Connect with us

Diktatura

Korona za skretanje pažnje sa korupcije i ilegalne imigracije po naredbi Eurposke Unije

Published

on

Acu2020.org je organizacija i udruženje doktora iz cijeloga svijeta koji upozoravaju na širenje dezinformacija vezano za virus Korone. Doktori ne ulaze u razloge manipulacija društva već cijeli svijet žele upozoriti na neprimjerene mjere te skretanje pažnje sa aktualnih društvenih tema.

S druge strane i stručnjaci prava kao što je Dr.Reiner, koji tvrdi da bi se zbog uzurpacije vlasti i za zločine prema ljudima trebalo suditi sve odgovorne !

Korupcija na apsolutno svim razinama tordiobe vlasti.

Marin škibola o korupciji i kriminalu u rh

U Hrvatskoj aktualne teme su korupcija na apsolutno svim razinama i u svim institucijama Republike Hrvatske. Milioni u torbama i niti jedna pravomoćna presuda, optuženi dužnosnici koje odmah puštaju neposredno nakon uhićenja, nakon mjesec, dva dana zatvora, kada se skreće pažnja društva i svih građana sa aktualne teme.

Policija zataškava kriminal ne korištenjem poligrafa u istragama !

Aktualna tema u Hrvatskoj su svakako migranti koji korumpiranoj aktualnoj Vladi će dobro doći za izazivanje međugrađanskih sukoba i kao novi glasaći čije povjerenje je lako kupiti ! Za izazvane sukobe kao rješenje će se nametati policijska država, o uzrocima nitko neće pričati već će se samo govoriti o posljedicama.

Premijer i predsjednik su kupili blindirane aute od nekoliko miliona kuna sa strojnicama i detektorima suzavca i drugih plinova te na taj način jasno pokazali na koji način se namjeravaju obračunati sa neistomišljenicima.

Opća narodna pobuna je pred nama ostaje za vidjeti dali će i ovoga puta narod jeftino nasjesti na obmanu i društveni inženjering.

Cilj društvenog inženjering je u narodu uzrokovati podjelu, a migranti će im upravo služiti u tu svrhu jer su za takve operacije najpogodnij.

Policijska država kroz kontrolu medija, mišljenja i gašenja narodnog proljeća namjerava daljnju EU kolonizaciju i devastaciju Hrvatske te pljačku svih njenih građana !

Dok se društvu skreće pažnja Koronom u Hrvatsku ulaze svakodnevno na tisuće migranata koji su njihovi interesi u Hrvatskoj ? Migranti se nalaze sa mobitelima, oružjem i većim količinama novca što pokazuje da su pod nećijim utjecajem te da ih se ciljano šalje na teritorij Republike Hrvatske.

Zatucani i primitivni fundamentalisti sa Bliskog Istoka i Azarbeđana od kojih su neki bivši pripadnici ISILa sigurno Hrvatskoj neće donjeti ništa dobroga. Neki od njih otvoreno iskazuju mržnju i netrpeljivost u zemljama u koje dolaze.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Diktatura u šarenom paketu demokracije

Published

on

Premijer Plenković je u strahu od opljačkanog i prevarenog naroda pomahnitalo počeo naoružavati policiju. Imati u Vladi čovjeka koji je do nedavno lažirao financijske izvještaje najveće kompanije u Hrvatskoj (Agrokora) za ministra financija bi već i sljepom, gluhom i blesavom čovjeku bio alarm za uzbunu!

Kultura straha, visoke kazne i masovna hapšenja!

Policijska država je pokazala svoje pravo lice. Premijer je dekretom naredio gašenje svih slobodnih medija osim onih režimskih koji šire njegovu lažljivu propagandu. Pod izlikom govora mržnje počeli su pretresi, hapšenja i suđenja pojedinaca i društava koji vjeruju u pravi, a ne ovaj šareni paket demokracije.

Dok se u režimske medije ciljano plasiraju informacije da će premijer Plenković samo lijeno ignorirati, započeo je rat na ulicama i u društvu, za Ustavna i ljudska prava u Hrvatskoj. Čovjeku koji je mjenjao Ustav da bi rasprodao Inu, sve više liči na predhodnika premijera Sanadera koji je završio u zatvoru. Sanader je spremljen u ćeliju jer je proglasio Gospodarski Pojas, a ne zato što je ionako radio ono što je znao cjeli vrh Europske Unije i vladajuće vrhuške. Danas je i on slobodan čovjek iako je Hrvatsku riješio enegerske samodostatnosti, Plenković je taj put samo nastavio te je još i naftu poslao u Mađarsku.

Suđenjam kažnjavanja i uništavanja svih onih građana koji ne podržavaju ideju Plenkovićeve kolonijalne Hrvatske koja je carstvo ovršnih agencija, zelenaša i kamatara. Dovoljno je ljude kazniti, ovršiti ili zastrašiti, sustav će odraditi svoje. Čovjek bez posla, stana ili osnovnih ljudskih prava bezpogovorno će slijediti naputke ludog Cara do potpunog sloma Hrvatske. Ako je put u pakao popločan dobrim namjerama, put europske Hrvatske pod vodstvom Andreja Plenkovića je put tiranije, laži, obmana, medijskih manipulacija, psiholoških tehnika manipulacija masama i EU direktiva koji za cilj imaju u potpunosti uništiti Hrvatski narod.

Država to sam Ja!

Sulude izjave premijera doslovce otkrivaju psihičke probleme, ponaša se kao apsolutistički vladar u 16 stom stoljeću. Njegove izjave da on neće dopustiti predsjedniku Milanoviću da iznosi kritike na njegov rad pokazuje i narcističku prirodu. Dok narod nema što jesti Plenković tamani kolače što bi ga moglo doći glave budući da u Hrvatskoj jačaju domoljubne i republičke snage.

Plenković bi gubitkom vlasti vrlo vjerojatno završio u zatvoru !

Vladavina Andreja Plenkovića je obilježena brojnim aferama i lažima i pravo je čudo kako se uspio spletkama i rupama u zakonima održati na vlasti.

Plenković neće samostalno odstupiti, a postoji mogućnost i građanskog rata gdje bi Europska Unija krenula sa regrutiranjem migranata za takozvanu EUropsku policiju koja je eto tu tobože, da nam pokaže blagodati slobode i demokracije, dok se konstantno krši hrvatski Ustav i uništava hrvatska Država do potpunog uništenja!

Plenković bi se trebao bojati naroda, a ne narod Plenkovića !

Norod mora pravdu tražiti na ulici te vratiti vlast u svoje ruke. Ova Vlada se odmetnula od naroda i narodnih interesa.

Continue Reading

Diktatura

Snimak otkriva, Danijel Bezuk htjeo je uzeti policajca za taoca !

Published

on

Nedavni snimak koji je pušten u javnost otkriva pravu namjeru Danijela Bezuka. Vidi se da nije pomahnitalo i nekontrolirano ubijao sve oko sebe. Danijelova namjera je bila uzeti policajca kao taoca.

Naoružani policajac potegao pištolj te se odbio razoružati !

U tom trenutku Danijel nije imao izbora već pucati. Sada shvaća da je izgubio kontrolu nad situacijom te bježi uz pucnjeve. Da je Danijel bio zaluđeni ubojica sigurno bi ušao u zgradu i nastavio pucati, međutim on je odbacio jaknu i oružje i počeo bježati.

Dvije nadzorne kamera na istome trgu Sv.Marka sa razlicitim brojem slika u minuti bude sumnju u namjerno brisanje pojedinih “frameova” okvira kako bi se sakrila neugodna činjenica da je snimka kamere blizu ulaznih vrata namjerno reducirana.

Policija tvrdi da je počinio samoubistvo međutim to izaziva sumnju zbog cjelokupne situacije. Zaluđeni policajci su nastavili nekontrolirano pucati, te je Danijev užurbano već sutra pokopan, a pažnja se skreće na tzv. oporbene stranke i terorizam.

Svi pričaju o posljedicama Danijelovog napada, a ne o uzrocima.

Premijer je iskoristio situaciju za obračun sa neistomišljenicima i oporbenim političarima, te je spiskao nekoliko milijona eura nekontrolirano kupujući pancirne veste i tenkiće koji su masno preplaćeni. Plaćeno je 53 miliona za 3000 komada pancirnih vesti dok je New Youk 12 000 vesti platio 47 miliona.

Policija iz snimke izbrisala ključne djelove u kojima policajac poteže pištolj !

Uzrok Danijelovog napada su patriotske vrjednosti budući da je hrvatsko društvo bilo zahvaćeno ogromnim korupcijskim skandalima, a nije pala niti jedna ostavka.

Premijer najavio daljnju cenzuru i policijsku državu u kojoj će on imati neograničenu vlast, a stranka optužena za brojne afere i propast hrvatskog društva i države se obračunava čak i sa predsjednikom Milanovićem koji je manje zlo ovoga bolesnoga i nefunkcionalnog sistema bez znanosti i proizvodnje u kojem država robuje eurima iz Brisela te štuje valutu kao božanstvo , a građane hrvatske prinosi kao žrtvu imperijalističkim težnjama Europske Unije i njezine aristokracije.

Hrvatska Policija je zbog brojnih afera izgubila kredibilitet te namjerava pojačanom represijom i diktaturom držati građanstvo u ropstvu pod tobožnjom borbom protiv terorizma se stvara i naoružava Policija dok građani nemaju niti za ljekove.

MUP jedan od rijetkih koji ne koristi poligraf pri ispitivanju u korupcijskim i drugim aferama čime izravno pomaže optuženicima

I u slučaju Dinka Molnara su osnivana nekakva povjernenstva, a nitko nije pristupio poligrafskom ispitivanju. Slična situacija i sa slučajem Jadranke Skender računovotkinje u uredu bivše predsjednice Kolinde.

Continue Reading

Diktatura

Policijska država u rukama bankarske i pravosudne mafije

Published

on

Sve veća represija postepeno nas uvodi u policijsku totalitarnu državu, diktaturu. Dok sa jedne strane imamo na tisuće doktora u cijelome svjetu okupljenih u organizaciju acu2020.org koji nam govore kako je opasnost virusa Korone višestruko napuhana, te da se cjelokupno stanovništvo maltretira nekakvim maskama koje uopće nisu efikasne u borbi protiv virusa. Takozvane teorije zavjere, (koje su po družtvenim mrežama cenzurirane od strane globalističkih organizacija npr. Faktografa), postaju naša današnja realnost. Izmišljenom epidemijom globalisti su uspjeli stvoriti totalitarnu diktaturu, i sada što možemo očekivati je sve veća represija nad narodom koji očekuje prisilno cjepljenje !

Cjepivo koje će primiti od organizacija kao što je WHO (World Health Organization) koje financira obitelj Billa Gatesa. Inače obitelj Gates je povjesno povezana sa programima sterilizacije crnaca, a Bill je optužen od Indijske vlade da je uzrokovao trajna oštečenja i smrt djece cjepivima u Indiji. William Gates Sr. je radio za organizaciju Planiranog Roditeljstva (Planned Parenthood), a bankar Rockfeler je zagovornik pokreta eugenike.

pokret eugenike je radio prisilne sterilizacije

Vidimo kroz povijest da se narodu nametalo oduzimanje prava na roditeljstvo, a također vidimo porast u oduzimanju djece roditeljima, gdje se siromašne predstavlja neadekvatnima za roditeljstvo, dok se istovremeno oduzeta djeca udomljuju u homoseksualne obitelji.

Gay parade kao predstava slobodnog društva dok se istovremeno krši Ustav protuzakonitim ovrhama i bogaćenjem pojedinaca u visoko korumpiranim državnim institucijama Republike Hrvatske.

Sustav ovrha je osmišljen da pogoduje kamatarima i prevarantima koji višestruko uvećavaju i prolongiraju protu-ustavne ovrhe.

zbog duga od 35 kn 800 kn troškova ovrhe !

Zelenaštvo i kamatarenje dok je istovremeno upravo bankarima predata moć opticaja i količine novca na tržištu kapitala je pretvorila naše društvo u robovlasničko društvo.

Grmoja optužio Plenkovića za diktaturu, a u kući zamjenice županijskog državnog odvjetnika pronađena torba sa nekoliko milijuna kuna !

Hrvati ne svaćaju da je bogatstvo zapadne Europe izgrađeno na pljački i otimačini te kolonijalizmu te da visoko korumpirana država radi u njihovom interesu i interesu ratnih i poratnih profitera.

Kriminalci i lopovi u institucijama Republike Hrvatske organizirano kradu i uništavaju našu Republiku i krađom novca dolaze do još veće moći, pravne zaštite i nedodirljivosti dok se narod planski raseljava, a država uništava i nestaje u assimilaciji zapadne Europe !

Europa podržava korumpiranu hrvatsku Vladu jer je u interesu Europe slaba i podložna Hrvatska !

Dokazi da je kriminal uništenja Hrvatske i na razini Europske Unije najbolje se moglo vidjeti na slučaju ilegalnog i amoralnog poslovanju Raiffesen zadružne mafije. Dok je i sama predsjednica EUa Ursula von der Layen pod istragama za korupciju pravnici Europske Unije su ilegalne ugovore RBA mafije odlučili proglasiti legalnima.

Iako su sami RBA ugovori potpisivani prije nego što je Hrvatska bila u EU to nije omelo EUropsku pravnu mafiju da sami sebe proglase nadležnima za ovo pitanje te da rade na opstruiranju jednoglasno usvojenog zakona Marina Škibole koji je trebao zaštiti opljačkane i obespravljane građane od ilegalnog i kriminalnog poslovanja RBA banke.

niti jednoglasno usvojen zakon marina škibole nije zaustavio bankarsku mafiju

Kriminalci u EU institucijama ubrzano uspostavljaju pravni informatički sustav kroz koji se šalju napuci i direktive sucima kako moraju suditi u slučaju ugovora potpisivanih prije ulaska Hrvatske u EUropsku Uniju !

Jasno je da pod pravnom EU diktaturom Hrvatska nikada neće moći dostići nezavisnost i tehnološki razvitak. Uz korumpirane institucije europske unije svaki tehnološki izum moći će korumpirana Europa preuzeti. Kroz brojne zakonske akte tehnologija u Hrvatskoj moći će postati predmetom sudskog spora oko bilo kakvog patenta ili tehnološkog dostignuća.

Tehnološki patenti u rukama imperijalista, veleizdajnička Vlada i europska pravda osigurati će Hrvatskoj status europske kolonije za sva vremena !

Dok se američke indijance istrjebilo bolesnim dekama kolere, građane Hrvatske istrijebiti će se ovrhama, cjepivima, imigracijom, financijskom represijom, hakiranim izbornim informacijskim sustavom idr. Taj zlonamjeran koktel zasigurno će za sva vremena zatući Hrvate na prostorima Balkana, a Europi osigurati sva prirodna i rudna bogatstva danas Lijepe Naše, a već sutra Lijepe Njihove domovine.

sprega Vlade i lihvarske mafije u Hrvatskoj

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno