Connect with us

Kriminal

Hrvatskom Vladom vlada talijanska Ndrangheta

Published

on

Austrija za talijansku mafiju Nadhretu pere novce u Raiffeisen banci uz sve prisutnu podršku Europske Unije. Da premijer Plenkovic kao i EU štite i rade za talijansku mafiju pokazuju statistički podaci o zoupotrebi droga kao i tijek događaja oko zloglasnih RBA lihvara koji su radili bez dozvole, a novac su na pranje u Hrvatsku prenosili u torbama. Takovo poslovanje EU naziva slobodnim protokom kapitala.

Pred sam slom tržišta nekretnina Ndrangheta je ulagala novce u izgradnju nekretnina istovremeno otvarajući društva za trgovinu istim. Poslovanje i pranje novca su vršili preko bankstera iz RBA zadruga koji su obmanjivali i varali svoje klijente lažnim financijskim izvještajima. Do danas njihov zločin ostao je bez ikakvih sankcija. Državno odvjetništvo Republike Hrvatske je odbijalo prijave protiv Ndranghete, a o ilegalnim tokovima novca šutjela je i Hrvatska Narodna Banka.

Mafijaške policijske istrage bez upotrebe poligrafa te skrivanje dokaza i masovna zataškavanja.


Ubistva Britt Lapthorne, Dine Molnara, Jadranke Skender, proganjanje Ane Marie Braim idr. sva imaju nešto zajedničko, a to je korumpirana policija i državno odvjetništvo te ne upotreba poligrafa u policijskim istragama. Dok u novinama čitamo da su sa kokainom uhvaćeni, policjaci, biskupi i migranti, a u otpadnim vodama koncentracija i konzumacija kokaina nikada u povjesti nije bila veća zanemarivanje gorućeg problema pokazuje da je u sve upetljan i vrh vlasti u Hrvatskoj. Dok našu mladež pretvaraju o ovisnike i rasturaju nam državu kuju nove planove našeg ropstva i propasti naše domovine.

Ubojstva, kokainske orgije te mafijaško paljenje i skladištenje otpada

Zakon Marina Škibole koji je jednoglasno usvojen u Saboru sa 137 glasa ZA srušila je talijanska mafija Ndrangheta. Sutkinja koja i sama ima hipoteku banke koja pere novce za talijansku Ndrangheta te Ustavni sudci na čijim računima se nalaze milioni eura nepoznatog porjekla, da ne govorimo da su i sami Ustavni suci na tajnim računima austrijske Agencije za nadzor financija (dokumenti dolje u prilogu).

Medijske manipulacije i cenzura

Dok se ilegalni novac sljeva u korumpirano hrvatsko društvo, Vlada predstavlja sve veći problem narodu. Premijer koji se vozi u autu sa strojnicom je u strahu od naroda, a nikako od talijanske mafije za koju radi najprljavije poslove, a za uzvrat dobiva milione na tajne račune kao i većina predstavnika europskog parlamenta.

Ndrangheta zarađuje i na migrantima koji za nju prenose drogu pod tobože humanitarnim akcijma, prenose i do 0.5 kg kokaina po migrantu koji skrivaju u svome tjelu gutajući kokainske kapsule. U tom kaosu ima i žrtava trgovine organima jer je u Hrvatskoj i porast nestale djece i osoba.

Trenutni ministar financija Marić kao i cjela Borg grupa operirali su na način mafijaške organizacije Ndrangheta. Stvarali su lažna izvješča da bi opljačkali mirovinske fondove, a umjesto u zatvoru dobili su fotelje te ubrzano uveli diktaturu, opstruirali referendumske inicijative idr. Marić je inače vanbračni sin odbjeglog tajkuna Todorića koji pljačku Agrokora igra na oba dva stola, tobože tuži državu a pobjegao je sa našim milijardama. Todoriće je prije rata u staklenicima uzgajao cvjeće, da bi najedanput mafijaškom operativom postao multimilijarder.

Tajni sastanci u Slavonskoj 9 pokazuju modus operandi talijanske mafije Ndranghete

Medijske manipulacije, cenzura i totalitarizam sve više otkrivaju upetljanost mafije u sam vrh Europske Unije čak je i sama predsjednica EU Ursula Von Der Leyen upetljana u korupciju i kriminal o čemu smo već izvještavalji.

Hrvatska je više u EU uplatila nego što je povukla, sa time da je povučeni novac završio u rukama hrvatskog ogranka talijanske mafije Ndrangheta.

Skandalozna izjava bivšeg EU predsjednika talijana Tajanija o talijanskoj Istri i Dalmaciji te apsolutna šutnja hrvatske Vlade na takovu uvredu jasno pokazuje upetljanost i strah hrvatske Vlade od talijanske mafije, Ndranghete koja je poznata po brutalnim ubistvima, zastrašivanjima i reketu.

Republika Austrija pere novce za talijansku Ndrangheta uz suradnju korumpiranih državnih institucija
Republika Austrija pere novce za talijansku Ndrangheta uz suradnju korumpiranih dr\avnih institucija, na tajnim računima se nalaze imena ustavnih sudaca koji rade za mafiju u RBA banci
Republika Austrija pere novce za talijansku Ndrangheta uz suradnju korumpiranih državnih institucija
Ustavni suci su srušili jednoglasno usvojen zakon i time pomogli talijanskoj mafiji da opere novce
agencija za nadzor financija u Austriji pomaže u zaštiti talijanske mafije

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kriminal

Brojna politička ubojstva povezuje korupcija i tajne transakcije

Published

on

Nedavno zatvorsko pjevanje Josipe Rimac kako je Kolinda dilala kalašnjikove za Siriju te otkrića o primanju mita od strane njenoga supruga za što je znao DORH no nije reagirao otkriva pravu nacrniju sliku hrvatske visoke političke scene.

Jadranka Skender je vjerojatno ubijena to je sada sve jasnije kako bi se zataškao kriminal u uredu predsjednice, kako bi se zataškao kriminal za koji je znao DORH. Ova hrabra i čestita žena je profesionalno smaknuta jer je previše znala o kriminalu na visokoj razini. Do sada smo čitali o generalima dilerima, a sada vidimo da se državne službe koriste za obračun sa neistomišljenicima sa svrhom zastrašivanja ili ubistva. Hrvatsku javnost je šokirala i priča policajke Ane Marie Braim koju su prisilno psihijatrijski hospitalizirali kako bi je diskreditirali jer je bila na tragu rješavanja ubistva zagrebačke mafije.

Jadranka Skender je ubijena, to su zaključili i mnogi korisnici društvenih mreža.

Da, ona nije jedina. Nedavo takozvano samoubistvo pročelnika Virovitičke gradske blagajne je šokiralo građane Hrvatske jer je u priču o ubistvu-somoubistvu upetljan bivši ministar policije gradonačelnik Kirin.

Nadalje jedno od najgnusnijih ubistava vezano je za ubistvo mladoga policajca Dina Molnara. Dino je prijavio korupciju svojih nadređenih neposredno prije svoga ubistva koje je prikazano kao samoubistvo. Mnoštvo dokaza koji upućuju na Dinovu likvidaciju nalazi se na blogu istraživačkog novinara Mira Matijevića.

Tajni računi i tajne transakcije se zataškavaju na globalnoj razini Europske Unije. Poznati su tajni računi RBA zadruga koji su bez ikakvoga grafološkoga vještačenja odbačeni, a istragu je zaustavila Vesna Pusić koja prema dokumentu u zadrugama na ime svoje kćeri skriva nekoliko miliona eura. Prva na listi je kći bivšega predsjednika Mesića sa vise od 12 000 000 eura.

agencija za nadzor financija u Austriji
tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
korupcija i kriminal
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade

Continue Reading

Kriminal

Kapitalistički neoliberalizam i proizvodne kvote sa svrhom uništenja RH

Published

on

Dok je Hrvatska pod udarom kapitalističkog neoliberalizma i tzv. slobodnom protoku kapitala, sumnjiva porjekla, pranje novca, u Hrvatsku stižu direktive o proizvodnim kvotama, zagrani ribolova, uništenje šuma i privatizaciji voda.

Izdajnička vlada je omogućila predaju Gospodarskog pojasa bez ispaljenog metka, mađarske avione na hrvatskom nebu, dok mi brojimo poginulie vojne pilote, srušene zrakoplove i bespilotne letjelice.

Iza

EU Hrvatsku pretvara u austro/ugarski imigracijski rezervat!

Hrvati danas imaju slične probleme kao i američki Indijanci. Hrvati su prjetnja vlastitoj državi i novoj EU okupaciji.

Nametnuti euro

Nametanje eura sa svrhom onemogućavanja ekonomskih reformi i kontrola Hrvatske Narodne Banke.

Dvojezičnost u Istri

EU pod krinkom razvojnih programa provodi talijanizaciju istre, u Istri je i službeno omogućeno Talijanskom jeziku ravnopravnost sa Hrvatskim jezikom u državnim institucijama.

Ukradena INA

Kriminalno preuzimanje INE nije onemogućeno nego se otegnuo postupak vraćanja u vlasništvo Hrvatske kao i lažna obećanja premijera Plenkoviča.

Njemačke tajne službe zakuhavale rat u Jugoslaviji

Njemačke tajne službe su radile na rasturanju Jugoslavije, a Austrijska ambasada uhvaćena u prikrivanju kriminala RBA zadruga.

Rušenje jednoglasno usvojenog zakona u Saboru RH

Zakon Marina Škibole koji je razotkrio i zaustavio kriminal RBA zadruga srušili tajni agenti stranih tajnih službi i birokracija Europske Unije.

Njemačke tajne službe i austrijska ambasada prikrivale pljačku Raiffeisen banke

Guranje Hrvatske u Šengen sa svrhom masovne migrantske imigracije

Licemjerna Europa inkrimirane hrvatske političare stavlja u institucije Europske Unije

Drakonske kazne za paljenje zastavae EU

Predizborna uhicenja su znak duboke drzave kontrola nezavisnih institucija

Continue Reading

Kriminal

Škibola pozvao na bojkot namještenih izbora!

Published

on

Lažna prebivališta aktiviraju se prije izbora !

Kriminalne strukture kontroliraju našu državu – kazao je Škibola

Škibola je pozvao oporbu na kolektivni bojkot izbora iz razloga što valdajuća garnitura namješta izbore izmišljenim prebivalištima i glasovima.

Demokracija sa 100 000 lažnih prebivališta nema nikakvog smisla.

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno