Connect with us

Diktatura

Najpoznatiji EU super uhljeb prima 200000 kn mjesečno

Published

on

Dobitnik prestižne nagrade Super uhljeb portala veleizdaja.com je sudac Siniša Rodin koji zarađuje nevjerojatnih 200 000 kn mjesećno.

90-tih je snimljen sa HDZ ekipom od koji su neki po zatvorima, a neki bivši predsjednici, a neki ratni profiteri.
Na slici drugi sa desna ponosno pozira sa olovkom i istovremeno bulji u foto kameru. Očigledno da je ovaj štreberski izgled dobro unovčio.

U zadnje vrjeme je aktivno branio RBA mafiju zbog koje je jednoglasno u Saboru RH prihvaćem Škibolin zakon.

Sudac je zaključio da nije važno kada su ugovori potpisani i da kada ljudi potpisuju ugovor moraju pratiti i političko stanje Republike Hrvatske i europske integracije. Odnosno da zato što je ugovor potpisan prije nego što je uopće RH bila u EU svejedno ove protuzakonite ugovore treba tumačiti kao da su potpisani u EU. Za ovakvo tumačenje zakona moraš biti dobar debelokožac budući da bi to značilo da upisom u autoškolu ti automatski postaješ vozač, a ako skriviš sudar za vrjeme studiranja ti se treba suditi kao vozaču sa dozvolom, a ne vozaču bez dozvole. Npr upisom u autoškolu možeš praktički početi voziti jer češ ti u budućnosti položiti vozački. 

Ovakvo bezumno tumačenje zakona nemože objasniti zašto onda postoje vozači sa dozvolom i bez dozvole, odnosno bankari sa dozvolom i bez dozvole.

Ovdje se radi o sprezi politike i pravosudne europske mafije u združenoj pljački hrvatskog naroda! 

Ovakvo tumačenje za 200 000 kn mjesečno nema nikakve logike kao ni privatizacijske pljačke koje je ekipa za ovim stolom činila i zbog kojih su ovi domoljubi oštetili Republiku Hrvatsku te sakrili novac na tajne račune u austrijske banke. 

Ovim činom jasno je da je ovaj veliki Hrvat i domoljub stao na stranu lihvara i kamatara koji su radili nezakonito, te su prali novce i otimali građanima Hrvatske na prevaru nekretnine.
Također je zbog RBA mafije izvršeno preko 10 samoubistava među kojima ima i policajaca.

Pravosudni EU sistem je sistem pljačke i otimačine, bezumna država u državi, tko može zaraditi za ovakve debelokošce koji rade u interesu austrijske mafije koja je korumpirala i osiromašila državu Hrvatsku.

Sudac iz Hrvatske štiti RBA mafiju umjesto hrvatske građane koji ga plaćaju !?

Mora da nas Europa drži za velike debile ako nismo do sada shvatili EU birokraciju koja od nas želi napraviti čipirane, zombije i direktno prekršuje i ignorira hrvatski Ustav koji ne dozvoljava lihvarsku pljačku čije smo žrtve.

Ovaj sudac je preplaćen, koju korist ovakav birokrat daje Hrvatskoj i hrvatskom narodu?

RBA mafiju štiti i zemlja partner Hrvatske, austrijska ambasada o čemu je govorio i Domagoj Margetić.

Također su i otkriveni tajni računi hrvatskih političara u RBA zadrugama.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Jednoglasno usvojeni zakon srušio korumpirani Ustavni sud, Sabor je samo teatar i iluzija demokracije!

Published

on

Zakon koji je na prijedlog Marina Škibole jednoglasno uz pljesak usvojen sa 134 glasa ZA u najvišem državotvornome tjelu Republike Hrvatske, u Saboru, srušio je Ustavni sud iako je zakon prošao mnoga saborska povjerenstva, a u njegovoj izradi su sudjelovali i doktori prava.

Ustavni sud je pokrenuo postupak i ukinuo Zakon o ništetnosti ugovora o kreditu s međunarodnim obilježjima sklopljenih u Republici Hrvatskoj s neovlaštenom vjerovnikom.

Ilegalno prenošenje novca preko granice sud Europske Unije nazvao slobodnim kretanjem kapitala.

 Aktualni predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović i njegova supruga na bakovnim računima imaju preko 10 000 000 kuna, a doktorski rad velikim dijelom je plagijat kako piše Index.hr.

Šeparović Prima ukupno oko 32.300 kuna neto mjesečno: plaća mu je 23.000 kuna, naknada kao predsjedniku Državnog izbornog povjerenstva 5600 kuna, a još 3700 kuna dobiva od imovinskih prava. Na edukacijama, kao ekspert Vijeća Europe i iz drugih angažmana godišnje dodatno zarađuje i ukupno 169.000 kuna.

Prema Ustavnom sudu predmetni zakon je protivan Ugovoru o funkcioniranju Europske unije, iako su ugovori sklapani prije nego što je Hrvatska uopće bila u Europskoj Uniji.

Na tajnim računima RBA zadruga prema izvještaju austrijske agencije za nadzor financija su i Ustavni suci koji su odlučivali o predmetnom zakonu.

agencija za nadzor financija u Austriji

Neki od Ustavnih sudaca koji su glasovali se nalaze na tajnim računima RBA mafije

Ustavni sud utvrdio da osporeni zakon nije u suglasnosti s člankom 141.c Ustava, kao i da ne ispunjava zahtjeve vladavine prava zajamčene člankom 3. Ustava”, priopćio je sud.

Članak 3 – Sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava i demokratski višestranački sustav najviše su vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.

Članak 3 govori o jednakosti i ravnopravnosti no nepobitna je linjenica da su kriminalci RBA zadruga potpuno drugačije uvjete kreditiranja nudili Hrvatima nego što su nudili Austrijancima.

Član 141.a – Republika Hrvatska, na temelju članka 140. i 141. Ustava, institucijama Europske unije povjerava ovlasti koje su potrebne za ostvarivanje prava i ispunjavanje obveza preuzetih na temelju članstva.

Član 141 govori o diktaturi Europske Unije, pljačku hrvatskih građana naziva stavljanjem tzv. pod novi pravni okvir. Jasno je da je i sama EU visoko korumpirana država, jer kako onda objasniti sve ove čudne stvari koje se dešavaju u slučaju RBA zadružne mafije. Činjenice da je istraga tajnih računa opstruirana, da su tajni računi proglašeni nevjerodostojnima iako nikada nisu provedena grafološka vještaćenja, zatim slučaj sa sutkinjom Mirelom Rodin koja je zakuhala preispitivanje zakona iako i sama ima kredit u predmetnoj zadruzi da bi se zatim izuzela iz sudskog predmeta. Činjenica da su zadruge prestale poslovati u sigurnoj EU koja nam obećava blagostanje, a istovremeno nameće neviđenu represiju i diktaturu. Zašto su prestale sa poslovanjem i zašto su zaustavljene istrage sada je svima jasno. Ovaj međunarodni kriminal se pokušava zataškati i staviti pod tepih, a imovina brojnih hrvatskih građana oduzeti te nastaviti sa kriminalom i pljačkom.

Oštečenici najavljuju tužbu protiv Republike Hrvatske u Washingtonu!

Za odluku glasovalo je devet sudaca, četiri su bila protiv, a dva suca najavila su izdvojena mišljenja.

Continue Reading

Diktatura

Modus operandi RBA mafije

Published

on

RBA mafija je djelila kredite sa ciljem preuzimanja nekretnina koje su uzimali pod hipoteku. Financirali su izgradnju stanova pred slom tržišta nekretnina čime su krizu dodatno poticali i ubrzavali. Sve je to šutke gledala Hrvatska Narodna Banka koja je radila analize kretanja tržišta nekretnina iz kojih je vidljiv strmoglav pad. Novac su posrednici ilegalno unosili u torbama preko granice.

Posrednici koji su davali kredite nemaju apsolutno nikakvo bankarsko obrazovanje te su informacije o zahtjevima za kredit dobivali od banaka koje su takva kreditiranja odbijali zbog činjeničnog stanja na tržištu. Tada bi dolazili na kućnu adresu tražioca kredita gdje su im obećavali vrlo povoljne kredite da bi ih zatim varali već u startu sa previsokim provizijama i skrivenim troškovima.

2007. godine direktor RBA zadruga August Walter i posrednik bez bankarskog obrazovanja Željko Drdić osnivaju poduzeće DRWA nekretnine d.o.o. Ovo poduzeće će koristiti za otkup i preprodaju otuđenih nekretnina kao i za pranje novca.

Iako su ugovori potpisani mnogo prije ulaska Hrvatske u Europsku Uniju mafijaška hobotnica zahvatila je i Europsku Uniju koja je prešla preko osnovnog prava tzv. retione temporis. EU sud je proglasio sam sebe nadležnim za ugovore koji su potpisani prije nego što je Hrvatska bila članica Europske Unije tek. 2013 godine ?!

Korisnike kredita su varali lažnim prikazima stanja tržišta i ohrabrivali ih za investicije unaprijed osuđene na propast. Građevinaru bi isplatili dio kredita te bi on bio prisiljen novce trošiti u po njima predviđenu svrhu kako bi dobio i ostatak novca. Tako su ljude nepotrebno ulagali u neku i ne tako nužnu opremu kao što su električne rolete, klima uređaje idr. opremu koja je poskupljivala samu izgradnju i povećavala kamatu. Na taj način su znali da će se lakše preoteti nekretninu koju će kasnije preprodati po puno većoj cijeni.

Takozvani posrednici nemaju potrebne kvalifikacije za pružanje usluga u bankarstvu kao niti njihove osnovane firme, a RBA zadruge nameju potvrdu za kreditiranje na području RH što su po zakonu o bankama dužne imati.

Banka bez potrebnih dozvola podjelila nekoliko stotina miliona eura novca nepoznatog porjekla.

ZAKON O BANKAMA 2008.godine Pružanje usluga preko podružnice u Republici Hrvatskoj

Članak 83.(1) Kreditna institucija iz druge države članice ili financijska institucija iz članka 82.📷 ovoga Zakona koja namjerava osnovati podružnicu na području Republike Hrvatske može podnijeti zahtjev za upis podružnice u sudski registar i početi pružati usluge:
1) nakon što od Hrvatske narodne banke dobije obavijest o uvjetima koje radi zaštite općeg dobra mora poštivati tijekom pružanja usluga na području Republike Hrvatske ili
2) ako takvu obavijest nije zaprimila, nakon isteka dva mjeseca od dana kada je Hrvatska narodna banka od nadležnog tijela matične države članice zaprimila obavijest i priloge sa sadržajem iz članka 73.📷 ili 74.📷 ovoga Zakona.
(2) Ako kreditna ili financijska institucija iz stavka 1. ovoga članka naknadno namjerava promijeniti neki od podataka iz članka 73.📷 ili 74.📷 ovoga Zakona dostavljenih nadležnom tijelu matične države članice, dužna je o tome, u pisanom obliku, obavijestiti Hrvatsku narodnu banku najmanje mjesec dana prije izvršenja te promjene.
(3) Na kreditne ili financijske institucije iz stavka 1. ovoga članka na odgovarajući način primjenjuju se odredbe članka 73.📷 i 74.📷 ovoga Zakona.
(4) Ako nadležno tijelo matične države članice obavijesti Hrvatsku narodnu banku da financijska institucija ne ispunjava neki od uvjeta iz članka 82.📷 stavka 1. ovoga Zakona, na poslovanje te financijske institucije primjenjivat će se propisi koji reguliraju poslovanje financijskih institucija u Republici Hrvatskoj. U tom slučaju Hrvatska narodna banka dužna je proslijediti tu obavijest nadzornom tijelu u Republici Hrvatskoj.

Visoke provizije od nekoliko desetaka tisuća eura koje su trebale biti utemeljene na stručnim analizma tržišta nisu imale nikakve temelje već su se krediti isplaćivali isključivo sa namjerom prevare i pljačke naivnih korisnika kredita koji u ništa i zakonitost ovog posla nisu sumnjali budući da su oni poslovali pod imenom Raiffeisen banke.

Iako je Raiffeisen banka prvotno tvrdila da sa njima nema veze kasnije im je plaćala odvjetnike i stručnjake za propagandu, tzv. stručnjaci za odnose sa javnošću.

Jedan od tih stručnjaka je i kontroverzni Krešimir Macan, vješti manipulator medijima koji je radio za RBA banku, predsjednika Josipovića te premijera Plenkovića. Na taj je način premijer Plenković zavaravao oštečenike dok je u isto vrjeme preko Macana imao direktnu vezu sa ljudima iz RBA zadruga. Inače Macan je poznat po aferi u kojoj je sa predsjednikom Josipovićem izvlačio novac više na linku ovdje, a u javnosti je ostao poznat po nezapamćenom ispadu u emisiji Otvoreno gdje je iz čista mira nakon što je razotkriven počeo urlati na Karolinu Vidović Krišto te je zatim pobjegao iz emisije.

KREŠIMIR MACAN JE SA JOSIPOVIĆEM RADIO NA PRIKRIVANJU KRIMINALa rba banke, i sami su uhavaćeni u izvlačenju novca iz javnih poduzeća

Dok se premijer pretvarao da radi na zastavljanju kriminala planirao je upravno suprotno njegovu zaštitu i legalnost u institucijama Republike Hrvatske i Eurposke Unije.

Medijska Cenzura i Propaganda

Cenzura medija je započela u Austriji i Njemačkoj gdje je ušutkan novinar ORF televizije te su video uradci koje je stavio na internet ubzano nestali.

Nakon koruptivnih akcija protiv tzv. Škibolinog zakona koji je trebao zaštititi korisnike kredita, Ista situacija se ponovila i sa ovim video koji je nestao sa stranica HRT televizije, te je banka nastavila sa kriminalnim aktivnostima.

Brojni hrvatski zakoni koji štite nezakonito kreditiranje se ne primjenjuju zbog korupcije na sudovima Republike Hrvatske.

Europa provodi financijski terorizam i otimačinu kuća i domova u Hrvatskoj !

POBOJNOST/PONIŠTENJE UGOVORA

Sukladno odredbama (hrvatskog) Zakona o obveznim odnosima, postojanje određenih mana volje prilikom sklapanja ugovora uzrokuje ništetnost ili pobojnost pravnog posla.Pobojnost je pravni institut koji za razliku od ništetnosti ne nastupa već po samom zakonu, već je nužno u sudskom postupku utvrditi postojanje razloga pobojnosti te zahtijevati poništenje takvog ugovora. Međutim, ugovornim stranama ostavljena je mogućnost takav ugovor, koji je utvrđen pobojnim, naknadnim radnjama kovalidirati tj. osnažiti, što kod ništetnih ugovora nije moguće. Legitimirane strane u ovim sudskim postupcima mogu biti samo ugovorne strane, a treće osobe nemaju pravo zahtijevati utvrđenje pobojnosti i poništaj pobojnih ugovora.Jednom kada je ugovor poništen, ona ugovorna strana koja je nešto ispunila ima pravo na povrat danog, a ako to nije moguće ili se narav ispunjene obveze protivi vraćanju, ta ugovorna strana ima pravo na odgovarajuću naknadu u novcu. Ta naknada se računa prema cijenama u vrijeme donošenja sudske odluke.

Plenković kao i Josipović štite RBA kriminalce koji posluju nezakonito a kći Stjepana Mesića na tajnim računima ima 12 814 000 eura

Oštečenici su zbog korupcije u Europskoj Uniji primorani tražiti pravdu na sudu u Washingtonu, gdje će podnjeti tužbu protiv Republike Hrvatske i Europske Unije.

tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
agencija za nadzor financija u Austriji
korupcija i kriminal
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade

Continue Reading

Diktatura

Hrvatski totalitarizam kao projekcija EU fašizma

Published

on

Smrtonosni koktel je u Hrvatskoj. 5G mreža, virus Korone, otrovna hrana iz uvoza, Mosantov kancerogeni pestiicd Glifosfat, GMO hrana, propast zdravstva te ovršna bankarska mafija povezana sa političkim i propagandnim medijskim institucijama.

Dok građani pate od visoke količine stresa te slabog zdravstvenog sustava, ratni profiteri i veleizdajnici akumuliraju kapital nebirajući sredstva. Korumpiranim pravosuđem iznjeli su milijarde koje koriste za kamatarenje naroda i uspostavu novog Briselskog EU poretka.

Hrvati su oderani do gole kože.

Društvena imovina je preko noći postala privatna, a uz sve rasprodane tvornice, banke, telekome, naftnu i zrakoplovnu industriju Hrvati su dužni kao nikada do sada.

Depopulacijska smrtonosna politka je u punom zamahu, sustav potpune kontrole, prisilno cjepljenje i čipiranje.

Uvoz fundamentalista sa Istoka kao bi EU krojila rasne i građanske ratove, a ne klasne ratove te propitivanje imovine ratnih profitera.

Iznesene milijarde te kriminalna pretvorba i privatizacija. Kontrola medija, krađa referenduma i prisilna cjepljenja. Uvođenje eura sa svrhom ukidanja gotovine te uništenje nacionalne valute.

Kontrola medija, stvaranje društva potpune kontrole i nadzora nazivajući neistomišljnike radikalima , postavljajući kamere i moderne računalne programe za multidimenzionalne analize društvenih mreža.

Stvaranje društva potpune kontrole pod krinkom sigurne države.

Dok korupcija caruje u državnim institucijama te iste institucije ne koriste poligraf u vršenju kriminalističkih istraga. Nedavni dvostruki agent u institucijama hrvatske države koji je spriječio daljnje istrage oko Janafa do danas nije uhapšen i otkriven baš kao ni ubojice Dine Molnara i Jadranke Skender. U istragama se ne koristi poligraf.

Milanović i Plenkovic kao dobar i loš policajac, oba dva u službi globalizma i bankarske mafije skreću pozornost sa afere Janaf čija istraga je uspješno okončana. Od početnih 11 uhapšenih 7 ih je več na slobodi.

ORSAT MILJENIĆ (SDP) I ANDREJ PLENKOVIC (HDZ) NA SAVEZU KOMUNISTA

Reformirani komunisti koji su izdali narod, služe osobnim interesima i Briselu.

Antipopulacijska politika te promocija homoseksualizma i pedofilije kao novo normalno. Brisel grad sa najviše otete djece u svijetu, te brojnim pedofilskim skandalima koji sežu u sam vrh institucija Europske Unije.

Europa obećava istrage dok broje otete hrvatske milijarde i zlatne poluge.

Najpoznatiji je slučaj RBA zadruga kojim je EU pravosuđe dokazalo da je u službi kolonizacije, kriminala i korupcije

Licemjerna politika obmane, dok u samoj EU sjede kriminalci te je i sama predsjednica Ursula pod istragama zbog korupcije da ne govorimo o Dubravki Šuici, nemoguće je očekivati bilo kakve ozbiljne promjene bez daljnjeg buđenja svjesti svi naroda na prostoru cjeloga Balkana. Bana države bivše Jugoslavije rascjepkane i posvađane nemaju nikakvu perspektivu.

Prisilno uvođenje eura što je prva stepenica u ukidanju novca te prelaz na digitalni novac pod kontrolom bankara, gdje će opljačkani čovjek i sva njegova imovina, biti predmet jedne računalne pogreške ili namjere ?

NADAN VIDOŠEVIĆ ČEKA ZASTARU ZA 2 000 000 eura poreznog duga
PITANJE GLEDATELJA O IMOVINI DUBRAVKE ŠUICE
DUBRAVKA ŠUICA NE ŽELI ODGOVORITI NA PITANJE

Pedofilska propaganda.

POKOJNI MLADEN ŠVARC O EU GLOBALIZACIJI

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno