stranih vozila je prevelik. Tu je i ekološki efekt jer su takovi turisti vozači neodgovorni, skloni su raznim nesrećama kako po sebe tako i svoju okolinu. Neodgovorno odlažu odpad i bacaju nečistoće u more. Možemo samo naslutiti što će biti sa Jadranom kada hrvatske institucije preuzmu na svoju odgovornost vađenje plina, nafte i ugljikovodika. Biti će to kraj Jadrana kakvog poznajemo. Dovoljno je pogledati sve te nebodere koje strše sa obale. Nekadašnje prekrasne plaže postale su žrtve korupcije u javnim planovima za planiranje prostora.

korupcija uništava Hrvatsku

Na tajnim računima RBA banke prednjači ime Dunje Mesić sa iznosom od 12 814 000 eura (dvanaest miliona osamsto četrnaest tisuća eura).

Continue Reading

Popularno