Connect with us

Diktatura

Jednoglasno usvojen zakon u hrvatskom Saboru, osporava nekolicina EU birokrata!

Kolonizacija i uništenje Hrvatske državnosti kao u vrijeme Zrinskih i Frankopana.

Published

on

jednoglasno u Saboru

Zakon koji je na prijedlog Marina Škibole jednoglasno uz pljesak usvojen sa 134 glasa ZA u najvišem državotvornome tjelu Republike Hrvatske, u Saboru, u pitanje su dovele anti-demokratske institucije Europske Unije.

Sudska odluka premrežena čudnim koruptivnim spletkama i zakulisnim igrama dobila je epilog u Luksemburgu gdje je par EU birokrata stalo u zaštitu kriminalnog poslovanja RBA mafije ne-obazirući se na 15 000 hrvatskih obitelji koji su žrtve međunarodnog organiziranog kriminala pranja novca i utaje poreza.

Iako je hrvatsko izaslanstvo na sudu tražilo još vremena za skupljanje dokumentacije sud Europske Unije ih je glatko odbio. Na sudu se nije pojavio niti odvjetnik tužiteljice, hrvatske oštečenice. Tužiteljica je na kraju sa RBA kriminalcima sklopila po sebe vrlo povoljnu nagodbu. Na taj način su RBA kriminalci zakulisnim igrama dobili dokument kojim mogu mahati na korumpiranim hrvatskim sudovima.

Na taj način bankarska mafija je dobila EU dokument za osporavanje jednoglasno usvojenog zakona !

Prema zakonu Marina Škibole ugovori RBA zadruga su ništetni te svatko vraća ono što je primio.

Cjelu priču osporavanja i rušenja hrvatskog zakona pokrenula je općinska sutkinja sa Raba Mirela Rodin koja i sama ima kredit kod RBA zadruga te je u eklatantnom sukobu interesa.

Ona u potpunosti ignorira hrvatski zakon Marina Škibole objavljen u Narodnim Novinama te šalje pismo na sud u Luksemburg vezano za odštetni zahtjev tužiteljice jer joj nakon 5 godina studiranja prava u Hrvatskoj nije jasno kako da tumači zakon iako već godinama radi na sudu.

Sutkinja se nakon toga izuzela iz predmeta te počela napredovati u karijeri. Tako za primjer ona bez ikakvih pedagoških kvalifikacija drži predavanja na studijima prava, ubrzo makon toga diplomira i strelovito napreduje.

Birokratska mašinerija Europske Unije uvodi centralizirani informatički sustav koji šalje naputke sucima da sude prema napucima sudaca Europske Unije i na taj način uspostavlja diktaturu u Hratskoj.

U cjelu priću uskače i najplačeniji hrvatsko-europski sudac svih vremena koji se začudo preziva kao i sudkinja Siniša Rodin. Siniša Rodin je jedan od najskupljih birokrata Europske Unije sa plačom od 220 000 kuna mjesečno. On u medijima odigrava ulogu nepristranog subjekta, eksperta za pravna pitanja, a zapravo skupa sa svojom prezimnjakinjom radi protiv volje i interesa hrvatskog naroda, u interesu kriminalnih i koruptivnih elemenata Europske Unije.

Siniša Rodin je ustvrdio da nema nikakve veze što su ugovori sklopljeni prije nego što je Hrvatska uopće bila u Europskoj Uniji te sam sebe odnosno EU sudove proglasio nadležnim za ovo pitanje.

Ovog poštenjaka dolje na slici, drugi sa desna, možete vidjeti za stolom sa nekim od najvećih ratnih profitera, kriminalaca i izdajnika hrvatskog naroda i hrvatske države ! Doduše uz toliko ogroman novac i veliku plaću lako je zaboraviti na demokratsko pravo hrvatskog naroda.

drugi sa desna Siniša Rodin u drštvu Plenkovića. Sanadera, Žužula, Zubaka idr..

EU suci proglašavaju zakon neusklađenim sa EU zakonima, a najpoznatiji sudac Vrhovnog suda šalje poruku da se ugovori RBA zadruga ionako mogu osporavati na sudu da bi kasnije taj isti sud donosio presude u korist RBA mafije.

“Imamo dokaze da RBA banka pod bojama Hasburške monarhije umotana u indetitet pan-europeizma vrši financijski terrorizam nad građanima Republike Hrvatske !”

Kao što je austrijski car vabio Zrinske i Frankopane da bi ih mogao lakše zaklati i uzeti im veleposjede tako su i austrijski bankari sa posrednicima u Hrvatskoj tražili žrtve po Hrvatskoj dobro zaštićeni masonskim vezama u Državnom odvjetništvu.

Bez dozvole za rad ovjerene u HNB-u i bez OIB-a varali su hrvatske građane te lihvarskim kamatama, izmišljenim troškovima i prevarantskim ugovorima sklapali ugovore samo kod odabranih javnih bilježnika.

Nadolazeću ekonomsku krizu na tržištu nekretnina iskoristili su varajući male hrvatske građevinske poduzetnika. Iako RBA banka ima algoritme za predviđanja stanja na tržištu nekretnina oni su ih koristili upravo za izgradnju skupih stanova koji će za vrjeme krize na tržištu praktično biti bezvrjedni. Krizu su i poticali davajući lihvarske kredite ljudima u Dalmaciji kako bi ekonomsku krizu još više produbili, a oni obilato zaradili ekstra profit. Za male iznose novca sumnjivog porjekla oni su se domogli višestruko vrjednijih nekretnina sa pogledom na more i uz samu obalu. Za te potrebe sa posrednicima iz Hrvatske otvaraju nova poduzeća za trgovinu nekretnina gdje prodaju nezakonito otetu imovinu.

Guverner naknadno upisuje u tajni pravilnik Hrvatske Narodne Banke da je bankama dopuštenao preprodavanje nekretnina, odnosno ovrha za 1/3 vrjednosti pa predprodaja za punu cjenu te na taj nači i on daje legitimitet njihovom nezakonitom radu.

Razbuktalu vatru nezavisnih internet portala kriminalci u vrhu hrvatske birokracije gase cenzurom odnosno nadolazećim zakonom o cenzuri i gašenju medija.

Protiv voditelja poslovnice RBA zadruga St.Stefan podignuta je optužnica za ne plaćanje poreza i vršenje sumnjivih bankarskih transakcija, a austrijsko veleposlanstvo je diplomatskim vezama tržilo put za zataškavanje ovog kriminala o čemu govori i istraživački novinar Margetič.

Svi vodeći mediji u Hrvatskoj su u rukama agencija čiji vlasnici su banke, a mnoge medije kontroliraju donacijama iz razvojnih fondova Europske Unije.

Zašto Hrvatska i Austrijska ambasada skrivaju dokaze o kriminalnom poslovanju RBA banke u Hrvatskoj.

Nakon otkrića afere RBA zadruga u cijelu priču se uključilo i austrijsko veleposlanstvo koje na tajnim sastanicima organizira zataškavanje pranja novca, kamatarenja i samoubistva građana RH te sve želi prikazati i svaliti na ljude koje su bezdušno opljačkali.

Austrijski bankari su uslikani kako ulaze na zadnji ulaz Sabora sa velikim crnim torbama neposredno prije glasanja i usvajanja Škibolinog zakona.

Medije u Europi i Hrvatskoj i novinare koji izvještavaju o ovom međunarodnom kriminalu cenzuriraju te goruće vjesti brzo nestaju sa interneta. Emisije o kriminalu RBA zadruga misteriozno nestaju sa HRT i ZDF web portala kako bi se ova nezapamćena pljačka i kolonizacija sakrila i nastavila…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Spektakularna uhićenja bez ikoga u zatvoru u zadnjih 30 godina …

Published

on

Svjedoci smo spektakularnih uhićenja i brzih puštanja na slobodu.

Vladajući se nadaju da će narod zaboraviti sva ta lažna suđenja Ivi Sanaderu, Nadanu Vidoševiću, Tomislavu Horvatinčiću i mnogim drugim glumcima u režiji UDBE. Parazitski sudovi Republike Hrvatske koji opraštaju milijune, a hapse babe sa placa zbog prodaje kilograma salate. Dok predsjednici sudova zaboravljaju stotine tisuća kuna navesti u svojim karticama sudske farse idu dalje.

Na to je upozorila zastupnica Katarina Vidović Krišto.

Dok oporba i većina u Saboru ražiraju takozvane sukobe ispod stola i dogovaraju daljnu igru sa kriminalnim bankama koje u planu imaju daljnje ovrhe i pljačku Hrvatskog naroda.

na slici Orsat Miljenić SDP sa premijerom Plenkovićem na sastanku komunista Jugoslavije

Jedno je sigurno uhljebi i paraziti u institucijama Hrvatske države te lažna oporba će koristiti virus Coronu za prikrivanje katastrofalne pljačke Hrvatske države u kojoj su i sami učesnici.

Još jedno lažno premijerovo obećanje dokazuje koliko je veliki igrač, najbolji Briselski učenik, poklonik Machiavelijeve doktrine koji radi u interesu Europske Unije i njezinih kriminalnih bankara, oni kamatare napaćeni Hrvatski narod njegovim ukradenim novcima i sve u službi Europske Unije. Unije u kojem nema mjesta za maleni hrvatski narod, nego samo za opustošenu, raseljenu i opljačkanu Hrvatsku državu.

Jedini način za micanje parazita i lopova u Vladi je ulica i pitanje je vremena kada će narod izaći na ulice, jer još 4 godine Plenkovića će bespovratno uništiti Hrvatsku imigracijom i rasprodajom zemlje strancima, te ilegalnim poslovima pranja novca izvučenog iz Hrvatske države ! Bušenja nacionalnih parkova i sječa šuma samo je uvod u kataklizmu koja je pred nama.

Corona virus je tu da spriječi demonstracije, a ne da zaštiti narod.

Hrvatski nezaposleni čovjek, ili onaj sa mizernom penzijom prijetnja je i teret za državu siguran sam da naša vlada ne bi spašavala, ona je anemična i slabodušna. Ona spašava sebe i svoju kriminalnu oligarhiju koja je pljačkala dok su ljudi ginuli sa vjerom u ideale, u slobodnog čovjeka u Hrvatskoj državi.

Kako može oporba nešto promjeniti kad jednoglasno usvojeni zakon nije zaostavio pljačku austrijske bankarske mafije.

Poznati je primjer zakona Marina Škibole koji iako je jednoglasno donesen u Saboru nije spasio imovinu brojnih opljačkanih građana, a tajni računi RBA zadruga i istrage su zaustavljene. Kako onda ocekivati promjene od dijela oporbe ?

Jednoglasno usvojen zakon nije zaštitio građane što onda očekivati od razjedninjene oporbe ?

Samo ulica može donjeti promjene.

Prosvjedi po cjelome svijetu pokazuju da građani gube povjerenje u vladu. Da ne treba vjerovati vladajućima dokazao je i Julian Assange koji je uhapšen i čeka izručenje u S.A.D.

Predsjednik Sabora Jandroković razotkriven je u tajnim dokumentima Wikileaksa, koji dokazuju njegovu poslušnost stranim ambasadama i pokazuje da je ovakova Hrvatska država uistinu tamnica Hrvatskog naroda ! Ovo je država bogatih Njemaca, Amerikanaca i Engleza koji bogatim čizmama gaze i izrabljuju Hrvatskog radnika, čovjeka i znanstvenika, upravo je uloga države stvoriti uvjete za život. Za život treba hrabrosti, a od anemičnih dezertera i veleizdajnika života nemožemo očekivati.

Inertni reaktivan hrvatski narod ne zna iskoristiti trenutak i krenuti u promjene.

Ovrhe nisu stale iako je zakon donesen jednoglasno, mafija u samom vrhu EU diktaturom spriječila provedbu hrvatskog zakona

tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
korupcija i kriminal
agencija za nadzor financija u Austriji

Plenković će na kraju mandata bježati u Bruxell iz kojega je i došao !

Continue Reading

Diktatura

Hrvatska nije država već EU rezervat obespravljenih

Published

on

Dokazi o obmani i lažima te serviranje hladne istine o potčinjenosti Hrvatskog naroda te virtualnoj Hrvatskoj državi koja uveliko podsjeća na indijanski rezervat:

Proizvodne kvote u kombnaciji sa neoliberalnim kapitalizmom, nema smisla niti logike.

Korumpirani rukovodioci u državnim institucijama na usluzi germanskom kapitalu, austrijskim i njemačkim bankama.

Njemačke i Austrijske banke pune novaca ukradenim hrvatskim građanima u protuzakonitoj pretvorbi i privatizaciji u Hrvatsku se vraćaju uz zelenašku kamatu.

Buđenje talijanskog irendetizma i revizija povjesti koja je temelj Hrvatske države.

Hrvatska nafta odlazi u Mađarsku te jačanje Mađarskog nacionalizma.

Hrvatsko more predano Italiji.

Vatikanski ugovori i plaćanje crkvenog poreza.

Talijanski jezik ravnopravan Hrvatskom iako su Talijani u velikoj manjini, a nemaju jednaka prava u Italiji. Veliki sukobi oko ćirilićnih plača dok program Europske Unije o uvođenju Talijanskog jezika u hrvatske škole i državne institucije prolazi nezapaženo.

Talijani i Austrijanci na čelnim pozicijama Hrvatske Narodne Banke i državnim ministarstvima.

Kažnjavanje migranata koji ilegalno prelaze granicu radi provedbe Kalergijevog plana, rezultrialo hapšenjem policajaca i puštanjem migranata.

Za paljenje EU zastave kao izraz državne samostalnosti 3 godine zatvora.

Jednoglasno usvojen zakon, Škibolin zakon (sa 134 glasa za), u Saboru Republike Hrvatske srušila nekolicina korumpiranih EU birokrata, a suci ga neprovode iako je službeno na snazi i uredno objavljen u Narodnim Novinama.

Ovakav tretman u Americi imaju američki Indijanci koji su domicilno stanovništvo Amerike, sada se nalaze u rezervatima. inertnost i nepravovremena reakcija miroljubivih Indijanaca dovela ih je u podređen položaj i vječito ropstvo.

Slika demokracije koja se prezentira kao ravnopravnost lažni je paravan za istrebljenje i okupaciju te prihvaćanje novog imperijalizma.

Što nije uspjelo Hitleru uspjelo je Angeli Merkel i njemačkim tajnim službama. Hrvatska je u potpunosti pod kontrolom stranih tajnih službi.

Pod krinkom Hrvatske demokracije, slobode i samostalnosti sustavno je 38 njemačkih saveznih država i 50 američkih saveznih država radilo na razbijanju jugoslavenske države i zakuhavanju rata. Danas na tzv. oslobođenim područjima nitko ne živi čime ih je lakše devastirati i brutalno eksploatirati.

Uništenje i eksploatacija hrvatskog životnog prostora

Nekontrolirana sječa šuma, pretvaranje nacionalnih parkova u rudnike neke strane državljane će učiniti iznimno bogatima kao i veleizdajnike u hrvatskoj Vladi, ali če nanjeti veliku, nepovratnu  štetu hrvatskom životnom prostoru. 

Ista politika se provodi i u gradovima npr. Zagrebu gdje je jedan od najpoznatijih i najljepših kvartova Trešnjevka izbetoniran do neprepozntljivosti. Profit su podjelile austrijske banke i korumpirano gradsko vjeće na čelu sa gradonačelnikom Bandićem.

Danas se na teritoriju RH nalaze američke vojne baze, a germanske strane banke su uz poticanje kriminala i korupcije protuzakonito opljačkale društveno narodno vlasništvo. Hrvati su proglašeni nekakvim Irancima, sve i da jesu Iranci nepojmljivo je da više liče Slavenima i pričaju Slavensim jezikom.

Hrvati kao Slaveni previše liče Rusima i uz njihovu prevrtljivost potrebno je prostore Hrvatske naseliti obojenim rasama te uništiti Hrvatsku kulturu i naciju.

Pred-izborna uhićenja dokaz su da imamo duboku državu čiji kontrolni upravljač drže lažljivci i psihopati na vlasti u državnim institucijama.

Takozvana trodioba vlasti u Hrvatskoj na zakonodavnu, izvršnu i sudsku nepostoji ! To se vidi uhićenjima neposredno prije izbora i njihova brza puštanja. Sprega politike, sudstva i državnih institucija od Hrvatske je napravila državu “odabranih” veleizdajnika !

Hrvatska uvelike sliči indijanskom rezervatu u americi
SUSTAVNA OBMANA O HRVATSKOM PORJEKLU
Austrijska ambasada uhvaćena u prikrivanju BANKARSKOG kriminala
RANKO OSTOJIČ POD NAREDBOM AGENATA MI5
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
Ukradeni novci u Austrijskim bankama, RBA zadrugama
ODVJETNIK NOBILO O AGENTIMA NJEMČKOG BND-a
ima još imena na listi….
UNIŠTENJE ŽIVOTNOG PROSTORA -ZAGREB NEKADA
UNIŠTENJE ŽIVOTNOG PROSTORA – ZAGREB DANAS

Continue Reading

Diktatura

Prodaja poljoprivrednog zemljišta strancima, put u feudalizam!

Published

on

Na snagu je stupio zakon o prodaji poljoprivredne zemlje strancima, istovremeno Europska Unija provodi programe talijanizacije Istre, a predsjednik EU parlamenta naziva Dalmaciju i Istru talijanskima.
U cijelu priču su uključene i austrijske banke koje su pune ukradenog Hrvatskog novca koji se u Hrvatsku vraća uz zelenašku kamatu. Razotkrivena je zavjera protiv Hrvatske države i malenog Hrvatskog naroda.

Dok HDZ kapital šalje u kamenitu Hercegovinu i zakuhava odnose sa Slavenskim muslimanima i pravoslavcima jača Vatikanska katolička crkva u Hrvatskoj kao i utjecaj Talijanskog jezika u Istri. Ina je u mađarskim rukama, a Gospodarski pojas u talijanskim. Očigledno je da nametnuta kvinsliška vlada i predizborni inženjering Europske Unije, cenzura i pranje mozga vodi cilju tuđinskim interesima i daljnjoj kolonizaciji i feudalizaciji Hrvatske i njenih građana.

Mnogi branitelji će reći za ovo se nismo borili, ali do sada nismo vidjeli značajnije proteste budući da Hrvatska nema nikakve ekonomske i proizvodne kapacitete. 
Trenutna situacija liči na pobjedu germanske i talijanske politike. Hrvatska je danas država koju u potpunosti preuzima strani kapital i kapital ukraden građanima Hrvatske. Ono što nije uspjelo Hitleru i Musoliniju uspjelo je Angeli Merkel.

Europa potencira Slavenske vjerske sukobe, a potencirala je i sukobe u bivšoj Jugoslaviji iz kojih je očigledno i najviše profitirala, za razliku od većine građana Hrvatske!

Tu su i migranti koji se masovno naseljavaju dok se građanima oduzima imovina. Ovo sve više liči na provedbu Kalergijevog plana.

Balkansko bure baruta sa migrantima postaje nova prilika fašističkoj Europi da stvori policijsku državu. Nedavna diktatura za vrjeme Korona virusa prikazuje pravu sliku u kojoj živimo i radimo kao i nadolazeća prisilna cjepljenja i ugradnju identifikacijskih čipova.

Raspušten Sabor u koji uopće nedolaze zastupnici te ukidanje jednoglasno usvojenog zakona u Saboru RH baca jasniju sliku na Europu i njen odnos prema mijijaturnoj državici bez ozbiljne vojske, proizvodnje i ikakve šanse za pružanje otpora diktaturi, koruptivnog stranog kapitala koji daje legitimitet pljački i otimačini.

Demokracija u tzv. Matriksu kamera za prepoznavanje lica koja bilježe svaki vaš pokret u kombinaciji sa naprednim računalnim mrežama i multidimenzionalnim matematičkim analizama daje na izbor istu izdajničku politiku za koju su građani u zemlji bez proizvodnje i vojske prisiljeni glasovati ! Pitanje je dali se itko više može oduprijeti fašizmu 21 stoljeća ?

JEDNOGALSNO USVOJEN ZAKON UKINUT OD STRANE EUROPSKE UNIJE
NAJAVA RH U EU JOS DAVNE 91

Austrijska ambasada prikrivala kriminal RBA zadruga diplomatskim kanalima!

Continue Reading

Popularno