Connect with us

Diktatura

Spektakularna uhićenja bez ikoga u zatvoru u zadnjih 30 godina …

Published

on

Svjedoci smo spektakularnih uhićenja i brzih puštanja na slobodu.

Vladajući se nadaju da će narod zaboraviti sva ta lažna suđenja Ivi Sanaderu, Nadanu Vidoševiću, Tomislavu Horvatinčiću i mnogim drugim glumcima u režiji UDBE. Parazitski sudovi Republike Hrvatske koji opraštaju milijune, a hapse babe sa placa zbog prodaje kilograma salate. Dok predsjednici sudova zaboravljaju stotine tisuća kuna navesti u svojim karticama sudske farse idu dalje.

Na to je upozorila zastupnica Katarina Vidović Krišto.

Dok oporba i većina u Saboru ražiraju takozvane sukobe ispod stola i dogovaraju daljnu igru sa kriminalnim bankama koje u planu imaju daljnje ovrhe i pljačku Hrvatskog naroda.

na slici Orsat Miljenić SDP sa premijerom Plenkovićem na sastanku komunista Jugoslavije

Jedno je sigurno uhljebi i paraziti u institucijama Hrvatske države te lažna oporba će koristiti virus Coronu za prikrivanje katastrofalne pljačke Hrvatske države u kojoj su i sami učesnici.

Još jedno lažno premijerovo obećanje dokazuje koliko je veliki igrač, najbolji Briselski učenik, poklonik Machiavelijeve doktrine koji radi u interesu Europske Unije i njezinih kriminalnih bankara, oni kamatare napaćeni Hrvatski narod njegovim ukradenim novcima i sve u službi Europske Unije. Unije u kojem nema mjesta za maleni hrvatski narod, nego samo za opustošenu, raseljenu i opljačkanu Hrvatsku državu.

Jedini način za micanje parazita i lopova u Vladi je ulica i pitanje je vremena kada će narod izaći na ulice, jer još 4 godine Plenkovića će bespovratno uništiti Hrvatsku imigracijom i rasprodajom zemlje strancima, te ilegalnim poslovima pranja novca izvučenog iz Hrvatske države ! Bušenja nacionalnih parkova i sječa šuma samo je uvod u kataklizmu koja je pred nama.

Corona virus je tu da spriječi demonstracije, a ne da zaštiti narod.

Hrvatski nezaposleni čovjek, ili onaj sa mizernom penzijom prijetnja je i teret za državu siguran sam da naša vlada ne bi spašavala, ona je anemična i slabodušna. Ona spašava sebe i svoju kriminalnu oligarhiju koja je pljačkala dok su ljudi ginuli sa vjerom u ideale, u slobodnog čovjeka u Hrvatskoj državi.

Kako može oporba nešto promjeniti kad jednoglasno usvojeni zakon nije zaostavio pljačku austrijske bankarske mafije.

Poznati je primjer zakona Marina Škibole koji iako je jednoglasno donesen u Saboru nije spasio imovinu brojnih opljačkanih građana, a tajni računi RBA zadruga i istrage su zaustavljene. Kako onda ocekivati promjene od dijela oporbe ?

Jednoglasno usvojen zakon nije zaštitio građane što onda očekivati od razjedninjene oporbe ?

Samo ulica može donjeti promjene.

Prosvjedi po cjelome svijetu pokazuju da građani gube povjerenje u vladu. Da ne treba vjerovati vladajućima dokazao je i Julian Assange koji je uhapšen i čeka izručenje u S.A.D.

Predsjednik Sabora Jandroković razotkriven je u tajnim dokumentima Wikileaksa, koji dokazuju njegovu poslušnost stranim ambasadama i pokazuje da je ovakova Hrvatska država uistinu tamnica Hrvatskog naroda ! Ovo je država bogatih Njemaca, Amerikanaca i Engleza koji bogatim čizmama gaze i izrabljuju Hrvatskog radnika, čovjeka i znanstvenika, upravo je uloga države stvoriti uvjete za život. Za život treba hrabrosti, a od anemičnih dezertera i veleizdajnika života nemožemo očekivati.

Inertni reaktivan hrvatski narod ne zna iskoristiti trenutak i krenuti u promjene.

Ovrhe nisu stale iako je zakon donesen jednoglasno, mafija u samom vrhu EU diktaturom spriječila provedbu hrvatskog zakona

tajni dokumenti dokazuju kriminal RBA zadruga
tajni dokumenti dokazuju korupciju hrvatske Vlade
korupcija i kriminal
agencija za nadzor financija u Austriji

Plenković će na kraju mandata bježati u Bruxell iz kojega je i došao !

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diktatura

Diktatura u šarenom paketu demokracije

Published

on

Premijer Plenković je u strahu od opljačkanog i prevarenog naroda pomahnitalo počeo naoružavati policiju. Imati u Vladi čovjeka koji je do nedavno lažirao financijske izvještaje najveće kompanije u Hrvatskoj (Agrokora) za ministra financija bi već i sljepom, gluhom i blesavom čovjeku bio alarm za uzbunu!

Kultura straha, visoke kazne i masovna hapšenja!

Policijska država je pokazala svoje pravo lice. Premijer je dekretom naredio gašenje svih slobodnih medija osim onih režimskih koji šire njegovu lažljivu propagandu. Pod izlikom govora mržnje počeli su pretresi, hapšenja i suđenja pojedinaca i društava koji vjeruju u pravi, a ne ovaj šareni paket demokracije.

Dok se u režimske medije ciljano plasiraju informacije da će premijer Plenković samo lijeno ignorirati, započeo je rat na ulicama i u društvu, za Ustavna i ljudska prava u Hrvatskoj. Čovjeku koji je mjenjao Ustav da bi rasprodao Inu, sve više liči na predhodnika premijera Sanadera koji je završio u zatvoru. Sanader je spremljen u ćeliju jer je proglasio Gospodarski Pojas, a ne zato što je ionako radio ono što je znao cjeli vrh Europske Unije i vladajuće vrhuške. Danas je i on slobodan čovjek iako je Hrvatsku riješio enegerske samodostatnosti, Plenković je taj put samo nastavio te je još i naftu poslao u Mađarsku.

Suđenjam kažnjavanja i uništavanja svih onih građana koji ne podržavaju ideju Plenkovićeve kolonijalne Hrvatske koja je carstvo ovršnih agencija, zelenaša i kamatara. Dovoljno je ljude kazniti, ovršiti ili zastrašiti, sustav će odraditi svoje. Čovjek bez posla, stana ili osnovnih ljudskih prava bezpogovorno će slijediti naputke ludog Cara do potpunog sloma Hrvatske. Ako je put u pakao popločan dobrim namjerama, put europske Hrvatske pod vodstvom Andreja Plenkovića je put tiranije, laži, obmana, medijskih manipulacija, psiholoških tehnika manipulacija masama i EU direktiva koji za cilj imaju u potpunosti uništiti Hrvatski narod.

Država to sam Ja!

Sulude izjave premijera doslovce otkrivaju psihičke probleme, ponaša se kao apsolutistički vladar u 16 stom stoljeću. Njegove izjave da on neće dopustiti predsjedniku Milanoviću da iznosi kritike na njegov rad pokazuje i narcističku prirodu. Dok narod nema što jesti Plenković tamani kolače što bi ga moglo doći glave budući da u Hrvatskoj jačaju domoljubne i republičke snage.

Plenković bi gubitkom vlasti vrlo vjerojatno završio u zatvoru !

Vladavina Andreja Plenkovića je obilježena brojnim aferama i lažima i pravo je čudo kako se uspio spletkama i rupama u zakonima održati na vlasti.

Plenković neće samostalno odstupiti, a postoji mogućnost i građanskog rata gdje bi Europska Unija krenula sa regrutiranjem migranata za takozvanu EUropsku policiju koja je eto tu tobože, da nam pokaže blagodati slobode i demokracije, dok se konstantno krši hrvatski Ustav i uništava hrvatska Država do potpunog uništenja!

Plenković bi se trebao bojati naroda, a ne narod Plenkovića !

Norod mora pravdu tražiti na ulici te vratiti vlast u svoje ruke. Ova Vlada se odmetnula od naroda i narodnih interesa.

Continue Reading

Diktatura

Snimak otkriva, Danijel Bezuk htjeo je uzeti policajca za taoca !

Published

on

Nedavni snimak koji je pušten u javnost otkriva pravu namjeru Danijela Bezuka. Vidi se da nije pomahnitalo i nekontrolirano ubijao sve oko sebe. Danijelova namjera je bila uzeti policajca kao taoca.

Naoružani policajac potegao pištolj te se odbio razoružati !

U tom trenutku Danijel nije imao izbora već pucati. Sada shvaća da je izgubio kontrolu nad situacijom te bježi uz pucnjeve. Da je Danijel bio zaluđeni ubojica sigurno bi ušao u zgradu i nastavio pucati, međutim on je odbacio jaknu i oružje i počeo bježati.

Dvije nadzorne kamera na istome trgu Sv.Marka sa razlicitim brojem slika u minuti bude sumnju u namjerno brisanje pojedinih “frameova” okvira kako bi se sakrila neugodna činjenica da je snimka kamere blizu ulaznih vrata namjerno reducirana.

Policija tvrdi da je počinio samoubistvo međutim to izaziva sumnju zbog cjelokupne situacije. Zaluđeni policajci su nastavili nekontrolirano pucati, te je Danijev užurbano već sutra pokopan, a pažnja se skreće na tzv. oporbene stranke i terorizam.

Svi pričaju o posljedicama Danijelovog napada, a ne o uzrocima.

Premijer je iskoristio situaciju za obračun sa neistomišljenicima i oporbenim političarima, te je spiskao nekoliko milijona eura nekontrolirano kupujući pancirne veste i tenkiće koji su masno preplaćeni. Plaćeno je 53 miliona za 3000 komada pancirnih vesti dok je New Youk 12 000 vesti platio 47 miliona.

Policija iz snimke izbrisala ključne djelove u kojima policajac poteže pištolj !

Uzrok Danijelovog napada su patriotske vrjednosti budući da je hrvatsko društvo bilo zahvaćeno ogromnim korupcijskim skandalima, a nije pala niti jedna ostavka.

Premijer najavio daljnju cenzuru i policijsku državu u kojoj će on imati neograničenu vlast, a stranka optužena za brojne afere i propast hrvatskog društva i države se obračunava čak i sa predsjednikom Milanovićem koji je manje zlo ovoga bolesnoga i nefunkcionalnog sistema bez znanosti i proizvodnje u kojem država robuje eurima iz Brisela te štuje valutu kao božanstvo , a građane hrvatske prinosi kao žrtvu imperijalističkim težnjama Europske Unije i njezine aristokracije.

Hrvatska Policija je zbog brojnih afera izgubila kredibilitet te namjerava pojačanom represijom i diktaturom držati građanstvo u ropstvu pod tobožnjom borbom protiv terorizma se stvara i naoružava Policija dok građani nemaju niti za ljekove.

MUP jedan od rijetkih koji ne koristi poligraf pri ispitivanju u korupcijskim i drugim aferama čime izravno pomaže optuženicima

I u slučaju Dinka Molnara su osnivana nekakva povjernenstva, a nitko nije pristupio poligrafskom ispitivanju. Slična situacija i sa slučajem Jadranke Skender računovotkinje u uredu bivše predsjednice Kolinde.

Continue Reading

Diktatura

Korona za skretanje pažnje sa korupcije i ilegalne imigracije po naredbi Eurposke Unije

Published

on

Acu2020.org je organizacija i udruženje doktora iz cijeloga svijeta koji upozoravaju na širenje dezinformacija vezano za virus Korone. Doktori ne ulaze u razloge manipulacija društva već cijeli svijet žele upozoriti na neprimjerene mjere te skretanje pažnje sa aktualnih društvenih tema.

S druge strane i stručnjaci prava kao što je Dr.Reiner, koji tvrdi da bi se zbog uzurpacije vlasti i za zločine prema ljudima trebalo suditi sve odgovorne !

Korupcija na apsolutno svim razinama tordiobe vlasti.

Marin škibola o korupciji i kriminalu u rh

U Hrvatskoj aktualne teme su korupcija na apsolutno svim razinama i u svim institucijama Republike Hrvatske. Milioni u torbama i niti jedna pravomoćna presuda, optuženi dužnosnici koje odmah puštaju neposredno nakon uhićenja, nakon mjesec, dva dana zatvora, kada se skreće pažnja društva i svih građana sa aktualne teme.

Policija zataškava kriminal ne korištenjem poligrafa u istragama !

Aktualna tema u Hrvatskoj su svakako migranti koji korumpiranoj aktualnoj Vladi će dobro doći za izazivanje međugrađanskih sukoba i kao novi glasaći čije povjerenje je lako kupiti ! Za izazvane sukobe kao rješenje će se nametati policijska država, o uzrocima nitko neće pričati već će se samo govoriti o posljedicama.

Premijer i predsjednik su kupili blindirane aute od nekoliko miliona kuna sa strojnicama i detektorima suzavca i drugih plinova te na taj način jasno pokazali na koji način se namjeravaju obračunati sa neistomišljenicima.

Opća narodna pobuna je pred nama ostaje za vidjeti dali će i ovoga puta narod jeftino nasjesti na obmanu i društveni inženjering.

Cilj društvenog inženjering je u narodu uzrokovati podjelu, a migranti će im upravo služiti u tu svrhu jer su za takve operacije najpogodnij.

Policijska država kroz kontrolu medija, mišljenja i gašenja narodnog proljeća namjerava daljnju EU kolonizaciju i devastaciju Hrvatske te pljačku svih njenih građana !

Dok se društvu skreće pažnja Koronom u Hrvatsku ulaze svakodnevno na tisuće migranata koji su njihovi interesi u Hrvatskoj ? Migranti se nalaze sa mobitelima, oružjem i većim količinama novca što pokazuje da su pod nećijim utjecajem te da ih se ciljano šalje na teritorij Republike Hrvatske.

Zatucani i primitivni fundamentalisti sa Bliskog Istoka i Azarbeđana od kojih su neki bivši pripadnici ISILa sigurno Hrvatskoj neće donjeti ništa dobroga. Neki od njih otvoreno iskazuju mržnju i netrpeljivost u zemljama u koje dolaze.

Continue Reading
Advertisement

Komentari

Popularno