Connect with us

Korupcija

Oca su mi pokrali, a mene proglasili ludim !

Published

on

Moja obitelj je žrtva bankarsko-ovršne mafije !

Moje ime je B. J. Trenutno se nalazim na radu u Engleskoj. Iako sam u Hrvatskoj službeno proglašen ludim u Engleskoj radim kao viši programer na poslovima testiranja i automatizacije robotičkih sistema te nemam nikakvih problema iako ne pijem terapiju propisanu u Hrvatskoj teških psihoaktivnih “lijekova” kojim žele uništiti snagu moga uma koji se razgibava svakodnevnim programiranjem.

Nikada psihoaktivne ljekove nisam niti pio, nego sam se morao praviti da pijem radi sveopće mafijaške udbaške žgadije koja mi puše za vratom. Maltretiranje je počelo sa prosvjedom protiv državnog odvjetnika Bajića. Tamo sam kao žrtva bankarskog organiziranog kriminala hrabro uzeo megafon i predvodio uzvikivanje, lopove u zatvore ! Bajić kriminalac ! Kao da se toga sječam još i danas, pored mene su tada bili neki od najvažnijih oporbenih političara danas.

U Hrvatskoj je grijeh biti uspješan jer si onda kao takav prijetnja lopovima u državnim institucijama. U ovom blogu kako bi se revanširao za nasilje nad mojom obitelji razotkriti ću korupciju u SOA-i Policiji.

Dva dana poslije prosvjeda državni odvjetnik je odlikovan na TV-u od strane predsjednika Josipovića, da bi zatim bio užurbano smjenjen i zamjenjen novim licem.

Moja obitelj i ja smo žrtve umrežene bankarsko-ovršne pravosudne mafije.

Naša propast je počela suradnjom sa RBA zadrugama. Posrednik je prije davanja kredita pitao dali se netko naš bavi politikom ? Tada je to bilo za nas čudno pitanje, međutim danas uviđamo zašto je to za njega bila tako važna informacija.

Moj otac je gradio stanove pa prodavao i nikada nismo imali takve probleme sa mafijom kao svakodnevno danas. Kao dobro stojeći građani žrtve smo raznoraznih zakulisnih spletki i igara oko naših nekretnina. Do sada smo bili žrtve prenamjene našeg gradilišta u zelenu zonu iako je zgrada sa desetak apartmana neporedno pokraj naše parcele. Za to nismo dobili nikakvo obeštetenje niti pravi razlog, nego samo ponudu od lokalnih moćnika, da njima prodamo gradilište za trečinu vrijednosti. Zatim su nam prekrajali granice gdje su nova mjerenja pomicala granične međe iako je prethodna mjerenja vršio načelnik katastra. Na taj način su pomaknuli naše na cestu a drugima povećali zemlju.

Kako bi spasio oca i razotkrio RBA mafiju kao mladić sam radio na poslovima programiranja te u vrijeme razotkrivanja afere RBA zadruga bio sam na radu u Njemačkoj. Pomagao sam novinare koji su bili voljni pisati o kriminalu RBA zadruga.

Ubrzo su se i drugi oštečenici počeli javljati te smo se svi skupa okupili u udrugu.

Ubrzo su na vidjelo isplivali i dokumenti o tajnim računima hrvatske političke elite.

Zadnje što mi se dešava da preko FINE bez ikakve obavjesti započinje javna dražba moje zemlje iz nasljedstva zbog ovršnog postupka koji traje preko 10 godina ! Iako sa svojom plaćom lako mogu otplatiti dug to ne želim jer je dug nezakonit, a Visoki sud nije donjeo završni pravorijek.

Moja majka je radila u prodavaonici namještaja i digla je kredit na firmu da bi ju RBA banka kamatarila 10 godina kao pravno lice (većom kamatom), a na sudu je terete kao fizičku osobu iako firma nije u njenom vlasništvu već je ona bila zaposlenik te firme. Na sudu joj je rečeno da bi ona trebala potraživati novac od direktora koji je u međuvremenu umro, a dao je garanciju svoje firme banci. Što je radio sud i banka 10 godina i kako se nakon preko 10 godina ona može naplatiti.

Iako je veći dio kredita otplačen, sud nije završen, a ista banka ovršuje njenu plaću preko 10 godina FINA bez ikakve najave i obavjesti na našu adresu, započinje elektroničku dražbu ! Jasno je da ja mogu otplatiti taj dug ali bez obavjesti o dražbi to je nemoguće učiniti !

Oped ista banka tj. taj prokleti RBA, otac je primio 600 000 eura i vratio 900 000 u vrlo kratkom roku. Izgradio je 13 stanova od kojih je 10 prodao za potrebe banke, do sada hipoteku nisu skinuli ni sa jednog djela naše zgrade !

Radeći u Engleskoj upoznao sam se sa naprednim analitičkim sposobnostima i sistemima koje koriste banke za financijsku analizu tržišta. Odmah mi je postalo jasno da su mog oca nagovorili na kredit naposredno prije tržišta sloma nekretnina. Stan za koji je on dobio 150 000 eura danas vrjedi 250 000 eura. To nikoga ne zanima, dokazi koji bi na sudu jasno upućivali na nezakonitost ovoga posla ! Pa dobro začega smo mi platili silne troškove, kao da smo uzeli kredit od babe sa placa, a ne financijske institucije, koja je doduše povezana sa međunarodnim pranjem novca.

Udruženi sa drugim oštečenicima te kucanjem na mnoga vrata postigli smo uspjeh u borbi protiv RBA mafije !

Prijedlozi oštečenika RBA zadruga doprjeli su do saborskog zastupnika Marina Škibole te su zastupnici u Saboru Republike Hrvatske jednoglasno usvojili zakon koji bi nas trebao zaštititi.

Mislio sam da smo konačno skinuli tu mafiju sa vrata ali začudo oped velika korupcijska afera sa sutkinjom sa Raba koja i sama ima kredit u RBA zadruzi !

U međuvremenu istraživački novinar Margetić nalazi dokumente koji austrijsku ambasadu povezuju sa kriminalom RBA zadruga !

Zbog njihovih akcija prema mojoj obitelji i našoj imovini dužan sam upoznati cjelokupnu Hrvatsku javnost sa njihovim metodama pljačke, otimačine i zastrašivanja.

Korupcija u SOA-i

Kada sam bio student, taman sam završio studij informatike u Velikoj Gorici bio sam svjedok kako se bivši radnik Peveca bez ikakve škole propagira u tajnog agenta Republike Hrvatske posredstvom veza svoga oca koji također tamo radi. Ubrzo mi je pokazao i pištolj i značku iako se nismo dobro poznavali. Ono po čemu sam ga upamtio je što mi je ukrao đepni nož kada smo bili djeca. Mislim da je krivo shvatio svoj zadatak. Raditi za tajnu policiju znači šutjeti o tome, a ne hvalisati se i pokazivati značku po kvartu.

Korupcija u Policiji

Kako je moj otac prodavao kuće često smo se selili, spavali po nedovršenim gradilištima. Tu sam jednom prilikom dospjeo u kvart pun droge. Informacije koje sam dobivao i vidjeo je da droga dolazi iz Policijske spalionice. Spalionica je paravan za dilanje, jer dio droge koji se ne spali prodaje se maloljetnim dilerima koji dilaju, a ubrzo rade za drogu koju dilaju. Na svoje oči sam vidio kako dilere hapse i puštaju te već mu unaprijed govore kada će ga hapsiti i koliko treba odležati nakon što za njih proda drogu.

Čudno je i to, što su mom ocu provalili na gradilište i ukrali 12 bojlera i nešto krupnog građevinskog materijala. Ništa od toga nije pronađeno iako su to veliki objekti i cijeli Zagreb je pod kamerama. Sudjeda je vidjela kamion u gluhoj noći oko 4 sata ujutro, međutim očigledano da se policija bavi nekim drugim radnjama.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Korupcija

Pekar osvetnik žrtva je pravosudne i institucionalne mafije RH!

Published

on

Branko Koloper je smatrao Tedija Slamića odgovornim za propast svoje nekad uspješne firme. Kad je ‘Djelo’ otvaralo lance svojih trgovina, dogovoreno je da će kupovati njegove pekarske proizvode. Cijela je priča dobro krenula, no onda je došlo do problema i trgovački lanac više nije plaćao Koloperu isporuke. Dug se gomilao, a upućeni govore da je onda Koloper sa Slamićem dogovorio da dug kompenziraju u brašnu., No, ispalo je na kraju da je brašno imalo veću cijenu nego završni pekarski proizvod pa se nakon nekog vremena ispostavilo da je ‘Matkol’ dužan ‘Djelu’ preko pola milijuna kuna. Naravno, ovi su mu blokirali tvrtku, a nakon 120 dana FINA je pokrenula stečaj zbog duga koji se popeo na 831.702 kune

Treba pogledati i ovo, Iskra Brodogradilište Šibenik da je Radojka Danek tamo zaposlena za stalno kao financijska direktorica. Idemo vidjeti što pravosuđe.hr kaže:Iskra Brodogradilište d.o.o. Šibenik – ovlaštena osoba Roko Vuletić – povezan sa četrnaest (14) pravnih osoba među njima i NCP – Nautički Centar Prgin d.o.o. (tamo je bio prokurist) – gdje je isto radila i Radojka Danek kao šefica financija te gdje se ustalo kaznenim prijavama protiv g. Prgina zbog milijunske štete – utaje poreza !

Ako je Radojka Danek stečajna upraviteljica Matkol d.o.o. ajmo vidjeti što tamo piše u sudskom registru RH:Matkol d.o.o. Šibenik u stečaju – jedini osnivač Branko Koloper, jedina osoba ovlaštena za zastupanje je stečajna upraviteljica Radojka Danek (ubijena jučer), a klikom na pokaži povezane subjekte slijedi ukazanje rvatskog čuda, hrvatskog sna o cca. 200 obitelji.

Prije nego navedem sa koliko je poslovnih subjekata Radojka Danek povezana kao stalni ili privremeni stečajni upravitelj treba podsjetiti da je stalno zaposlena kao financijski direktor u Iskra Brodogradilište Šibenik i da je trenutna gradska vijećnica – stanje prije masakra jučer !

Dakle ista Radojka Danek je povezana sa dvije stotine i jednim (201) privrednim subjektom dakle narodski firmom, poduzećem, preduzećem …Ej istovremeno je povezana sa dvijestotine i jednom firmom !! Uključivo i NCP – Nautički Klub Primošten d.o.o., Šibenka export-import d.o.o., Uzorita d.o.o., Šimunov d.o.o., Đevrske centar d.o.o., Minitours d.o.o. (firma u vlasništvu oca od T. Šparade), Bucavac d.o.o., Alan Ford d.o.o., Šibenska maslina d.o.o., Auto Centar Ramadža d.o.o., Aluminij Šibenik d.o.o., Adria Maris Srima d.o.o., NCP- Brodoservis d.o.o., Bilice Promet d.o.o., Mocire trade d.o.o. i DANEK i dr., javno trgovačko društvo za stečajno upraviteljsku službu u likvidacij.

Samo od jedne – Vigens d.o.o. Zadar – je putem Trgovačkog suda u Zadru dobila nagradu od cca. 700.000,00 kuna ( sedamsto tisuća kuna).Uglavnom sva poduzeća su sa područja Šibenika, Vodica, Zadra sa zaleđem.

Ako se zna da se stečajni upravitelji biraju – dodijeljuju slučajnim kompjutorskim odabirom između tisuća registriranih stečajaca iz cijele RH (pa stečaj firme npr. iz Tisnoga vodi stečajac iz Varaždina) onda je statistička mogućnost istoga sedam puta manja od šanse da se osam puta zaredom dobije eurojackpot …

Sada se možemo nastaviti praviti blesavi (tipa zašto je Koloper poludio) i neka nam je dobri Bog svima na pomoći! Ovo sam jutros pronašao na internetu. Što mislite ako je ovo sve istina? Što bi ti na njegovom mjestu napravilo? Gledala kako ti oduzimaju sve? Borio se na sudu? Ona je slučajno bila u HDZ u.Sreća je da su hrvatski zakoni odlični i da kod nas nema stečajne mafije, baš smo sretni mi Hrvati, ili kako bi nas nazvao jedan naš veliki vođa sugrađani.

Continue Reading

Korupcija

Hrvatskom vlada mafija proizašla iz UDBA-e

Published

on

Doktor ekonomije Rado Pezdir je u državnom arhivu Republike Slovenije izučavao modus operandi UDBA-e iz čega je zaključio da je tajna policija Jugoslavije surađivala sa podzemljem i kriminalcima. Nakon izvlačenja novca iz poduzeća na offshore tvrtke u inozemstvu novac se vraćao u Hrvatsku u obliku stranih investicija. Na taj način zlatna komunistička mladež je pljačkom države stjecala novac za preuzimanje vlasti i osobno bogaćenje.

Danas je Hrvatska pod potpunom kontrolom talijanske i albanske mafije, a pranje novca se vrši u austriji pod zaštitom austrijske ambasade

Dok novinske stupce pune članci o uhićenim migrantima, biskupima i policajcima radi trgovine narkoticima te izdavanja lažnih krivotvorenih isprava od policije također smo svjedoci prikrivanja kriminala od strane Austrije i Europske Unije.

Vlast zadržavaju lažima i obmanama te midijskom cenzurom, rade u interesu kriminalaca Europske Unije rasprodajom i uništenjem Hrvatske te masovnom imigracijom koja je sjajna prilika za unošenje oružja, narkotika i trgovinu ljudskim organima.

Ustavni sud potvrdio protu-ustavnu veleizdaju, pljačku i rasprodaju države.

Europska zavjera protiv samostalne, suverene i nezavisne Republike Hrvatske

Pravo je čudo da Hrvati koji žive u jednoj od najljepših država Europe su također i najsiromašniji narod Europske Unije, razlog su mafijaške strukture u državnim institucijama kao i zavjera Europske Unije protiv Hrvatske, budući da Hrvatsku vide kao svoju koloniju, a narod roblje.

U Hrvatskoj je ciljano uništena znanost, obrazovanje i proizvodnja. Proizvodnja hrane monetarnom politikom je upropaštena u čemu sudjeluje Hrvatska Narodna Banka na čelu sa guvernerom koji radi za interese eura, monetarne valute bez države. bez odgovornosti, savršeno oružje za pljačku europskih naroda papirima bez pokrića.

HDZ i SDP privatizacijska elita ciljano rastura Hrvatsku državu kako bi sakrili tragove svojeg nezakonito imetka kojeg skrivaju na tajnim računima u Austriji te offshore tvrtkama.

Austrija pomaže u zataškavanju kriminala RBA mafije te pranju novca.

Na tajnim računima RBA zadruga nalaze se mnogi političari UDBA-e te prominentni uglednici hrvatskog političkog i pravosudnog sistema.

tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga

Sastanci u Slovenskoj 9 gdje elita broji ukradene novce i dogovaraju daljnje akcije osobnog bogaćenja uz rasturanje Hrvatske države.

tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
korupcija i kriminal
agencija za nadzor financija u Austriji

Continue Reading

Korupcija

Korumpirani Ustavni sud ruši Ustav, a predsjednik suda je bivši obavještajac

Published

on

Članak 1, temeljnih odredaba Ustava kaže,

Republika Hrvatska jedinstvena je i nedjeljiva demokratska i socijalna država.

U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih građana.

Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.

Ustavni sud srušio jednoglasno usvojen zakon, odluka koja je protivna Ustavu, a predsjednik suda je bivši špijun koji na računima posjeduje milione eura ušteđevine.

USTAVNI SUD PROTUZAKONITO UKINUO JEDNOGLASNO USVOJEN ZAKON ČIME JE SUD PUN UDBAŠA I ŠPIJUNA SA TAJNIM RAČUNIMA ZAŠTITIO KRIMINAL I PRANJE NOVCA RAIFFEISEN MAFIJE

Nedavnom odlukom o rušenju jednoglasno usvojenog zakona tzv. Škibolinog zakona Ustavni sud je stao u zaštitu talijanske i austrijske mafije povezane sa bivšim strukturama UDBA-e. Na tajnim računima zadružne RBA mafije se nalaze i suci pa Ustavni sud postaje drugo tjelo u koje donosi ovakove odluke, a samo je u sukobu interesa. Prvo tjelo je sutkinja Rodin koja i sama ima hipoteku na kući zadružne RBA mafije za čiju korist radi te se nakon dogovorene mafijaške operative na razini Europske Unije i sama izuzela iz predmeta.

Predsjednik Ustavnog suda pod optužbama da je plagijator, a na računu njega i njegove supruge nalazi se 10 000 000 kuna ušteđevine, više o tome piše ovdje ! Postavlja se pitanje kako je to uspjelo ustavnom sucu koji ima plaću manju od 25 000 kn te mu je kao Ustavnom sucu zabranjeno baviti se bilo kakvim drugim aktivnostima.

Predsjednik Ustavnog suda izravno krši Članak 12 Ustava koji propisuje djelovanje Ustavnog suda.


Ustav Republike Hrvatske Članak 12:
Suci Ustavnog suda Republike Hrvatske ne mogu obavljati nijednu drugu javnu niti profesionalnu dužnost.

Veze između talijanske mafije, austrijskih perača novace te bivših UDBA-ških struktura potvđuju i nedavne istrage hrvatske policije koje su dovele do činjenice da je sama hrvatska policija izdavala putovnice talijanskim, austrijskim i srpskim kriminalcima.

Također postoji i veza između protu-ustavnih mjera virusa Korone i talijanske mafije Nandhrette, više o tome ovdje. Baš kako policija lovi serijske ubojice tražeći obrasce, tzv. modus operandi kriminalnih djela, vidi se i da je Korona samo nastavak i prilika mafiji za pranje novca i pljačku stanovništva.

Članak 22: Čovjekova je sloboda i osobnost nepovrediva.

Nikome se ne smije oduzeti ili ograničiti sloboda, osim kada je to odrađeno zakonom, o čemu odlučuje sud.

Članak 23: Nitko nesmije biti podvrgnut bilo kakvome obliku zlostavljanja ili, bez svoje privole, lječničkim ili zdravstvenim pokusima. Zabranjen je prisilni ili obvezatni rad.

Protuu-stavna odluka da Hrvati postanu pokusni kunići za cjepiva koja farmaceutske kompanije nisu uspjeli prodati niti jednom djelu Europe jer ne zadovoljavaju standarde kvalitete te mogu biti izrazito opasna. Dok doktori sve više upozoravaju na nelogičnosti u slučaju Korona, Vlada ubrzano priprema prisilno cjepljenje. Naravno sve odluke Vlade su protuustavne, a Ustqvni sud im služi samo za mazanje oči javnosti od koje većina nepoznaje Ustav.

USTAVNI SUDAC ŠEPAROVIĆ USPJEO JE UŠTEDJETI MILIONE EURA NOVCA NEPOZNATOG PORJEKLA

Ustavni sud potvrdio protu-ustavnu pljačku, veleizdaju i rasprodaju Hrvatske, a predsjednik krši Ustav

Bivši premijerov savjetnik za odnose sa javnošću Krešimir Macan koji je svojedobno uhvaćen u izvlačenju novca sa predsjednikom Josipovićem uhvaćen je u krivotvorenju dokumenata radi uklanjanja video materijala sa računalnog servisa YouTube

Krešimir Macan je samoprozvani stručnjak za propagandu školovan kao električar, a smjenjen je iz ureda premijera nakon što je slavlje Hrvatske nogometne reprezentacija nazvao državnim udarom.

Krešimir Macan služi se obmanama i krivotvorinama te javnu televiziju koristi za privatne interese, sa predsjednikom Josipovićem je izvlačio novac iz javnih poduzeća

Njegovo internet djelovanje je potpuno amatersko i u normalnoj državi bi za ovakove radnje bio strogo kažnjen budući da koristi javnu televiziju za privatne interese svojih klijenata no budući da ima zaštitu korumpiranih institucija Republike Hrvatske njegove kriminalne radnje između ostalog i krivotvorenje ostaju nekažnjene. Javnosti je ostao upamćen po skandalu sa Karolinom Vidović Krišto u emisiji Otvoreno gdje je pokazao visoku dozu nekulture i privitimizma, nakon što je razotkriven izjurio je iz studija.

KREŠIMIR MACAN SOMOPROZVANI STRUČNJAK ZA PROPAGANDU U EMISIJAMA NASTUPA KAO NEZAVISNI STRUČNJAK
KRIVOTVORINA KOJIM KREŠIMIR MACAN UKLANJA VIDEO SADRŽAJ SA SERVISA YOUTUBE

Krivotvoreni dokumenti ne zanimaju hrvatske institucije koje su pod opsadom masonsko udbaške mafije.

Instrukcije Krešimira Macana vidljive su i kod premijera Plenkovića koji odbija odgovarati na jasno postavljenja pitanja. O tome svjedoči i Miroslav Škoro u 11. minuti ovoga video gdje kaže: Razina komunikacije kojom se služite je na razini djeteta. Gdje Osoba A kaže imate li sira, a osoba B kaže moj brat svira violinu. Pokušaj skretanja pozornosti sa važnih pitanja su jasne baš kao što je i jasan modus operandi protuzakonite izvršne, sudske i zakonodavne vlasti gdje najviše zakonodavno tijelo nije u mogućnosti provoditi odluke niti jednoglasno usvojenim zakonima.

Video u 10 minuti i 30 sekundi

Modus operandi laži, obmena i krivotvorenja je jasno vidljiv

SLAVKO KULIĆ O PROTUZAKONITOJ VLASTI U HRVATSKOJ

Ustavni sud ruši trodiobu vlasti, gdje zakonodavno tjelo nije u mogućnosti provesti zakone zbog subverzije na Ustavnom sudu !

Bez trodiobe vlasti hrvatskom narodu je ostala diktatura u 21 stoljeću, što je nepojmljivo suvremenom čovjeku.

KAKO JE UDBA POKRALA HRVATSKU

U Hrvatskoj ilegalne austrijske štedionice peru novac, talijanskoj i albanskoj mafiji, a Corona kriza im je prilika za kamatarenje, lihvarenje i pranje novca. U operacijama mafije sudjeluju državne institucije i hrvatska vojska i policija.

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno