Connect with us

Korupcija

Oca su mi pokrali, a mene proglasili ludim !

Published

on

Moja obitelj je žrtva bankarsko-ovršne mafije !

Moje ime je B. J. Trenutno se nalazim na radu u Engleskoj. Iako sam u Hrvatskoj službeno proglašen ludim u Engleskoj radim kao viši programer na poslovima testiranja i automatizacije robotičkih sistema te nemam nikakvih problema iako ne pijem terapiju propisanu u Hrvatskoj teških psihoaktivnih “lijekova” kojim žele uništiti snagu moga uma koji se razgibava svakodnevnim programiranjem.

Nikada psihoaktivne ljekove nisam niti pio, nego sam se morao praviti da pijem radi sveopće mafijaške udbaške žgadije koja mi puše za vratom. Maltretiranje je počelo sa prosvjedom protiv državnog odvjetnika Bajića. Tamo sam kao žrtva bankarskog organiziranog kriminala hrabro uzeo megafon i predvodio uzvikivanje, lopove u zatvore ! Bajić kriminalac ! Kao da se toga sječam još i danas, pored mene su tada bili neki od najvažnijih oporbenih političara danas.

U Hrvatskoj je grijeh biti uspješan jer si onda kao takav prijetnja lopovima u državnim institucijama. U ovom blogu kako bi se revanširao za nasilje nad mojom obitelji razotkriti ću korupciju u SOA-i Policiji.

Dva dana poslije prosvjeda državni odvjetnik je odlikovan na TV-u od strane predsjednika Josipovića, da bi zatim bio užurbano smjenjen i zamjenjen novim licem.

Moja obitelj i ja smo žrtve umrežene bankarsko-ovršne pravosudne mafije.

Naša propast je počela suradnjom sa RBA zadrugama. Posrednik je prije davanja kredita pitao dali se netko naš bavi politikom ? Tada je to bilo za nas čudno pitanje, međutim danas uviđamo zašto je to za njega bila tako važna informacija.

Moj otac je gradio stanove pa prodavao i nikada nismo imali takve probleme sa mafijom kao svakodnevno danas. Kao dobro stojeći građani žrtve smo raznoraznih zakulisnih spletki i igara oko naših nekretnina. Do sada smo bili žrtve prenamjene našeg gradilišta u zelenu zonu iako je zgrada sa desetak apartmana neporedno pokraj naše parcele. Za to nismo dobili nikakvo obeštetenje niti pravi razlog, nego samo ponudu od lokalnih moćnika, da njima prodamo gradilište za trečinu vrijednosti. Zatim su nam prekrajali granice gdje su nova mjerenja pomicala granične međe iako je prethodna mjerenja vršio načelnik katastra. Na taj način su pomaknuli naše na cestu a drugima povećali zemlju.

Kako bi spasio oca i razotkrio RBA mafiju kao mladić sam radio na poslovima programiranja te u vrijeme razotkrivanja afere RBA zadruga bio sam na radu u Njemačkoj. Pomagao sam novinare koji su bili voljni pisati o kriminalu RBA zadruga.

Ubrzo su se i drugi oštečenici počeli javljati te smo se svi skupa okupili u udrugu.

Ubrzo su na vidjelo isplivali i dokumenti o tajnim računima hrvatske političke elite.

Zadnje što mi se dešava da preko FINE bez ikakve obavjesti započinje javna dražba moje zemlje iz nasljedstva zbog ovršnog postupka koji traje preko 10 godina ! Iako sa svojom plaćom lako mogu otplatiti dug to ne želim jer je dug nezakonit, a Visoki sud nije donjeo završni pravorijek.

Moja majka je radila u prodavaonici namještaja i digla je kredit na firmu da bi ju RBA banka kamatarila 10 godina kao pravno lice (većom kamatom), a na sudu je terete kao fizičku osobu iako firma nije u njenom vlasništvu već je ona bila zaposlenik te firme. Na sudu joj je rečeno da bi ona trebala potraživati novac od direktora koji je u međuvremenu umro, a dao je garanciju svoje firme banci. Što je radio sud i banka 10 godina i kako se nakon preko 10 godina ona može naplatiti.

Iako je veći dio kredita otplačen, sud nije završen, a ista banka ovršuje njenu plaću preko 10 godina FINA bez ikakve najave i obavjesti na našu adresu, započinje elektroničku dražbu ! Jasno je da ja mogu otplatiti taj dug ali bez obavjesti o dražbi to je nemoguće učiniti !

Oped ista banka tj. taj prokleti RBA, otac je primio 600 000 eura i vratio 900 000 u vrlo kratkom roku. Izgradio je 13 stanova od kojih je 10 prodao za potrebe banke, do sada hipoteku nisu skinuli ni sa jednog djela naše zgrade !

Radeći u Engleskoj upoznao sam se sa naprednim analitičkim sposobnostima i sistemima koje koriste banke za financijsku analizu tržišta. Odmah mi je postalo jasno da su mog oca nagovorili na kredit naposredno prije tržišta sloma nekretnina. Stan za koji je on dobio 150 000 eura danas vrjedi 250 000 eura. To nikoga ne zanima, dokazi koji bi na sudu jasno upućivali na nezakonitost ovoga posla ! Pa dobro začega smo mi platili silne troškove, kao da smo uzeli kredit od babe sa placa, a ne financijske institucije, koja je doduše povezana sa međunarodnim pranjem novca.

Udruženi sa drugim oštečenicima te kucanjem na mnoga vrata postigli smo uspjeh u borbi protiv RBA mafije !

Prijedlozi oštečenika RBA zadruga doprjeli su do saborskog zastupnika Marina Škibole te su zastupnici u Saboru Republike Hrvatske jednoglasno usvojili zakon koji bi nas trebao zaštititi.

Mislio sam da smo konačno skinuli tu mafiju sa vrata ali začudo oped velika korupcijska afera sa sutkinjom sa Raba koja i sama ima kredit u RBA zadruzi !

U međuvremenu istraživački novinar Margetić nalazi dokumente koji austrijsku ambasadu povezuju sa kriminalom RBA zadruga !

Zbog njihovih akcija prema mojoj obitelji i našoj imovini dužan sam upoznati cjelokupnu Hrvatsku javnost sa njihovim metodama pljačke, otimačine i zastrašivanja.

Korupcija u SOA-i

Kada sam bio student, taman sam završio studij informatike u Velikoj Gorici bio sam svjedok kako se bivši radnik Peveca bez ikakve škole propagira u tajnog agenta Republike Hrvatske posredstvom veza svoga oca koji također tamo radi. Ubrzo mi je pokazao i pištolj i značku iako se nismo dobro poznavali. Ono po čemu sam ga upamtio je što mi je ukrao đepni nož kada smo bili djeca. Mislim da je krivo shvatio svoj zadatak. Raditi za tajnu policiju znači šutjeti o tome, a ne hvalisati se i pokazivati značku po kvartu.

Korupcija u Policiji

Kako je moj otac prodavao kuće često smo se selili, spavali po nedovršenim gradilištima. Tu sam jednom prilikom dospjeo u kvart pun droge. Informacije koje sam dobivao i vidjeo je da droga dolazi iz Policijske spalionice. Spalionica je paravan za dilanje, jer dio droge koji se ne spali prodaje se maloljetnim dilerima koji dilaju, a ubrzo rade za drogu koju dilaju. Na svoje oči sam vidio kako dilere hapse i puštaju te već mu unaprijed govore kada će ga hapsiti i koliko treba odležati nakon što za njih proda drogu.

Čudno je i to, što su mom ocu provalili na gradilište i ukrali 12 bojlera i nešto krupnog građevinskog materijala. Ništa od toga nije pronađeno iako su to veliki objekti i cijeli Zagreb je pod kamerama. Sudjeda je vidjela kamion u gluhoj noći oko 4 sata ujutro, međutim očigledano da se policija bavi nekim drugim radnjama.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Korupcija

Plenković i Milanović u službi ovršne i lihvarske mafije

Na popisu tajnih računa nalazi se ime supruge Milana Bandića, Vesne Bandić s iznosom od 4.098.400,00 eura

Published

on

FInancijski terorizam je rezultirao donošenjem škibolinog zakona

Pravda u Hrvatskoj nije dugo trajala, ovršna mafija sa vezama u EU institucijama i Hrvatskoj vladi uspjela je lažljivog premijera Plenkovića kupiti, kako drugačije protumačiti ovu izdaju?
Plenković je na identičan način izigrao oštečenike RBA zadruga kao i Milanović. Ovim profesionalnim lažovima puna su usta borbe protiv kriminala u medijima, ali kada dođu pred gotov čin jasno pokazuju da su bankarski agenti u vrhu Hrvatske vlade.

U državi bez proizvodnje ovršni posao kao unosni biznis otima građanima Hrvatske imovinu. Cilj je EU integracija, a sredstvo je protu-ustavna ovrha.

Jedno pričaju drugo rade!

Sve bivše i sadašnje vlade su pod kontrolom bankarske i ovršne mafije. Plenković je godinama držao građane u zabludi da će rješiti njihov problem. Izigrani građani su sada u još većim dugovima zatrpani sudskim troškovima. Tako i B.J. građevinski poduzetnik iz Zagreba kaže: mislio sam da poslujem sa legalnom institucijom, do sada sam primio 600 000 eura a vratio 900 000, u 3 godine, banka me traži još 150 000 moj posao je uništen, a radna mjesta izgubljena. Zakon koji nas je trebao spasiti sad nas je uništio zbog korupcije u Europskoj Uniji. Umjesto da sam povratio ukradeni novac dobio sam 30 000 eura sudskih troškova. Premijer Plenković nas je sve izigrao, to je ponašanje čovjeka bez časti i lica, sitnog đeparoša i kriminalca što on radi u vrhu visoke hrvatske politike? Izigrao je povjerenje i svoju rječ koju je dao oštečenicima i zastupniku Škiboli. On pljačka narod i uništava male poduzetnike.

2012 generalni direktor Raiffeisen banke Štajerska Markus Mair i Ivo Jospiović
ORSAT MILJENIĆ I PREMIJER PLENKOVIĆ NA SAVEZU KOMUNISTA SRH

Guverner nije reagirao na upad u financijski sistem RH i netransparentna ulaganja

Iako u HNB-u rade vrsni matematičari sa najnaprednijim računalnim softwerom multi-milijunska ulaganja u nekretnine pred sam kolaps tržišta nekretnina nije zaustavljeno! HNB i guverner su to morali znati. Guverner je dopustio lešinarenje lihvarskih kriminalaca. Nesankcioniranjem ilegalnog rada i kriminala u njemu sudjeluje najviša financijska institucija u državi.

Globalna zavjera pljačke i otimačine

Austrijska ambasada uhvačena u zataškavanju kriminala i tajnih računa

Austrijska ambasada upletena u kriminal rba zadruga

Bankarski agenti kao pravni eksperti u EU institucijama

U cjelu priču sa svrhom obmane i cenzure u medije se ubacuju raznorazni tzv. pravni experti. Jedan od njih je i Siniša Rodin plaćenik EU pravnog sistema koji pokušava uvjeriti hrvatsku javnost da iako su ugovori potpisani prije nego što je Hrvatska uopće bila u EU, treba im suditi u pravnim sjedištima Europe kao da su potpisani u EU.

Nagrada za taj dobro plaćeni posao je 220 000 kn mjesečno i fotelja u Briselu. Na slici je uslikan sa nekim privatizacijskim lopovima i tajkunima, drugi sa desna kako pozira sa olovkom.

plenkovica i rba mafiju povezuje krešimir macan

Facebook Faktograf širi dezinformacije i provodi cenzuru

U globalnu cenzuru se uključuju i globalističke mreže i tzv. servisi za provjeru informacija.
Oni navode da su tajni računi lažni jer gospoda na računima ne priznaje ukradene novce i iznose. Također tvrde da su računi lažni jer su iznosi zaokruženi na tisiću.
Da je ovo besmislica potvrđuje činjenica da je u banku stigao dopis od Financijske agencije za nadzor za ispis računa preko milion eura, pa je jasno da su iznosi zaokruženi na tisuću, jer su ionako bitni milioni, a ne tisuće. Također baze podataka nude mogućnost i često se zaokružuju iznosi radi preglednosti.
Postavlja se pitanje zašto se do sada nije provelo grafološko vještačenje nad dokumentima i ako su dokumenti lažni žašto se ne traži krivotvoritelja i provede istragu ?

Zašto se do danas nije provelo grafološko vještačenje na dokumentima ?

Država za vrijeme Korona krize novce djeli ovršnom uredu B2 kapital koji posluje sa dobiti od 500 000 000 kuna

NA POPISU TAJNIH RACUNA NALAZI SE IME SUPRUGE MILANA BANDIĆA

Continue Reading

Korupcija

Hrvatsko pravosuđe sustav za cenzuru i pljačku društvene imovine

Published

on

Privatizacijski tajkuni i bogati privatizacijski političari su na slobodi zahvaljujuči činjenici da su plijen, društvenu imovinu podjelili sa odvjetnicima i sucima.
Brojni zakoni koji se provode kako za koga i ovršni zakon su od pravosuđa napravlili unosan biznis.
Nedavna odluka Vlade da se i stranim odvjetnicima dopusti lešinarenje po Hrvatskoj ukazuje i pokazuje kakva budučnost čeka običnog poštenog radnika.
U slučaju još jednog izmišljenog poreza ovi lešinari će brzo navaliti.
Financijska mafija kontrolira HNB i količinu gotovine, opticaj novca u Hrvatskoj. Tako čvrsta sprega sudstva, odvjetnika i bankara stvorila je plodno tlo za eksploataciju radnika u Hrvatskoj.
Unaprijed režirane financijske krize kombinirane sa novim porezima biti će novi unosan posao za korumpirane suce i odvjetnike na hrvatskim sudovima.
Tu je i novi kompjutorski pravni sistem koji šalje direktive za pljačku direktno iz Europske unije.

Nikome u Hrvatskoj nije jasno kako tajni računi RBA zadruga su postali još tajniji iako je otkriveno da je i austrijska ambasada upletena u ovaj kriminal nad građanima Hrvatske.

Continue Reading

Korupcija

Izmasakrirani turisti žrtve su korupcije u Lučkoj kapetaniji

Published

on

Javna je tajna da su turisti u Hrvatskoj uz novčanu proviziju bez problema dolazili do pomorske dozvole.
Izvor sa otoka Paga nam potvrđuje kako se lako za par stotina eura dolazilo do dozvole.
Vozači bez škole, bez iskustva i znanja, a sa dozvolom za upravljanjem počinili su mnoge greške i uništili mnoge živote.
Pregaženi i izmasakrirani turisti, pomorske nesreće i potrage za turistima rezultati su ove korupcije i kriminala.
Slučajevi uništavanja pomorskog dobra koji završavaju opomenom i oduzimanjem ilegalnog ulova poznati su slučajevi u redovima Pomorske policije. Očigledno da se taj slatki kriminal isplati kad su sankcije male ili nikakve.

Nekažnjavanje korupcije i kriminala Hrvatsku je pretvorilo u najsiromašniju državu Europe te iznošenja milijardi eura na tajne račune.

I slučaj Tomislava Horvatinčića krenuo je od predpostavke da je Tomislav legalno položio za dozvolu međutim pažljivijem promatraču će u oči ispasti iskazi sina poginulog Talijana.

“Gospodin Horvatinčić je prvo rekao da je mahao mojim roditeljima dok sada kaže da je izgubio svjest.”

Za nepoznavaoce pomorskih prometnih propisa objasnit ćemo da jedrilice uvjek imaju prednost prolaska nad motoriziranim brzim plovilima.

Talijan je prije sudara vršio manevar za izbjegavanje, a sada ostaje upitna slaba reakcija Tomislava Horvastinčića.

Trenutak nepažnje u kombinaciji sa dozvolom preko veze mogao je biti presudan za ovu unesrećenu i istraumatiziranu obitelj koja u ljepotama Hrvatskog plavetnila nije ni slutila u što se upuštaju ploveći prekrasnim Jadranskim morem.

Korupcija i njeno ne sankcioniranje Hrvatskoj je definitivno nanjela veliku štetu. Charter kompanije zbog velikog broja turista sa svojim vozilima slabije funkcioniraju, a broj privatnih stranih vozila je prevelik. Tu je i ekološki efekt jer su takovi turisti vozači neodgovorni, skloni su raznim nesrećama kako po sebe tako i svoju okolinu. Neodgovorno odlažu odpad i bacaju nečistoće u more. Možemo samo naslutiti što će biti sa Jadranom kada hrvatske institucije preuzmu na svoju odgovornost vađenje plina, nafte i ugljikovodika. Biti će to kraj Jadrana kakvog poznajemo. Dovoljno je pogledati sve te nebodere koje strše sa obale. Nekadašnje prekrasne plaže postale su žrtve korupcije u javnim planovima za planiranje prostora.

korupcija uništava Hrvatsku

Na tajnim računima RBA banke prednjači ime Dunje Mesić sa iznosom od 12 814 000 eura (dvanaest miliona osamsto četrnaest tisuća eura).

Continue Reading

Popularno