Connect with us

Diktatura

EU provodi okupaciju kroz talijanizaciju Istre

Published

on

Nakon skandalozne izjave predsjednika Europskog parlamenta o talijanskoj Istri i Dalmaciji i Istru dočekao još jedan šok. EU provodi plaćeni program dvojezičnosti u Istri. Mali postotak talijana koji živi u Istri dobilo je pravo na dvojezičnost, odnosno Talijanski jezik je postao ravnopravan sa Hrvatskim u državnim institucijama i školama !

“Živjela talijanska Istra i Dalmacija” – predsjednik Europskog parlamenta Antonio Tajani

Europska Unija je također stala u zaštitu austrijskih bankara koji peru novce za talijansku Cosa Nostru te pljačkaju i varaju Hrvate u svrhu otimanja njihovih nekretnina tzv RBA zadruge.
Jednoglasno usvojen zakon u Hrvatskom saboru nije uspio zaštiti oštečenike RBA mafije jer je Europska Unija na bizaran način režirala rušenje ovoga zakona.

Postoje očigledno da dok se građani Hrvatske zabavljaju nogometom i jeftinim TV serijama Hrvatska nestaje pod čizmom Europskog fašizma !

Grupa mladih Talijana objesila talijansku zastavu na Guvernerovu palaču u Rijeci i to na dan stote godišnjice okupacije Rijeke od strane talijanskog začetnika fašizma talijanskog pjesnika Gabriela D’Annunzija.

Hrvatska predala Gospodarski pojas na upravljanje Italiji gdje godišnje gubi 200 000 000 eura!

EU srušila jednoglasno usvojen zakon marina škibole

Okupaciju će pojačati i vračanje “njemačkih” izbjeglica u Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu !

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Spektakularna uhićenja bez ikoga u zatvoru u zadnjih 30 godina …

Published

on

Svjedoci smo spektakularnih uhićenja i brzih puštanja na slobodu.

Vladajući se nadaju da će narod zaboraviti sva ta lažna suđenja Ivi Sanaderu, Nadanu Vidoševiću, Tomislavu Horvatinčiću i mnogim drugim glumcima u režiji UDBE. Parazitski sudovi Republike Hrvatske koji opraštaju milijune, a hapse babe sa placa zbog prodaje kilograma salate. Dok predsjednici sudova zaboravljaju stotine tisuća kuna navesti u svojim karticama sudske farse idu dalje.

Na to je upozorila zastupnica Katarina Vidović Krišto.

Dok oporba i većina u Saboru ražiraju takozvane sukobe ispod stola i dogovaraju daljnu igru sa kriminalnim bankama koje u planu imaju daljnje ovrhe i pljačku Hrvatskog naroda.

na slici Orsat Miljenić SDP sa premijerom Plenkovićem na sastanku komunista Jugoslavije

Jedno je sigurno uhljebi i paraziti u institucijama Hrvatske države te lažna oporba će koristiti virus Coronu za prikrivanje katastrofalne pljačke Hrvatske države u kojoj su i sami učesnici.

Još jedno lažno premijerovo obećanje dokazuje koliko je veliki igrač, najbolji Briselski učenik, poklonik Machiavelijeve doktrine koji radi u interesu Europske Unije i njezinih kriminalnih bankara, oni kamatare napaćeni Hrvatski narod njegovim ukradenim novcima i sve u službi Europske Unije. Unije u kojem nema mjesta za maleni hrvatski narod, nego samo za opustošenu, raseljenu i opljačkanu Hrvatsku državu.

Jedini način za micanje parazita i lopova u Vladi je ulica i pitanje je vremena kada će narod izaći na ulice, jer još 4 godine Plenkovića će bespovratno uništiti Hrvatsku imigracijom i rasprodajom zemlje strancima, te ilegalnim poslovima pranja novca izvučenog iz Hrvatske države ! Bušenja nacionalnih parkova i sječa šuma samo je uvod u kataklizmu koja je pred nama.

Corona virus je tu da spriječi demonstracije, a ne da zaštiti narod.

Hrvatski nezaposleni čovjek, ili onaj sa mizernom penzijom prijetnja je i teret za državu siguran sam da naša vlada ne bi spašavala, ona je anemična i slabodušna. Ona spašava sebe i svoju kriminalnu oligarhiju koja je pljačkala dok su ljudi ginuli sa vjerom u ideale, u slobodnog čovjeka u Hrvatskoj državi.

Kako može oporba nešto promjeniti kad jednoglasno usvojeni zakon nije zaostavio pljačku austrijske bankarske mafije.

Poznati je primjer zakona Marina Škibole koji iako je jednoglasno donesen u Saboru nije spasio imovinu brojnih opljačkanih građana, a tajni računi RBA zadruga i istrage su zaustavljene. Kako onda ocekivati promjene od dijela oporbe ?

Jednoglasno usvojen zakon nije zaštitio građane što onda očekivati od razjedninjene oporbe ?

Samo ulica može donjeti promjene.

Prosvjedi po cjelome svijetu pokazuju da građani gube povjerenje u vladu. Da ne treba vjerovati vladajućima dokazao je i Julian Assange koji je uhapšen i čeka izručenje u S.A.D.

Predsjednik Sabora Jandroković razotkriven je u tajnim dokumentima Wikileaksa, koji dokazuju njegovu poslušnost stranim ambasadama i pokazuje da je ovakova Hrvatska država uistinu tamnica Hrvatskog naroda ! Ovo je država bogatih Njemaca, Amerikanaca i Engleza koji bogatim čizmama gaze i izrabljuju Hrvatskog radnika, čovjeka i znanstvenika, upravo je uloga države stvoriti uvjete za život. Za život treba hrabrosti, a od anemičnih dezertera i veleizdajnika života nemožemo očekivati.

Inertni reaktivan hrvatski narod ne zna iskoristiti trenutak i krenuti u promjene.

Ovrhe nisu stale iako je zakon donesen jednoglasno, mafija u samom vrhu EU diktaturom spriječila provedbu hrvatskog zakona

tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
korupcija i kriminal
agencija za nadzor financija u Austriji

Plenković će na kraju mandata bježati u Bruxell iz kojega je i došao !

Continue Reading

Diktatura

Hrvatska nije država već EU rezervat obespravljenih

Published

on

Dokazi o obmani i lažima te serviranje hladne istine o potčinjenosti Hrvatskog naroda te virtualnoj Hrvatskoj državi koja uveliko podsjeća na indijanski rezervat:

Proizvodne kvote u kombnaciji sa neoliberalnim kapitalizmom, nema smisla niti logike.

Korumpirani rukovodioci u državnim institucijama na usluzi germanskom kapitalu, austrijskim i njemačkim bankama.

Njemačke i Austrijske banke pune novaca ukradenim hrvatskim građanima u protuzakonitoj pretvorbi i privatizaciji u Hrvatsku se vraćaju uz zelenašku kamatu.

Buđenje talijanskog irendetizma i revizija povjesti koja je temelj Hrvatske države.

Hrvatska nafta odlazi u Mađarsku te jačanje Mađarskog nacionalizma.

Hrvatsko more predano Italiji.

Vatikanski ugovori i plaćanje crkvenog poreza.

Talijanski jezik ravnopravan Hrvatskom iako su Talijani u velikoj manjini, a nemaju jednaka prava u Italiji. Veliki sukobi oko ćirilićnih plača dok program Europske Unije o uvođenju Talijanskog jezika u hrvatske škole i državne institucije prolazi nezapaženo.

Talijani i Austrijanci na čelnim pozicijama Hrvatske Narodne Banke i državnim ministarstvima.

Kažnjavanje migranata koji ilegalno prelaze granicu radi provedbe Kalergijevog plana, rezultrialo hapšenjem policajaca i puštanjem migranata.

Za paljenje EU zastave kao izraz državne samostalnosti 3 godine zatvora.

Jednoglasno usvojen zakon, Škibolin zakon (sa 134 glasa za), u Saboru Republike Hrvatske srušila nekolicina korumpiranih EU birokrata, a suci ga neprovode iako je službeno na snazi i uredno objavljen u Narodnim Novinama.

Ovakav tretman u Americi imaju američki Indijanci koji su domicilno stanovništvo Amerike, sada se nalaze u rezervatima. inertnost i nepravovremena reakcija miroljubivih Indijanaca dovela ih je u podređen položaj i vječito ropstvo.

Slika demokracije koja se prezentira kao ravnopravnost lažni je paravan za istrebljenje i okupaciju te prihvaćanje novog imperijalizma.

Što nije uspjelo Hitleru uspjelo je Angeli Merkel i njemačkim tajnim službama. Hrvatska je u potpunosti pod kontrolom stranih tajnih službi.

Pod krinkom Hrvatske demokracije, slobode i samostalnosti sustavno je 38 njemačkih saveznih država i 50 američkih saveznih država radilo na razbijanju jugoslavenske države i zakuhavanju rata. Danas na tzv. oslobođenim područjima nitko ne živi čime ih je lakše devastirati i brutalno eksploatirati.

Uništenje i eksploatacija hrvatskog životnog prostora

Nekontrolirana sječa šuma, pretvaranje nacionalnih parkova u rudnike neke strane državljane će učiniti iznimno bogatima kao i veleizdajnike u hrvatskoj Vladi, ali če nanjeti veliku, nepovratnu  štetu hrvatskom životnom prostoru. 

Ista politika se provodi i u gradovima npr. Zagrebu gdje je jedan od najpoznatijih i najljepših kvartova Trešnjevka izbetoniran do neprepozntljivosti. Profit su podjelile austrijske banke i korumpirano gradsko vjeće na čelu sa gradonačelnikom Bandićem.

Danas se na teritoriju RH nalaze američke vojne baze, a germanske strane banke su uz poticanje kriminala i korupcije protuzakonito opljačkale društveno narodno vlasništvo. Hrvati su proglašeni nekakvim Irancima, sve i da jesu Iranci nepojmljivo je da više liče Slavenima i pričaju Slavensim jezikom.

Hrvati kao Slaveni previše liče Rusima i uz njihovu prevrtljivost potrebno je prostore Hrvatske naseliti obojenim rasama te uništiti Hrvatsku kulturu i naciju.

Pred-izborna uhićenja dokaz su da imamo duboku državu čiji kontrolni upravljač drže lažljivci i psihopati na vlasti u državnim institucijama.

Takozvana trodioba vlasti u Hrvatskoj na zakonodavnu, izvršnu i sudsku nepostoji ! To se vidi uhićenjima neposredno prije izbora i njihova brza puštanja. Sprega politike, sudstva i državnih institucija od Hrvatske je napravila državu “odabranih” veleizdajnika !

Hrvatska uvelike sliči indijanskom rezervatu u americi
SUSTAVNA OBMANA O HRVATSKOM PORJEKLU
Austrijska ambasada uhvaćena u prikrivanju BANKARSKOG kriminala
RANKO OSTOJIČ POD NAREDBOM AGENATA MI5
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
ODVJETNIK NOBILO O AGENTIMA NJEMČKOG BND-a
ima još imena na listi….
UNIŠTENJE ŽIVOTNOG PROSTORA -ZAGREB NEKADA
UNIŠTENJE ŽIVOTNOG PROSTORA – ZAGREB DANAS

Continue Reading

Diktatura

Prodaja poljoprivrednog zemljišta strancima, put u feudalizam!

Published

on

Na snagu je stupio zakon o prodaji poljoprivredne zemlje strancima, istovremeno Europska Unija provodi programe talijanizacije Istre, a predsjednik EU parlamenta naziva Dalmaciju i Istru talijanskima.
U cijelu priču su uključene i austrijske banke koje su pune ukradenog Hrvatskog novca koji se u Hrvatsku vraća uz zelenašku kamatu. Razotkrivena je zavjera protiv Hrvatske države i malenog Hrvatskog naroda.

Dok HDZ kapital šalje u kamenitu Hercegovinu i zakuhava odnose sa Slavenskim muslimanima i pravoslavcima jača Vatikanska katolička crkva u Hrvatskoj kao i utjecaj Talijanskog jezika u Istri. Ina je u mađarskim rukama, a Gospodarski pojas u talijanskim. Očigledno je da nametnuta kvinsliška vlada i predizborni inženjering Europske Unije, cenzura i pranje mozga vodi cilju tuđinskim interesima i daljnjoj kolonizaciji i feudalizaciji Hrvatske i njenih građana.

Mnogi branitelji će reći za ovo se nismo borili, ali do sada nismo vidjeli značajnije proteste budući da Hrvatska nema nikakve ekonomske i proizvodne kapacitete. 
Trenutna situacija liči na pobjedu germanske i talijanske politike. Hrvatska je danas država koju u potpunosti preuzima strani kapital i kapital ukraden građanima Hrvatske. Ono što nije uspjelo Hitleru i Musoliniju uspjelo je Angeli Merkel.

Europa potencira Slavenske vjerske sukobe, a potencirala je i sukobe u bivšoj Jugoslaviji iz kojih je očigledno i najviše profitirala, za razliku od većine građana Hrvatske!

Tu su i migranti koji se masovno naseljavaju dok se građanima oduzima imovina. Ovo sve više liči na provedbu Kalergijevog plana.

Balkansko bure baruta sa migrantima postaje nova prilika fašističkoj Europi da stvori policijsku državu. Nedavna diktatura za vrjeme Korona virusa prikazuje pravu sliku u kojoj živimo i radimo kao i nadolazeća prisilna cjepljenja i ugradnju identifikacijskih čipova.

Raspušten Sabor u koji uopće nedolaze zastupnici te ukidanje jednoglasno usvojenog zakona u Saboru RH baca jasniju sliku na Europu i njen odnos prema mijijaturnoj državici bez ozbiljne vojske, proizvodnje i ikakve šanse za pružanje otpora diktaturi, koruptivnog stranog kapitala koji daje legitimitet pljački i otimačini.

Demokracija u tzv. Matriksu kamera za prepoznavanje lica koja bilježe svaki vaš pokret u kombinaciji sa naprednim računalnim mrežama i multidimenzionalnim matematičkim analizama daje na izbor istu izdajničku politiku za koju su građani u zemlji bez proizvodnje i vojske prisiljeni glasovati ! Pitanje je dali se itko više može oduprijeti fašizmu 21 stoljeća ?

JEDNOGALSNO USVOJEN ZAKON UKINUT OD STRANE EUROPSKE UNIJE
NAJAVA RH U EU JOS DAVNE 91

Austrijska ambasada prikrivala kriminal RBA zadruga diplomatskim kanalima!

Continue Reading

Popularno