Connect with us

Diktatura

MMF i Svjetska banka žele oduzeti Hrvatskoj otoke!

Published

on

Dok svaki investitor i kupac kod dolaska u banku mora jasno reći u što če uložiti novac kako bi banka odlučila hoće li ga podržati u njegovom poslovnom planu već 30 godina Hrvatska se zadužuje bez ikakvih razvojnih planova.

Novac se troši na plaćanje i gomilanje uljeba koji daju legitimitet korumpiranoj izdajničkoj vladi za daljnju rasprodaju i uništenje Republike Hrvatske.

Svoj kriminal i izdaju prikrivaju lažnim domoljubljem. Sa rukom na srcu trpaju lovu u đepove i spremaju se na bjeg u istu tu EU iz koje su i došli.

Dugovi Hrvatske su nezakoniti jer Europa nije ništa učinila da privede sudu ratne profitere koji su napunili njihove banke.

Ovo je međunarodni organizirani kriminal za što postoje i dokazi.

RBA zadruge i tajni računi hrvatske poličke elite pokazuju spregu hrvatskih vlasti sa malom seoskom bankom punom love čije štediše su začudo predstavnici visoke hrvatske političke scene!

Također su otkriveni i dokumenti koji povezuju austrijsku ambasadu sa zataškavanjem ovoga kriminala.

Na listi prednjači kći predsjednika Mesića sa računom od
12 814 000 eura.
Na listi se nalaze brojni europski i saborski zastupnici, gradonačelnici, ustavni suci, državni dužnosnici, ministri, generali, diplomati, špijuni i predsjednički savjetnici.

Među imenovanima su i supruge Ive Sanadera i Ive Josipovića, kćer Vesne Pusić, supruge Milana Bandića i Nadana Vidoševića, bivši šef INA-e idr.

tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
korupcija i kriminal
agencija za nadzor financija u Austriji

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Plenković sa Europskom Unijom radi na uništenju Hrvatske

Published

on

Zašto EU ne poduzima apsolutno ništa sa korupcijom u Hrvatskoj ? Zato jer EU ima korisiti od korupcije u Hrvatskoj !

Zašto se Hrvatska odrekla najunosnijih poslova koji nemogu poslovati sa gubitkom kao što je bankarstvo i zašto su Hrvati prepušteni na milost i nemilost austrijskim bankama u kojima korumpirani hrvatski političari skrivaju milijarde otete hrvatskom narodu ?!

Hrvatski političari su počinili djelo VELEIZDAJE nad Hrvatskom državom te su uz proglašenje prestanka važenja zakona o porjeklu imovine krenuli u pljačkaški pohod na imovinu svih građana Republoke Hrvatske. Otetu imovinu u oblike kapitala koje se kroz offshore kompanije izvlačio pa vraćao u Hrvatsku je trebalo negdje pospremiti te su austrijske banke koje peru novce za talijansku mafiju bila odlična prilika za pranje ukradene love.

Kada je Europska Unija vidjela o kakovome se kriminalu radi odlučila je ući u kolo sa korupcijom i kriminalom u Hrvatskoj.

Za nikakve novce akvizicijama preuzeli su sve banke u Hrvatskoj te monopolom i dogovorom postavili Hrvatima najveću kamatu u Europi. Danas banke bez ikakvih rizika naplaćuju kamate i preko 15 posto, takve super extra profite nazivaju promašenim investicijama.

Iz Hrvatske su iznesene milijarde otuđene Hrvatskom narodu, a sadašnji premijer ide putem premijera Sanadera.

Jasno je da Hrvatsko gospodarstvo nemože na niti bilo koji način biti konkurentno jer Europa radi na uništenju Hrvatske države. Hrvatskim kriminalcima su pružili utočište u svojim bankama, a ilegalnim aktivnostima preuzeli su sve prirodne resurse te bacili na koljena hrvatski narod id ržavu.

Hrvati su najsiromašniji narod Europe, a migrantima žele stvoriti sukobe te provesti daljnju fašizaciju društva.

Premijer rastura Hrvatsku državu, te ju žrtvuje za opstanak EU i fašističkog globalizma.

Inu i poljoprivredno dobro su preuzeli Mađari, austrijske banke imaju monopol u Hrvatskoj što je nezamislivo u normalnim europskim društvima, u Hrvatskom Jadranu ribu love Slovenci i Talijani. Na taj način Hrvati kao najmanji narod Europe će svojom državom platiti ustrojstvo Europske Unije koje je pred raspadom. Jedino što EU drži na okupu su višestruko preplačeni birokrati koji rade za svoj interes te rasturena i oteta Hrvatska rascjepkana između Italije, Mađarske idr. bivših okupatora i ubojica Hrvatskog naroda.

Hrvati su dobili kartu u jednome smjeru put u nepoznato, napuštanje djedovine, ukidanje i nepriznavanje rodoljuba palih za samostalnu i nezavisnu Republiku Hrvatsku koja je stvorena u krvi milijuna ljudi koji nisu željeli biti robovi u svojoj zemlji kao mi danas !

agencija za nadzor financija u Austriji
korupcija i kriminal

Na tajnim računima u austrijskim ilegalnim štedionicama nalaze se milijarde otete hrvatskom narodu. Na popisu prednjači kći Stjepana Mesića, Dunja Mesić sa 13 000 000 eura.

Spletkama, korupcijom i kriminalom srušili su jednoglasno usvojen zakon Marina Škibole pomoću korumpirane sutkinje Mirele Rodin.

Škibolin zakon koji je jednoglasno usvojen u Saboru pa zatim nije proveden zabog korupcije u Europskoj Uniji, potvrdio da je Hrvatska protu-Ustavno i na prevaru uvučena u novu tamnicu hrvatskog naroda Europsku Uniju kojom dominiraju bivši okupatori i ubojice hrvatskog naroda.

Ustav članak jedan nedaje mogućnost rušenja jednoglasnog usvojenog zakona !!

U Republici Hrvatskoj vlast pripada narodu i proizlazi iz naroda kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana.

Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.

Iz navedenog se vidi da je Europska Unija u kontradiktornosti sa hrvatskim Ustavom kao i tjelo Ustavnog suda kojim predsjedava bivši djelatnik tajnih službi koji je i sudac, Šeparović !!!??

On također krši Ustav jer kao ustavni sudac nesmije ostvarivati dodatne prihode što on ne poštiva, kako onda od takvih lopova očekivati poštivanje hrvatskog Ustava ?

Predsjednik Ustavnog suda izravno krši Članak 12 Ustava koji propisuje djelovanje Ustavnog suda.
Ustav Republike Hrvatske članak 12:


Suci Ustavnog suda Republike Hrvatske ne mogu obavljati nijednu drugu javnu niti profesionalnu dužnost.

Od kuda sucu Ustavnog suda milioni eura na računu ako mu je plaća oko 3000 eura ??

Continue Reading

Diktatura

Nebulozni planovi i spletke sa svrhom rasturanja R H

Published

on

Hrvatska vanjska politika se svodi na izdaju nacionalnih interesa radi očuvanja Europske Unije koja je pred rasulom.

Europska Unija je ideja još iz vremena Hitlera i svi pokušaji ujedinjavanja Europe su propali kao i ovaj trenutni koji sredstvima depopulacije i raseljavanja domicilnog stanovništva ima za svrhu rasturanje Republike Hrvatske.

Rasturanje Republike Hrvatske kako bi se Italiju zadržalo u EU lovom ribe u Jadranu, Mađarsku hrvatskom naftom i poljoprivrednim zemljištem, Sloveniju Piranskim zaljevom, a Austriju nezakonitim i kriminalnim bankarskim lobijem koji pomoću monopola na tržištu RH ostvaraju nikada veće extra profite perući novac korumpiranih ratnih profitera i talijanske mafije koji tada plasiraju kroz zelenašku kamatu u potpunosti ignorirajući Ustav RH i hrvatske zakone.

Hrvatska vanjska politika se svodi na izdaju nacionalnih interesa radi očuvanja Europske Unije

Preplaćeni birokrati rade na očuvanju države koja im isplaćuje za hrvatske prilike visokih oko 10 000 eura mjesečno te EU vječito žmiri na korupciju i kriminal u Hrvatskoj, štoviše EU korupciju i kriminal potiče dokle god su birokrati voljni provoditi njene direktive usmjerene protiv interesa hrvatskog naroda.

Nedavni izlazak Ujedinjenog Kraljevstva iz EU dokaz je lažne EU propagande, Funta ne da je pala prema EU predviđanjima nego je ojačala usprkos silnim željama EU populista

Najnovije EU direktive zabranjuju autoktono hrvatsko sjeme, a umjesto da se Hrvatska okrene visoko profitablilnom ekološkom uzgoju nameće joj se prljavi GMO uzgoj koji izaziva bolesti i bespovratno uništava zemlju, a osigurava zavisnost seljaka o Mosantovim patentima sjemena. Takvu lažljivu politiku Europa pakira u slogane tipa, sigurno, održivio, energetski učinkovito, pametno i napredno.

Pod parolom sigurnosti, energetske učinkovitosti, i održivog razvoja Europa širi otrove i GMO sjeme koje uništava zemlju i porobljuje seljaka !

Također i gospodarski planovi i najave o privlaćenju tzv. digitalnih nomada i programera koji će unajmljivati apartmane i produžiti ljetnu sezonu su totalne nebuloze.

Hrvatska nije bila u stanju niti zadržati postojeće programere koji masovno bježe vani, a gradnjom 5G mreže sebe je zacementirala kao crnu rupu u internet infrastukturi Europe.

U Hrvatskoj je Internet promet skup, a infrastuktura spora i slaba jer država nije natjerala pružatelje usluga na unapređenje internet infrastukture. Također neprestanom i nemilosrdnom cenzurom potjerali su i domaće korisnike usluga preko granice. Unapređenjem mrežne infrastukture bi se otvorila mnoga radna mjesta u IT industriji, a za njom bi došli i računalni nomadi. Naravno na vašim TV ekranima ste mogli vidjeti lijepe reklame o super brzim 5G uslugama u Hrvatskoj međutim istina je potpuno drugačija na ovaj način je Europa osigurala da Hrvatska ne postane regionalni centar i sila u informatici u ovom djelu europe, a Vlada se nije niti prijavila na nedavni EU natječaj za otvaranje računalnog sigurnosnog centra.

Europa vidi Hrvate kao robove i potrošače, a ne kao svoje na svome, proizvođače.

Dok je država zaboravila na svoju ulogu pravdajući svoje neznanje nevidljivom rukom i tzv. slobodnim tržištem to služi samo u svrhu pranju novca i ilegalnim bankarskim aktivnostima austrijske bankarske mafije koja skriva milijarde ukradene građanima Republike Hrvatske.

Sabor je postao sprdnja i cirkus, a ne zakonodavno tjelo !

JEDNOGLASNO USVOJENI ZAKONI SE NE PROVODE U REPUBLICI HRVATSKOJ JEDINO DIREKTIVE EUROPSKE MAFIJE

Država nezna i nema svoju ulogu kao ni Sabor, a EU štiti austrijsku bankarsku mafiju i odbija provoditi jednoglasno usvojen zakon Marina Škibole u Saboru RH.

Ciljano rasturanje Hrvatske države sa svrhom stvaranja Europe koja je baš zahvaljujući Hrvatskoj dobila nešta dok Hrvati nisu dobili ništa osim korumpiranih izdajnika koji štite svoje briselske plaće, a ne rade za dobrobit opljačkanog izvaranon i zanemarenog hrvatskog naroda.

Hrvatski narod je taoc korumpiranih sinova UDBA-e !

Ako pročitate biografiju Andreja Plenkovića vidjeti ćete da je on isključivo poltron Europske Unije te da je upoznat sa planovima i direktivama nove fašističke Europe koja ga je dovela na vlast u Hrvatskoj.

U svojoj biografiji kaže: U Ministarstvu vanjskih poslova zaposlio sam se 1994. kao stručni suradnik u Odjelu za europske integracije.

Uz narodnu volju jednostavno je rješiti problem nevjerodostojnosti uporabom poligrafa i privođenjem ratnih profitera !

SUTKINJA STALA U ZAŠTITU MAFIJE
SINOVI UDBE SKRIVAJU TAJNE RAČUNE U AUSTRIJSKIM BANKAMA

Continue Reading

Diktatura

Pismo medicinske sestre o Coromi

Published

on

KOPIRANO MOLIM VAS DIJELITE OVO U SVE MOGUĆE GRUPE DAJTE SI TRUDA PROČITAT POST ZDRAVSTVNE DJELATNICE IZ ŽARIŠTA PRIČE O CORONI

“Znači ova pizdarija traje od 3. mjeseca i tko dosad nije shvatio da vas lažu, da vas Europska komisija laže, a na prvom mjestu laže vas vaša vlada, stožer i političari jer su ili potkupljeni ili ucijenjeni je apsolutni kretenoid.Znači imate li vi uopće mozak i imate li bar jednu sivu stanicu u toj mlitavom čvarku koji vam pluta po glavi?Medicinske sam struke i poznajem minimalno 3 medicinara koji su dali otkaze u bolnicama – ne zato što ne stižu jer je kao previše Covid pacijenata nego zato što ih se maltretira i tjera da rade po protokolu koji je neefikasna terapija i ustvari ubija jos vise ljudi nego sto ih izliječi i da, uglavnom su to stariji ljudi zato što već boluju od teških bolesti.Ljudi ne umiru od Covida. Razlog zašto ljudi umiru je taj što su “oboljeli od Covida” prioritet u smislu da se organizitaju Covid bolnice koje bi zjapile prazne da ne dolaze na cijele odjele tipa onkologija, testiraju sve prisutne, a onda ih naravno više od pola ispadne pozitivno i budu odvedeni u izolaciju u Covid bolnicu gdje ih nitko ne smije posjetiti i gdje više ne primaju svoje standardne terapije nego dobivaju terapiju za Covid koja još više uništava organizam, a naročito bubrege.Svjesno ubijaju ljude koji su teret za socijalni sustavIsto se radi starcima u domovima. A okomili su se i na djecu tako da će cijela ova jedna generacija biti generacija malih sterilnih, asocijalnih, nasilnih, režimskih marioneta i Brejvika.Kakve logike ima da dijete do 4. osnovne ne nosi masku a ono dijete od 4. do 8. mora nositi masku. A djeca uopce nisu rizicna skupina. Sve koji ovo jos niste shvatili duboko žalim i žalim isto tako sve nas koji živimo u istoj zajednici s takvim debilima. Jeste li potkupljeni ili samo naivni i glupi ne znam, ali uništavate i utječete na cijelu Hrvatsku. Capak, Markotić i Beroš su odavno trebali biti privedeni i procesuirani.Takav scenarij sa stožerom ali i ministrom zdravstva u Francuskoj se vec odvio. Koliko doktora da otkaz svaki dan ili napusti državu o tome se ne priča? Da je zdravstveni sustav bio u raspadu i prije ove plandemije i stožera i o tome se isto ne priča. Sjećam se prije 5 godina kad sam radila praksu uRehabilitacijskom centru Lipik gdje su ljudi ležali po hodnicima na odjelu sa nepokretnima. Osnovne medicinske opreme je uvijek falilo itd…to je zasebna tema. Kakvog smisla ima da kafana radi do 22 a dalje ne smije?Nikakvog, to je čisti oblik iživljevanja radnog naroda, testiranja i eksperimentiranja koliko daleko se može ići.Vi koji ne razumijete da je ovo rat protiv slobode čovječanstva, a ne nikakav opasan virus može vas bit sram. Sramite se samih sebe, sramite se i za svoju djecu. Sramite se. Sramite se jer nemate osnovno znanje iz medicine, osnove logike, a političko znanje vam je nula.Jadni ste, a mi koji živimo uz vas u ovoj državi i naša djeca smo još jadniji. Moj savjet svim ljudima kojima poslovi trenutno propadaju zbog mjera je pobunite se, ne.plaćajte kazne, uzimajte odvjetnike, probakte zaobilaziti Hrvatsko pravosuđe i budite jaki i uporni. Jer nitko vam te kazne neće moći naplatiti. Protuustavne su, protuljudske, protive se zdravom razumu, mjere su pretjerane, neefikasne, donesene od neprofesionalnog dijela struke koji su ili platili diplome ili su završili te fakultete uz nečiju pomoć. Mediji su ucijenjeni apsolutno svi. Plaćeni su da vam govore ovo što vam govore. Uostalom hoće li vam potkupljeni novinarčići, koji moraju pričati što im se kaže, Lauči i slični sa kupljenim diplomama po Mostaru, Sarajevu i Zagrebu govoriti o ovakvim temama? Pa valjda gledaš što će na temu reć doktor, znanstvenik ili stručnjak koji je iza sebe ostavio seminara i seminara, stručnih radova, disertacija, eksperimenata , knjiga itd..Vi koji gutate ovu spiku koja traje bezobrazno od 3. mjeseca, ignorirate i svog susjeda čiji je posao propao, ignorirate ljude koji umiru sami u staračkim domovima, ignorirate trudnice na kojima se iživljavaju na porodu, ignorirate djecu koja su zdrava a pokušava ih se napraviti bolesnima, ignorirate velike farmaceutske lobije kojima je ovo sve igra monopola. Koliko je vas koji govorite da su vam umrli članovi obitelji ustvari provelo vrijeme s tim ljudima dok su umirali? Kladim se da nitko, osim ako ste imali jako dobru vezu u bolnici. Kladim se, dajem obje ruke u vatru za to da niste s tim ljudima proveli ni sat vremena dnevno zato što vam nije dopušteno. A sad odite na google i guglajte pojmove kao što su kortizol i razvojna psihologija. Znate li vi da čovjek koji je star ne smije nikako biti sam? Znate li koliko loše to utječe na tijelo. Znate li što kortizol radi čovjeku – pa čak i kad je zdrav. Ne znate ništa. Štutite novinarčići, bolje vam je šutite. Šutite radijski spikeri i ne prenosite ove pizdarije koje vam govore. Toliko se sramotite da niste ni svjesni. Radije šutite nego da prenosite režimske vijesti, maltretirate narod i širite paniku a znamo da se ovo sve namjerno radi i da je počelo puno prije 3. mjeseca 2020. To možete vrlo lako provjeriti na internetu. Odite na youtube i upišite “Event 201 simulation” . U više epizoda vam je prikazan summit na kojem je sve ovo isplanirano. Ljudi koji su sudjelovali su ključni u upravljanju “umjetnom kriznom situacijom” i sve što je ponuđeno kao rješenje na toj simulaciji trenutno se događa. I trajat će, zato što može, sve dok ljudi ne izađu na ulice, naoružani. Ovo je jeftina vrsta rata. Farmacija i banke ubiru paricu, a vi propadate i još su vas pri tome svemu uvjerili da vam žele dobro. Veliki dušebrižnici. Brinu se oni da ne umremo od virusa kao. A apsolutno svaka bolest se pogrešno liječi otkako je Pasteura. Mengelovska jebena medicina. Jeste li glupi? Znate li tko je dr. Mengele? Znate li da su po njegovim eksperimentima u njemačkim logorima pisane knjige? Znate li da je većina psihijatrijskih današnjih terapija upravo tako nastala. Znate li da vas nitko od tih ljudi ustvari ne želi izliječiti? Znate li išta? Bar sad imate vremena… istražujte, čitajte po internetu, nemojte da vam misli kreiraju Index, Jutarnji, Večernji, 24h i slični. Gasite televizije, bojkotorajte potkupljene medije i tražite neovisne tv emisije i novine..

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno