Connect with us

Kriminal

Tajne službe spriječile masovnu podršku Filipu Zavadlavu!

Published

on

Filip Zavadlav, pomorac koji je zbog svakodnevnog reketarenja i maltretiranja nabavio kalašnjikov i pobio splitske dilere dobio je masovnu poršku na internet portalima, no sve facebook grupe su ugašene kako bi se Filipa prikazalo kao duševno poremečenu osobu, a ne žrtvu korumpiranog kriminalnog društva.

Ovaj mladić na brodu kao pomorac mogao je dovoljno zaraditi da sebi obezbjedi odličan standard života međutim nije moga pobjeći iz trulog korumpiranog okruženja u kojem se našao krivnjom neučinkovitih i korumpiranih državnih institucija.

Po svoj kruh sa sedam kora krenuo je iz rodnog Splita, a njegovog brata narkomana su koristili kao sredstvo da mu se približe i otmu mu novac.

Po klasičnom scenariju nakon pokolja splitskih dilera režimske novine su ga počele prikazivati kao duševno bolesnu osobu, te su silnu građansku podršku proglasili nevažnom.

No nije trebalo dugo čekati da se pokaže da su upravo visoke službe sigurnosti paravani za dilanje droge, šverc migranata, lanci prostitucije idr. Zbog reketarenja i šverca drogom, uhićen je djelatnik VSOA-e (Vojnoj sigurnosno-obavještajna agencija) Gordan Grbić te je pao na poligrafu.

Obično se za takve slučajeve narod pokušava uvjeriti da se radi o tajnom zadatku. Da visoko organizirani kriminal caruje u Hrvatskoj pokazali su slučajevi Dina Molnara, Siniša Palma, Britt Lapthorne, Jadranka Skender, Marka Framciškovića, Ana Maria Braim idr.

Dino Molnar pronađen je upucan u svome automobilu, a slučaj je okarakteriziran kao samoubistvo iako brojni dokazi upučuju na pomicanja tijela. Dino je neposredno prije svoga navodnog samoubistva prijavio svoje nadrđene za mito i korupciju.

Zbog pronevjere od 17 milijuna kuna javno su optužili pročelnika Palma koji je nakon svoga nestanka pronađen obješen.

Australska turistkinja Brit Lapthorne nestala je u Dubrovniku. Tijelo joj je pronađeno nakon 18 dana. Britnin otac je tvrdio tijelo 21 godišnje Lapthorne moglo je ostati ispod vode 18 dana samo ako je vezano utezima. Britni je zadnji put viđena u noćnom klubu kako razgovara sa dva nepoznata muškarca. Dubrovnikom se počela širiti priča kako su je ubili policajci.

Jadranka Skender pripadnica Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga na radnom mjesto u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku netragom je nestala. Njena kći je pronašla njezin otključan automobil sa ključevima u bravi uz južni savski nasip. U autu su bile njezine osobne stvari, u novčaniku nije nedostajao novac, a njezine dvije kreditne kartice pronađene su naknadno u stanu.

Kroz sličan scenario je prošao i Marko Francišković. Ovoga predsjedničkog kandidata Ranko Ostojić je strpao u ludnicu zbog prepiske na facebooku. Marka inače hrvatskog branitelja su nekoliko mjeseci šopali teškim tabletama da bi nakraju utvrdili da je zdrav i da mu nije mjesto u ludnici. Marko je poznat po nacionalnim stavovima i propagira borbu protiv Velikog Izraela i slobodnu Palestinu. Nakon izlaska sa prisilnog lječenja i bunta protiv lopovske klijentelističke Hrvatske za koju se borio u Domovinskom ratu postao je musliman i rješenje hrvatskih demografskih i financijskih problema vidi u uvođenju šerijata. Šerijat zabranjuje kamatu kao i Biblija kaže Marko, a rješenje demografskih problema vidi u uvođenju poligamije.

Ana Maria Braim je policajka koja je radila na slučajevima ubistava zagrebačke mafije. Kada je došla do saznanja i povezanosti ubistava kolege iz radnog okruženja počeli su je praviti ludom. Nakraju ju je 15 policajaca strpalo u ludnicu, oduzeta su joj djeca i poslana je u privremenu mirovinu.

Ovo su neke od jezivi priča u našoj korumpiranoj državi.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. RAID

    March 6, 2020 at 8:44 pm

    Nije bas tako s svezi ovog momka…al bijes gradana na sustavno psihicko, duhovno i materijalno ugnjetavanje itekako je zabrinulo sve pacove i zohare vidjelo se da je potrebna mala iskra da “SVE PLANE” I treba vas strah bit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kriminal

Brojna politička ubojstva povezuje korupcija i tajne transakcije

Published

on

Nedavno zatvorsko pjevanje Josipe Rimac kako je Kolinda dilala kalašnjikove za Siriju te otkrića o primanju mita od strane njenoga supruga za što je znao DORH no nije reagirao otkriva pravu nacrniju sliku hrvatske visoke političke scene.

Jadranka Skender je vjerojatno ubijena to je sada sve jasnije kako bi se zataškao kriminal u uredu predsjednice, kako bi se zataškao kriminal za koji je znao DORH. Ova hrabra i čestita žena je profesionalno smaknuta jer je previše znala o kriminalu na visokoj razini. Do sada smo čitali o generalima dilerima, a sada vidimo da se državne službe koriste za obračun sa neistomišljenicima sa svrhom zastrašivanja ili ubistva. Hrvatsku javnost je šokirala i priča policajke Ane Marie Braim koju su prisilno psihijatrijski hospitalizirali kako bi je diskreditirali jer je bila na tragu rješavanja ubistva zagrebačke mafije.

Jadranka Skender je ubijena, to su zaključili i mnogi korisnici društvenih mreža.

Da, ona nije jedina. Nedavo takozvano samoubistvo pročelnika Virovitičke gradske blagajne je šokiralo građane Hrvatske jer je u priču o ubistvu-somoubistvu upetljan bivši ministar policije gradonačelnik Kirin.

Nadalje jedno od najgnusnijih ubistava vezano je za ubistvo mladoga policajca Dina Molnara. Dino je prijavio korupciju svojih nadređenih neposredno prije svoga ubistva koje je prikazano kao samoubistvo. Mnoštvo dokaza koji upućuju na Dinovu likvidaciju nalazi se na blogu istraživačkog novinara Mira Matijevića.

Tajni računi i tajne transakcije se zataškavaju na globalnoj razini Europske Unije. Poznati su tajni računi RBA zadruga koji su bez ikakvoga grafološkoga vještačenja odbačeni, a istragu je zaustavila Vesna Pusić koja prema dokumentu u zadrugama na ime svoje kćeri skriva nekoliko miliona eura. Prva na listi je kći bivšega predsjednika Mesića sa vise od 12 000 000 eura.

agencija za nadzor financija u Austriji
tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
korupcija i kriminal
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade

Continue Reading

Kriminal

Kapitalistički neoliberalizam i proizvodne kvote sa svrhom uništenja RH

Published

on

Dok je Hrvatska pod udarom kapitalističkog neoliberalizma i tzv. slobodnom protoku kapitala, sumnjiva porjekla, pranje novca, u Hrvatsku stižu direktive o proizvodnim kvotama, zagrani ribolova, uništenje šuma i privatizaciji voda.

Izdajnička vlada je omogućila predaju Gospodarskog pojasa bez ispaljenog metka, mađarske avione na hrvatskom nebu, dok mi brojimo poginulie vojne pilote, srušene zrakoplove i bespilotne letjelice.

Iza

EU Hrvatsku pretvara u austro/ugarski imigracijski rezervat!

Hrvati danas imaju slične probleme kao i američki Indijanci. Hrvati su prjetnja vlastitoj državi i novoj EU okupaciji.

Nametnuti euro

Nametanje eura sa svrhom onemogućavanja ekonomskih reformi i kontrola Hrvatske Narodne Banke.

Dvojezičnost u Istri

EU pod krinkom razvojnih programa provodi talijanizaciju istre, u Istri je i službeno omogućeno Talijanskom jeziku ravnopravnost sa Hrvatskim jezikom u državnim institucijama.

Ukradena INA

Kriminalno preuzimanje INE nije onemogućeno nego se otegnuo postupak vraćanja u vlasništvo Hrvatske kao i lažna obećanja premijera Plenkoviča.

Njemačke tajne službe zakuhavale rat u Jugoslaviji

Njemačke tajne službe su radile na rasturanju Jugoslavije, a Austrijska ambasada uhvaćena u prikrivanju kriminala RBA zadruga.

Rušenje jednoglasno usvojenog zakona u Saboru RH

Zakon Marina Škibole koji je razotkrio i zaustavio kriminal RBA zadruga srušili tajni agenti stranih tajnih službi i birokracija Europske Unije.

Njemačke tajne službe i austrijska ambasada prikrivale pljačku Raiffeisen banke

Guranje Hrvatske u Šengen sa svrhom masovne migrantske imigracije

Licemjerna Europa inkrimirane hrvatske političare stavlja u institucije Europske Unije

Drakonske kazne za paljenje zastavae EU

Predizborna uhicenja su znak duboke drzave kontrola nezavisnih institucija

Continue Reading

Kriminal

Škibola pozvao na bojkot namještenih izbora!

Published

on

Lažna prebivališta aktiviraju se prije izbora !

Kriminalne strukture kontroliraju našu državu – kazao je Škibola

Škibola je pozvao oporbu na kolektivni bojkot izbora iz razloga što valdajuća garnitura namješta izbore izmišljenim prebivalištima i glasovima.

Demokracija sa 100 000 lažnih prebivališta nema nikakvog smisla.

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno