Connect with us

Kriminal

Tajne službe spriječile masovnu podršku Filipu Zavadlavu!

Published

on

Filip Zavadlav, pomorac koji je zbog svakodnevnog reketarenja i maltretiranja nabavio kalašnjikov i pobio splitske dilere dobio je masovnu poršku na internet portalima, no sve facebook grupe su ugašene kako bi se Filipa prikazalo kao duševno poremečenu osobu, a ne žrtvu korumpiranog kriminalnog društva.

Ovaj mladić na brodu kao pomorac mogao je dovoljno zaraditi da sebi obezbjedi odličan standard života međutim nije moga pobjeći iz trulog korumpiranog okruženja u kojem se našao krivnjom neučinkovitih i korumpiranih državnih institucija.

Po svoj kruh sa sedam kora krenuo je iz rodnog Splita, a njegovog brata narkomana su koristili kao sredstvo da mu se približe i otmu mu novac.

Po klasičnom scenariju nakon pokolja splitskih dilera režimske novine su ga počele prikazivati kao duševno bolesnu osobu, te su silnu građansku podršku proglasili nevažnom.

No nije trebalo dugo čekati da se pokaže da su upravo visoke službe sigurnosti paravani za dilanje droge, šverc migranata, lanci prostitucije idr. Zbog reketarenja i šverca drogom, uhićen je djelatnik VSOA-e (Vojnoj sigurnosno-obavještajna agencija) Gordan Grbić te je pao na poligrafu.

Obično se za takve slučajeve narod pokušava uvjeriti da se radi o tajnom zadatku. Da visoko organizirani kriminal caruje u Hrvatskoj pokazali su slučajevi Dina Molnara, Siniša Palma, Britt Lapthorne, Jadranka Skender, Marka Framciškovića, Ana Maria Braim idr.

Dino Molnar pronađen je upucan u svome automobilu, a slučaj je okarakteriziran kao samoubistvo iako brojni dokazi upučuju na pomicanja tijela. Dino je neposredno prije svoga navodnog samoubistva prijavio svoje nadrđene za mito i korupciju.

Zbog pronevjere od 17 milijuna kuna javno su optužili pročelnika Palma koji je nakon svoga nestanka pronađen obješen.

Australska turistkinja Brit Lapthorne nestala je u Dubrovniku. Tijelo joj je pronađeno nakon 18 dana. Britnin otac je tvrdio tijelo 21 godišnje Lapthorne moglo je ostati ispod vode 18 dana samo ako je vezano utezima. Britni je zadnji put viđena u noćnom klubu kako razgovara sa dva nepoznata muškarca. Dubrovnikom se počela širiti priča kako su je ubili policajci.

Jadranka Skender pripadnica Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga na radnom mjesto u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku netragom je nestala. Njena kći je pronašla njezin otključan automobil sa ključevima u bravi uz južni savski nasip. U autu su bile njezine osobne stvari, u novčaniku nije nedostajao novac, a njezine dvije kreditne kartice pronađene su naknadno u stanu.

Kroz sličan scenario je prošao i Marko Francišković. Ovoga predsjedničkog kandidata Ranko Ostojić je strpao u ludnicu zbog prepiske na facebooku. Marka inače hrvatskog branitelja su nekoliko mjeseci šopali teškim tabletama da bi nakraju utvrdili da je zdrav i da mu nije mjesto u ludnici. Marko je poznat po nacionalnim stavovima i propagira borbu protiv Velikog Izraela i slobodnu Palestinu. Nakon izlaska sa prisilnog lječenja i bunta protiv lopovske klijentelističke Hrvatske za koju se borio u Domovinskom ratu postao je musliman i rješenje hrvatskih demografskih i financijskih problema vidi u uvođenju šerijata. Šerijat zabranjuje kamatu kao i Biblija kaže Marko, a rješenje demografskih problema vidi u uvođenju poligamije.

Ana Maria Braim je policajka koja je radila na slučajevima ubistava zagrebačke mafije. Kada je došla do saznanja i povezanosti ubistava kolege iz radnog okruženja počeli su je praviti ludom. Nakraju ju je 15 policajaca strpalo u ludnicu, oduzeta su joj djeca i poslana je u privremenu mirovinu.

Ovo su neke od jezivi priča u našoj korumpiranoj državi.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. RAID

    March 6, 2020 at 8:44 pm

    Nije bas tako s svezi ovog momka…al bijes gradana na sustavno psihicko, duhovno i materijalno ugnjetavanje itekako je zabrinulo sve pacove i zohare vidjelo se da je potrebna mala iskra da “SVE PLANE” I treba vas strah bit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kriminal

Prevaranti RBA zadruga razotkrili međunarodno organizirani kriminal

Published

on

Kada bi netko dolazio po kredit u Raiffeisen banku oni bi ga odbili da bi zatim slali tzv. posrednike koji bi im kucali na vrata i dolazili na posao i nudili im tzv. povoljne kredite ali ne u RBA banci nego u RBA d.o..o zadrugama, tamo bi pod maskom legalne banke ljude nabrzinu uvjeravali kako se radi o povoljnom kreditu RBA banke te bi bez solemizacije užurbano zloupotebljavajući povjerenje i bez ikakvih analiza varale i gurale u bankrot klijente krivim savjetima i lažima.

Raiffeisen banka je osnovala posebnu podružnicu za pljačku bogatih građana i poduzetnika

Javni bilježnici su provodili nezakonite ugovore te ih nisu solemizirali !

ZAKON O JAVNOM BILJEŽNIŠTVU ČL.35 Trebalo je prevesti ugovor od ovlaštenog prevodioca i da je bilježnik morao protumačiti ugovor ako se radi o solemniziranom ugovoru koji ima snagu javnobilježničkog akta. Kada se radi samo o ovjeri potpisa isprave nemaju snagu ovršne isprave. Da bi se mogle shvatiti ekonomske poslijedice ugovora sadržaj istog mora biti određen, odrediv i da ga stranka razumije. Ako jezik u ugovoru ne poznamo a nije ugovor preveden jasno da ne znamo kakvu obvezu preuzimamo. Dakle dvije su stvari su bitne, NIJE OVRŠNA ISPRAVA ona koja nije sastavljena u skladu sa zakonom o bilježništvu i ugovor nije ni mogao nastati ako stranka ne zna što piše u ugovoru.

Ugovori RBA zadruga nisu solemizirani. Zadruge su ovjeravale ugovore kod isključivo odabranih svojih javnih bilježnika !

Nezakoniti ugovori su lihvarski i prevarantski. Visoke proizvije koje su predstavnici RBA zadruga primili su nezakonite jer osoblje RBA zadruga nije na bilo koji način pružilo adekvatne usluge i analize tržišta, naprotiv zlorabili su povjerenje u poslovanju. Također se izgradnja zgrada vršila uz njihov nadzor i na njihov nagovor se često skupljim materijalom gradilo (poduzetnici su krivo bili obavješteni o stanju na tržištu nekretnina te su gradili skupe stanove u trenutku kada je kriza tržišta nekretnina već bilo u začetku), no oni su za cilj imali isključivo prouzročiti što veću štetu svojim strankama kako bi što lakše preuzeli njihove nekretnine. Za potrebe toga su osnovali poduzeće za trgovinu nekretninama.

RBA zadruge su pred nekretninsku krizu poticale gradnju stanova, a istovremeno direktorova žena sa posrednikom osnovala društvo za trgovinu nekretninama !

Nakon jednoglasno usvojenog zakona Marina Škibole, mafija je preko korumpiranih sudaca koji imaju zajedničko prezime i vrlo vjerojatno su u rodu odigrala spletku u institucijama EU te su tako razotkrili čvrstu povezanost talijanske mafije (za koju su vršili pranje novca) sa hrvatskim i europskim institucijama,

Borba protiv organiziranog međunarodnog kriminala se u tom trenutku zaustavlja te iako se u javnosti ostavio dojam da se vodi borba protiv mafije, sada Vlada i EU rade u interesu mafije tj. u interesu pojedinih korumpiranih članova međusobno povezanih ineresom za osobno bogaćenje kršeći Ustav i Zakone.

Umjesto da se utvrdi materijalna šteta i kaznena odgovornost zbog brojnih samoubistava vodi se diskusija o tome gdje su ugovori potpisani !

ako RBA banka tvrdi da su ugovore potpisivali u Austriji zasto u ugovorima stoji da je za sporna pitanja nadlezan sud u Zagrebu ???

Također govori se o neujednačenosti kamata koje su visestruko preko 5 puta veće nego one u Austriji zbog tobože većeg rizika, no svi se prave ludi jer pravnici nemaju pojma o matematici, jer je to notorna glupost, da se napravi matematička analiza jasno bi se utvrdilo da se iz Hrvatske izvlačio extra profit !! I da su Hrvati dovedeni na put uništenja kako bi germanska gospoda nastavila pljačkat hrvatski narod skupa sa veleizdajnicima Republike Hrvatske !

Sve gluposti koje bankari izjavljuju na sudovima se uzimaju zdravo za gotovo, bez ikakvih podataka, dokaza, banka čiji direktor je već bio suđen za kriminal neumoljivo nastavlja sa pljačkom.

Continue Reading

Kriminal

Rušenje Škibolinog zakona započelo ilegalnim angažmanom stručnjaka za propagnadu!

Published

on

Proces rušenja zakona kojim su trebale biti zaustavljene ilegalne mafijaške štedionice započeo je zapošljavanjem stručnjaka za propagandu. Iako je RBA banka isprva tvrdila da nemaju nikakve veze sa RBA zadrugama naknadno su im u skandalu koji je otkrio index.hr zapošljavale stručnjake za propagnadu kao i mnoštvo odvjetnika i pravnih stručnjaka kojima su nastavini proces pljačke hrvatskog naroda. U tom procesu pljačke ilegalna veleizdajnička vlast u RH stala je na stranu lihvara, kamatara i financijskih kriminalaca te je oštečenike dodatno pljačkala troškovima sudskih postupaka i ovršnim radnjama.

Rušenje Škibolinog zakona započelo ilegalnim pritiscima Raiffeisen banke i angažiranjem PR agencija i stručnjaka za propagandu.

Zakon o sprečavanju lihvarenja i kamatarenja građana donešen u Poljskom parlamentu po hitnom postupku zaustavila je Europska Unija čime je jasno potvrdila da radi u interesu lihvara i organiziranog kriminala. Zakon o ništetnosti ugovora o kreditu s međunarodnim obilježjima, tzv Škibolin Zakon sklopljenih u Republici Hrvatskoj s neovlaštenim vjerovnikom je također prema preporukama Eurposke komisije stavljen izvan snage, od strane korumpiranog Ustavnog Suda. Dok predsjednik Ustavnog suda Šeparović ne može jasno objasniti porjeklo njegovih ušteđenih 10 000 000 kn koje je morao steći protuzakonito jer mu i sam Ustav zabranjuje bilo kakav rad osim rada na Ustavnom sudu, a plaća mu je manja od 24 000 kn.

EU zaštitila lihvare u Poljskoj i perače novca u Hrvatskoj

Predsjednik Ustavnog suda skriva milione, a prema Ustavu mu je zabranjeno raditi bilo kakve poslove izvan rada na Ustavnom suda.

Predsjednik Ustavnog suda izravno krši Članak 12 Ustava koji propisuje djelovanje Ustavnog suda.

Ustav Republike Hrvatske Članak 12:

Suci Ustavnog suda Republike Hrvatske ne mogu obavljati nijednu drugu javnu niti profesionalnu dužnost,

Kada je otkriveno da predsjednik Ustavnog suda Šeparović skriva na računu preko 10 000 000 kn, on se pravdao poslovima za Vijeća Europe na nacionalnoj televiziji HRT. Međutim da predsjednik izravno krši Ustav svojim aganžmanom može se vidjeti direktno tumačenjem Ustava članka 12.

Dok oporba proziva Ustavne suce i ministra pravosuđa kao i predsjednika Vrhovnog suda jasno je da oni namjerno stvaraju pravosudni kaos iz kojega najviše profitiraju odvjetnici često iz krugova njihovih bližih obitelji.

Brojne korupcijske afere i pravna nesigurnost donose enormne profite sucima i odvjetnicima. Upravo iz tih razloga je pravosuđe dobro smišljen sistem koji pljačka građane i često mjenjajući zakone uvjek na štetu građana, a u interesu financijske i pravosudne mafije.

Brojni RBA oštečenici su donošenjem jednoglasno usvojenog zakona Marina Škibole podnjeli tužbe kojim su trebali dobiti odštete za nezakonito i kriminalno djelovanje RBA mafije, međutim pravosudnim inžinjeringom korumpiranih sudaca u Hrvatskoj ljudi su samo dobili enormne troškove te su im se dugovi još više uvećali. Na tome su zaradili odvjetnici, suci te kamatari i perači novca za talijansku mafiju Ndranhetu.

Ilegalno prenošenje novca u torbama preko granice za talijansku mafiju EU pravosuđe nazvalo slobodnim protokom kapitala.

Da Hrvatska nije jedina EU država čijim političarima kao i onima u EU vlada talijanska mafija Ndranheta može se vidjeti u slučaju ubojstva slovačkog novinara Jana Kuciaka. Njegov zadnji članak razotkrio je vezu talijanske mafije, vrha slovačke politike te povlačenje novca iz EU fondova.

Do dan danas nije jasno kako je mala seoska austrijska banka mogla plasirati milione eura ilegalno u Hrvatsku, kako do dan danas nije plaćen porez u Austriji i Hrvatskoj te kako tajni računi hrvatskih političara do danas nisu blokirani te zašto su sve istrage zaustavljene, kako Europska Unija ilegalno prenošenje novca u torbama može nazivati slobodnim kretanjem kapitala. To jasno ukazuje na vezu talijanske i albanske mafije koji kontroliraju institucije EU, Austrije i Hrvatske sa svrhom ilegalnog pranja novca popraćeno sa pljačkom i otimačinom nekretnina građanima Republike Hrvatske. Cenzura obustavljanje istraga kao i režirano ukidanje zakona ukazuje na nepobitnu činjenicu da je vlast u Hrvatskoj ne služi građanima već Europskoj i Hrvatskoj mafiji koja koristi državne institucije za osobno bogaćenje na štetu cjelokupne hrvatske države i društva.

Dok nam istaknuti članovi globalističke europe govore o beskonačnom dugu te otimaju naše domove, tvornice, rudnike, vodu, naftu i ribu sanjaju naše ropstvo. Tako George Soroš koji je proglašen za državnog neprijatelja od strane Franje Tuđmana danas je istaknuti prijatelj premijera Plenkovića i veliki zagovaratelj tzv. slobodne Europe čijim institucijama caruje mafija sa zaštitom europskog pravosuđa.

tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
korupcija i kriminal
agencija za nadzor financija u Austriji

Continue Reading

Kriminal

Covid19 je sredstvo uništenja Republike Hrvatske radi prikrivanja pljačke i imigracije

Published

on

Ako je cjepivo učinkovito zašto je obvezatno ?! Cjepljeni ljudi bi trebali biti zaštićeni od virusa zašto bi onda prisiljavali druge da prime cjepivo ?!

Postaje jasno da situacija sve više liči na 91. kada je UDBA pod uviđenjem da se srušio Berlinski zid i da je komunizam pao u Rumunjskoj odlučila pokrenuti rat u Jugoslaviji sa ciljem prisvajanja državne imovine i pljačke stanovništva i države. U tome su im pomagale tajne službe zapadne europe kao i talijanska i albanska mafija. Danas albanska mafija po Dalmaciji drži najbolje apartmane, hotele idr. u čemu im je pomagala i tajne službe austrije i njemačke. Austrija kamatari hrvatske građane novcima ukradenim u Hrvatskoj i novcima stečenim na nezakonit i kriminalan način, čime je njemački Wermarcht promjenio sredstva ali ne i cilj koji je ropstvo Hrvatske države i njenog naroda.

Organizacija acu2020.org skupina doktora koji potvrđuju da je Korona LAŽ.

Vladavina premijera Plenkovića, kojemu neki predviđaju da će krenuti putem Sanadera obilježena je protuustavnim zakonima, zaštitom austrijske bankarske mafije, te zaštita HDZ ovog kadra koji štiti pranje novca talijanske i albanske mafije u Hrvatskoj.

Covid je šansa kleptomanskoj ratnoprofiterskoj bagri da za stanje u državi optuži virus koji do danas nije izoliran već je isključivo oblik bankarsko, političko biološkog rata protiv slobodnog bjelog čovjeka u Europi.

O zavjeri protiv Hrvatske i Europe govori i mađarski premijer Orban, do jučerašnje teorije zavjere postaju realnost. Više nitko ne govori o migrantskoj krizi i pljački Hrvatske, prodaji INE, Agrokora, vjetroelektranama i Slavonskoj 9 .

Sam Franjo Tuđman je proglasio Soroša veleizdajnikom RH da bi danas Plenković sa njim jeo i pio i dogovarao daljnje rasturanje Hrvatske države.

Tajni računi na kojima prednjači kći predsjednika Mesića do danas nisu istraženi.

tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
korupcija i kriminal
agencija za nadzor financija u Austriji

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno