Connect with us

Diktatura

Kalergijev plan, masonska okupacija Hrvatske imigracijom!

Published

on

PANEUROPSKA IDEJA je ideja unifikacije Europe nastala davne 1923 godine u aristokratskoj austrijskoj obitelji. Začetnik i tvorac ove ideje je austrijski grof Richard von Coudenhove-Kalergi i njegovo djelo Paneuropa (1923). Kalergi je sin diplomata Hasburške monarhije i japanske bogatašice.

Grof Richard u Svibnju 1933 godine daje intervju u kojem izražava punu podršku talijanskom fašizmu i predlaže federaciju Europe po fašističkom modelu. U ovom vrlo srdačnom razgovoru Kalergi veliča Mussolinija i hvali talijanska nastojanja te govori da bi Mussolinijev najveći doprinos mogao biti prema ideji ujedinjene Europe.

Među mnogim nacijama, fašistička Italija je ona koja je dala veliki doprinos problemu Ustavnih reformi i socijalnom problemu.

Italija je već rješila problem Ustavnih reformi, te je dala potrebne elemente za rješavanje socijalnih problema. Talijanska sudbina je da se efektivno supotstavi trećem najvećem problemu, Europskom problemu.

Kalergi je zagovarao da fašistički Ustav i spoj aristokratskih i demokratskih vrjednosti čini talijanski model prikladnim modelom za Europsku federaciju.
Kalergi veliča fašistički režim jer za razliku od Buržoazijske demokracije ili Boljševizma, fašistički model udaljava politiku od ekonomije.

On potvrđuje da talijanski stabilni nedemokratski režim predstavlja model za reformu Europe na bazi francusko-talijanskog saveza i jednakosti između Latinske i Germanske Europe.

Fašistički oponenti Pan-Europe često su identificirali Pan-Europski pokret sa demokratskim idejama, takav pokušaj je osuđen na propast, moje filozofske ideje nisu demokratske već isključivo aristokratske.

Kalergi je bio omražen u krugovima Trećeg Reicha i etnonacionalisti do danas razotkrivaju takozvani “Kalergijev Plan”, koji je on promovirao kako bi uništio bjelu rasu Europe kroz masovnu imigraciju.

Kalergi zloglasno predviđa u svojoj knjizi (Practical Idealism – Praktični Idealizam) 1925. godine. Čovjek će biti hibrid u dalekoj budućnosti. Današnje rase i kaste u sve većem broju postaju žrtve činjenice da se prostor, vrijeme i predrasude prezaviđu. Eurazijski-negroid, rasa budućnosti, mnogo sličan antičkom Egipćaninu zamjeniti će različitost ljudi sa mnogim različitim osobnostima.

Vlade treba suditi prema njihovoj volji provedbe Pan-Europske ideje, a ne iz perspektive njihovih kućnih politika.

U djelu Praktični Idealizam, Kalergi zagovara teoriju da su stotine godina opresije, napravile Židove superiornim ljudima, “vodeću naciju budućnosti” i “Europsko duhovno plemstvo.”

Hitler je smatrao da je Kalergij mlakonja i da se Europa mođe ujediniti jedino oružanom silom, za primjer je naveo Bismarcka koji je željeznom šakom ujedinio Njemačku, a ne pustim naklapanjima.

Krajnji cilj Pan-Europske Unije je stvoriti pojedinca bez jasnog identiteta, čovjeka bez kulture i nacionalne svjesti, izbrisati sve razlike među nacijama i stvoriti jednu naciju koja će isključivo služiti europskoj aristokraciji.

Nakon što je počinio samoubistvo na čelu pokreta ga je zamjenio Otto von Habsburg.

  • Ovo su neki od citata iz njegovih djela:
  • Svaki veliki povjesni događaj počinje kao utopija a završava u realnosti. (djelo Pan-europa)
  • U iščekivanju smo najopasnije revolucije u svjetskoj povjesti, revolucija države protiv čovjeka. Iskušavamo najveću idijotariju svih vremena, obožavanje države. (djelo Pan-europa)
  • Jedan korak naprijed vrjedi više nego tisuću zamišljenih koraka. (djelo Totalitarna država protiv čovjeka)

Organizacija Paneuropska unija svoju podružnicu ima i u Hrvatskoj, a među članovima Hrvatske paneuropske unije su i neke javne ličnosti. Rad Hrvatske paneuropske unije podržan je javnim novcem koji im je dodijelila Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, u predsjedništvu hrvatske podružnice ove udruge sjedili su premijer Andrej Plenković, rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras i bivši ministar obrazovanja Pavo Barišić.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Hrvatska nije država već EU rezervat obespravljenih

Published

on

Dokazi o obmani i lažima te serviranje hladne istine o potčinjenosti Hrvatskog naroda te virtualnoj Hrvatskoj državi koja uveliko podsjeća na indijanski rezervat:

Proizvodne kvote u kombnaciji sa neoliberalnim kapitalizmom, nema smisla niti logike.

Korumpirani rukovodioci u državnim institucijama na usluzi germanskom kapitalu, austrijskim i njemačkim bankama.

Njemačke i Austrijske banke pune novaca ukradenim hrvatskim građanima u protuzakonitoj pretvorbi i privatizaciji u Hrvatsku se vraćaju uz zelenašku kamatu.

Buđenje talijanskog irendetizma i revizija povjesti koja je temelj Hrvatske države.

Hrvatska nafta odlazi u Mađarsku te jačanje Mađarskog nacionalizma.

Hrvatsko more predano Italiji.

Vatikanski ugovori i plaćanje crkvenog poreza.

Talijanski jezik ravnopravan Hrvatskom iako su Talijani u velikoj manjini, a nemaju jednaka prava u Italiji. Veliki sukobi oko ćirilićnih plača dok program Europske Unije o uvođenju Talijanskog jezika u hrvatske škole i državne institucije prolazi nezapaženo.

Talijani i Austrijanci na čelnim pozicijama Hrvatske Narodne Banke i državnim ministarstvima.

Kažnjavanje migranata koji ilegalno prelaze granicu radi provedbe Kalergijevog plana, rezultrialo hapšenjem policajaca i puštanjem migranata.

Za paljenje EU zastave kao izraz državne samostalnosti 3 godine zatvora.

Jednoglasno usvojen zakon, Škibolin zakon (sa 134 glasa za), u Saboru Republike Hrvatske srušila nekolicina korumpiranih EU birokrata, a suci ga neprovode iako je službeno na snazi i uredno objavljen u Narodnim Novinama.

Ovakav tretman u Americi imaju američki Indijanci koji su domicilno stanovništvo Amerike, sada se nalaze u rezervatima. inertnost i nepravovremena reakcija miroljubivih Indijanaca dovela ih je u podređen položaj i vječito ropstvo.

Slika demokracije koja se prezentira kao ravnopravnost lažni je paravan za istrebljenje i okupaciju te prihvaćanje novog imperijalizma.

Što nije uspjelo Hitleru uspjelo je Angeli Merkel i njemačkim tajnim službama. Hrvatska je u potpunosti pod kontrolom stranih tajnih službi.

Pod krinkom Hrvatske demokracije, slobode i samostalnosti sustavno je 38 njemačkih saveznih država i 50 američkih saveznih država radilo na razbijanju jugoslavenske države i zakuhavanju rata. Danas na tzv. oslobođenim područjima nitko ne živi čime ih je lakše devastirati i brutalno eksploatirati.

Uništenje i eksploatacija hrvatskog životnog prostora

Nekontrolirana sječa šuma, pretvaranje nacionalnih parkova u rudnike neke strane državljane će učiniti iznimno bogatima kao i veleizdajnike u hrvatskoj Vladi, ali če nanjeti veliku, nepovratnu  štetu hrvatskom životnom prostoru. 

Ista politika se provodi i u gradovima npr. Zagrebu gdje je jedan od najpoznatijih i najljepših kvartova Trešnjevka izbetoniran do neprepozntljivosti. Profit su podjelile austrijske banke i korumpirano gradsko vjeće na čelu sa gradonačelnikom Bandićem.

Danas se na teritoriju RH nalaze američke vojne baze, a germanske strane banke su uz poticanje kriminala i korupcije protuzakonito opljačkale društveno narodno vlasništvo. Hrvati su proglašeni nekakvim Irancima, sve i da jesu Iranci nepojmljivo je da više liče Slavenima i pričaju Slavensim jezikom.

Hrvati kao Slaveni previše liče Rusima i uz njihovu prevrtljivost potrebno je prostore Hrvatske naseliti obojenim rasama te uništiti Hrvatsku kulturu i naciju.

Pred-izborna uhićenja dokaz su da imamo duboku državu čiji kontrolni upravljač drže lažljivci i psihopati na vlasti u državnim institucijama.

Takozvana trodioba vlasti u Hrvatskoj na zakonodavnu, izvršnu i sudsku nepostoji ! To se vidi uhićenjima neposredno prije izbora i njihova brza puštanja. Sprega politike, sudstva i državnih institucija od Hrvatske je napravila državu “odabranih” veleizdajnika !

Hrvatska uvelike sliči indijanskom rezervatu u americi
SUSTAVNA OBMANA O HRVATSKOM PORJEKLU
Austrijska ambasada uhvaćena u prikrivanju BANKARSKOG kriminala
RANKO OSTOJIČ POD NAREDBOM AGENATA MI5
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
ODVJETNIK NOBILO O AGENTIMA NJEMČKOG BND-a
ima još imena na listi….
UNIŠTENJE ŽIVOTNOG PROSTORA -ZAGREB NEKADA
UNIŠTENJE ŽIVOTNOG PROSTORA – ZAGREB DANAS

Continue Reading

Diktatura

Prodaja poljoprivrednog zemljišta strancima, put u feudalizam!

Published

on

Na snagu je stupio zakon o prodaji poljoprivredne zemlje strancima, istovremeno Europska Unija provodi programe talijanizacije Istre, a predsjednik EU parlamenta naziva Dalmaciju i Istru talijanskima.
U cijelu priču su uključene i austrijske banke koje su pune ukradenog Hrvatskog novca koji se u Hrvatsku vraća uz zelenašku kamatu. Razotkrivena je zavjera protiv Hrvatske države i malenog Hrvatskog naroda.

Dok HDZ kapital šalje u kamenitu Hercegovinu i zakuhava odnose sa Slavenskim muslimanima i pravoslavcima jača Vatikanska katolička crkva u Hrvatskoj kao i utjecaj Talijanskog jezika u Istri. Ina je u mađarskim rukama, a Gospodarski pojas u talijanskim. Očigledno je da nametnuta kvinsliška vlada i predizborni inženjering Europske Unije, cenzura i pranje mozga vodi cilju tuđinskim interesima i daljnjoj kolonizaciji i feudalizaciji Hrvatske i njenih građana.

Mnogi branitelji će reći za ovo se nismo borili, ali do sada nismo vidjeli značajnije proteste budući da Hrvatska nema nikakve ekonomske i proizvodne kapacitete. 
Trenutna situacija liči na pobjedu germanske i talijanske politike. Hrvatska je danas država koju u potpunosti preuzima strani kapital i kapital ukraden građanima Hrvatske. Ono što nije uspjelo Hitleru i Musoliniju uspjelo je Angeli Merkel.

Europa potencira Slavenske vjerske sukobe, a potencirala je i sukobe u bivšoj Jugoslaviji iz kojih je očigledno i najviše profitirala, za razliku od većine građana Hrvatske!

Tu su i migranti koji se masovno naseljavaju dok se građanima oduzima imovina. Ovo sve više liči na provedbu Kalergijevog plana.

Balkansko bure baruta sa migrantima postaje nova prilika fašističkoj Europi da stvori policijsku državu. Nedavna diktatura za vrjeme Korona virusa prikazuje pravu sliku u kojoj živimo i radimo kao i nadolazeća prisilna cjepljenja i ugradnju identifikacijskih čipova.

Raspušten Sabor u koji uopće nedolaze zastupnici te ukidanje jednoglasno usvojenog zakona u Saboru RH baca jasniju sliku na Europu i njen odnos prema mijijaturnoj državici bez ozbiljne vojske, proizvodnje i ikakve šanse za pružanje otpora diktaturi, koruptivnog stranog kapitala koji daje legitimitet pljački i otimačini.

Demokracija u tzv. Matriksu kamera za prepoznavanje lica koja bilježe svaki vaš pokret u kombinaciji sa naprednim računalnim mrežama i multidimenzionalnim matematičkim analizama daje na izbor istu izdajničku politiku za koju su građani u zemlji bez proizvodnje i vojske prisiljeni glasovati ! Pitanje je dali se itko više može oduprijeti fašizmu 21 stoljeća ?

JEDNOGALSNO USVOJEN ZAKON UKINUT OD STRANE EUROPSKE UNIJE
NAJAVA RH U EU JOS DAVNE 91

Austrijska ambasada prikrivala kriminal RBA zadruga diplomatskim kanalima!

Continue Reading

Diktatura

EU provodi okupaciju kroz talijanizaciju Istre

Published

on

Nakon skandalozne izjave predsjednika Europskog parlamenta o talijanskoj Istri i Dalmaciji i Istru dočekao još jedan šok. EU provodi plaćeni program dvojezičnosti u Istri. Mali postotak talijana koji živi u Istri dobilo je pravo na dvojezičnost, odnosno Talijanski jezik je postao ravnopravan sa Hrvatskim u državnim institucijama i školama !

“Živjela talijanska Istra i Dalmacija” – predsjednik Europskog parlamenta Antonio Tajani

Europska Unija je također stala u zaštitu austrijskih bankara koji peru novce za talijansku Cosa Nostru te pljačkaju i varaju Hrvate u svrhu otimanja njihovih nekretnina tzv RBA zadruge.
Jednoglasno usvojen zakon u Hrvatskom saboru nije uspio zaštiti oštečenike RBA mafije jer je Europska Unija na bizaran način režirala rušenje ovoga zakona.

Postoje očigledno da dok se građani Hrvatske zabavljaju nogometom i jeftinim TV serijama Hrvatska nestaje pod čizmom Europskog fašizma !

Grupa mladih Talijana objesila talijansku zastavu na Guvernerovu palaču u Rijeci i to na dan stote godišnjice okupacije Rijeke od strane talijanskog začetnika fašizma talijanskog pjesnika Gabriela D’Annunzija.

Hrvatska predala Gospodarski pojas na upravljanje Italiji gdje godišnje gubi 200 000 000 eura!

EU srušila jednoglasno usvojen zakon marina škibole

Okupaciju će pojačati i vračanje “njemačkih” izbjeglica u Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu !

Continue Reading

Popularno